NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2011, 04:17

nostradamus je napisao/la:Sta ovo svi nesto pametuju o namjestanju .Znamo svi da toga ima .Citava liga je takva .Citate li vi Travnicani koliki smo kompleks svima nabili na Piroti HAHAHA.Ma jasno je nama da bi svi voljeli da nema Travnika u lizi.Pa da Travnik ima sredstava kao ovi VELIKI premijerligasi koji redovno kosti na Piroti ostavljaju bili bi prvaci svake druge sezone.Evo kazu mesari a statisticki provjerite slobodno ovaj podatak nejefikasniji nogomet igra se na Piroti.Niko ne gleda kako mi prolazimo na strani .Daju nam golove u 1OO tom minutu,sviraju penale u sudijskoj nadoknadi,i znaju rukom pokazati iskljucivo na onu stranu gdje Travnik igra isto da je jednosmjerna ulica a ne nogometni teren iskljucenja svaka vazna tekma i nama nesto prebacuju.Tim koji zna ali ZNA igrati dobije svagdje ali protiv timova poput vecine u lizi izvinite ali stvarno je nemoguce izgubiti.I samo da vam kazem razliku izmedju Travnika i vas Travnik je pored sve situacije toliko dobra ekipa da moze sebi dozvoliti da prodaje bodove nikad Travnik nije kupio ni jedan bod a vi koji nas mrzite ste toliko losi da ih morate kupovati i onda kad dodjete kod nas i bubnemo vas posto o igri nemate pojma bude vam krivo.I poruka za sve koji nas ne vole je da lijece komplekse kod psihijatra a ne po forumimaa vas najveci kompleks je PIROTA.I jos sasmo prognoza za sutra .4 O dobijamo jer oni strvinari iz Tuzle sto nas nazivaju mesarima mogu ponuditi samo SO a za to se nista ne moze kupiti

dobro te je seljacino bubuljicasta(to jeste pubertetska) sa tim komentarima opusti se covjece...mi strvinari hahahahaa....pa bar nam se ne namjesta i ako mi igramo borbeno, a ne kao balerine na svom terenu jer zelimo doci do pobjede, dok vi do pobjede morate doci cudnim sudackim greskama :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 05 mar 2011, 09:51

Ma vi ste najslabija ekipa u LIZI LIGI u BOSNi u drzavi i tako ce te danas i proci pravopisci .Slobodno izaberite od ovih pojmova koji god vam se svidja.I vidicemo poslije tekme sta ce te pricati .Ma centra necete preci jer ne znate i ne mozete .I 4 O ako ne budete igrali kao obicno ofanzivno na 30 metara od SVOG gola onda 3 O.i PONESITE VRECU SOLI PROTIV BAKSUZLUKA POSPITE PO TERENU MOZDA POMOGNE hahaha
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 05 mar 2011, 11:06

Dabogda vam soli trebalo !!!!
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 05 mar 2011, 11:24

s.s.lazio je napisao/la:Dabogda vam soli trebalo !!!!
HAHAHA ako bude trebalo dogovoricemo se jarane Travnik je to sve moze......
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2011, 14:27

ma hajde ba covjece kakve to veze ima i ako nas pobjedite?..po cemu ste to vi bolji?....kad pogledas sve omladinske selekcije, pa i prvi tim sastav od Travnika smo objektivno jaci za 2-3 gola, a ti kako hoces
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 mar 2011, 23:47

očekujem protiv željezničara budete naoštreni,kao i uvijek ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2011, 11:59

cestitam travnicani na pobjedi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 07 mar 2011, 22:39

4 POZICIJA NA TABELI
NIJE LOSE NIJE LOSE
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 mar 2011, 22:43

trle501 je napisao/la:4 POZICIJA NA TABELI
NIJE LOSE NIJE LOSE
moze to puno bolje :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 09 mar 2011, 17:52

Momci su odigrali odlicno protiv Slobode i pokazali svima zasto smo cetvrti na tabeli.Mali Popovic debitant bio je najbolji igrac ekipe dao go u obe tekme.Svaka cast ljudima koji su doveli malog odusevio je.Uz najboljeg strelca lige Fajica imamo fantastican i sto je najvaznije mlad napadacki tandem .Tek sad bi trebali da se prikljuce i ovi stariji kojim svaki put treba koje kolo da se zagriju,S obzirom na godine VARUPA SARAJKA dobro i ne prokuvaju.Citam u subotu nece igrati pola tima Zelje podcjenili su nas totalno idealna situacija za iznenadjenje kola pogotovo zato sto su se okrenuli Sirokom a kako se vidi na tabeli ako izgube bod od nas titula im je nemoguca misija.E zato treba vec jednom odigrati hrabro napadacki u gostima kao sto igramo na Piroti pa kad smo vec dosli u situaciju da se borimo za Evropu uz malo srece ako se slozi sve u kupu sto je realno,zasto sansu ne iskoristiti najvise kako sam naveo zbog njihovog podcjenjivanja sto bi im se uz nasu pametnu igru itekako moglo razbiti od glavu.Cini mi se da dolazi neka nova ekipa neki novi momci.Samo da je otjerati ove papke iz uprave.Pa ovo nigdje nema .Momci odlicno igraju a oni nedaju da ekipa konacno napravi neki cilj .E evo vam sansa u subotu.Dobrim rezultatom garantovano vracamo nogomet u Travnik.Puno srece u subotu.I ovi gore spomenuti odigrajte jos ovo proljece i pustite talente da igraju .U Bosni je brate radni staz 40 godina za odlazak u penziju sam dajte da neko objasni Sarajki i Varupi da to ne vazi za nogomet.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 09 mar 2011, 18:08

nostradamus je napisao/la:Citam u subotu nece igrati pola tima Zelje podcjenili su nas totalno idealna situacija za iznenadjenje kola pogotovo zato sto su se okrenuli Sirokom a kako se vidi na tabeli ako izgube bod od nas titula im je nemoguca misija.
Nije zbog toga, nego par igraca ima kartone, a Popovic je bolestan. Protiv vas necemo biti nista slabiji u odnosu na utakmicu u Gradaccu, jer ce umjesto Beslije, Jamaka i Stanica igrati E. Colic, Visca i Markovic. Ko ce igrati umjesto Popovica u vrhu napada, tesko je reci u ovom trenutku.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 09 mar 2011, 20:17

gollum je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:Citam u subotu nece igrati pola tima Zelje podcjenili su nas totalno idealna situacija za iznenadjenje kola pogotovo zato sto su se okrenuli Sirokom a kako se vidi na tabeli ako izgube bod od nas titula im je nemoguca misija.
Nije zbog toga, nego par igraca ima kartone, a Popovic je bolestan. Protiv vas necemo biti nista slabiji u odnosu na utakmicu u Gradaccu, jer ce umjesto Beslije, Jamaka i Stanica igrati E. Colic, Visca i Markovic. Ko ce igrati umjesto Popovica u vrhu napada, tesko je reci u ovom trenutku.
Ma jasno je da veliki klub poput Zelje ,po meni i najveci bosanski da se drugi ne naljute,mora imati i jaku klupu medjutim Travnik igra sve bolje i bolje i tabela to pokazuje i mislim da ovu tekmu ni vi ne smijete svatiti neozbiljno.Travnik je u subotu odigrao odlicnu tekmu i to budi optimizam pogotovo igra ovih mladjih.Nadam se dobroj utakmici pa nek pobjedi bolji sa srecom i vama i nama.

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 09 mar 2011, 20:50

lijepo bi bilo pokupiti bod na strani pogotovo u ovom trenutku i iskreno se nadam da ce tako i biti

Sretno Veziri

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 10 mar 2011, 14:14

nostradamus je napisao/la:Citam u subotu nece igrati pola tima Zelje podcjenili su nas totalno idealna situacija za iznenadjenje kola pogotovo zato sto su se okrenuli Sirokom a kako se vidi na tabeli ako izgube bod od nas titula im je nemoguca misija
Podcijeniti vas mogu samo navijaci ali Amar nece sigurno. Siroki se igra 4 dana poslije pa smo se prvo okrenuli tekmi sa Travnikom. Evo ja cu vas podcijeniti, nema sanse da prodjete ispod 2 razlike pa taman da mi igramo sa juniorima ali necemo jer za svaku poziciju imamo dva dobra igraca koja su dovoljna da dobijemo bilo koga kuci a kamoli Travnik. Ove godine je samo Sarajevo uzelo bod na Grbavici i sa tim je zavrsena "rasprodaja" bodova na Grbavici. Sto prije ovo shvatite bice vam lakse.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 10 mar 2011, 17:25

bomber je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:Citam u subotu nece igrati pola tima Zelje podcjenili su nas totalno idealna situacija za iznenadjenje kola pogotovo zato sto su se okrenuli Sirokom a kako se vidi na tabeli ako izgube bod od nas titula im je nemoguca misija
Podcijeniti vas mogu samo navijaci ali Amar nece sigurno. Siroki se igra 4 dana poslije pa smo se prvo okrenuli tekmi sa Travnikom. Evo ja cu vas podcijeniti, nema sanse da prodjete ispod 2 razlike pa taman da mi igramo sa juniorima ali necemo jer za svaku poziciju imamo dva dobra igraca koja su dovoljna da dobijemo bilo koga kuci a kamoli Travnik. Ove godine je samo Sarajevo uzelo bod na Grbavici i sa tim je zavrsena "rasprodaja" bodova na Grbavici. Sto prije ovo shvatite bice vam lakse.
Nama odgovara kad nas podcjenjuju mnogi su sve ove godine ali hvala bogu jos se drzimo i uzimamo bodove svima.Pa ako vec hoces i vi ste izgubili na Piroti jesenas iako ste ako se ono dobro sjecam imali igraca vise pola tekme.Ma nakraju vidicemo u subotu favoriti jeste ali ako kiksate zbogom titula.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 10 mar 2011, 17:28

nostradamus je napisao/la:
bomber je napisao/la:
Nama odgovara kad nas podcjenjuju mnogi su sve ove godine ali hvala bogu jos se drzimo i uzimamo bodove svima.Pa ako vec hoces i vi ste izgubili na Piroti jesenas iako ste ako se ono dobro sjecam imali igraca vise pola tekme.Ma nakraju vidicemo u subotu favoriti jeste ali ako kiksate zbogom titula.
Ako se ja dobro sjećam, nakon isključenja su Želji ukupno dosuđena dva ili tri faula. Mešiću je razbijena glava, Zebu ste ubili u pojam i zaslužili ste još par crvenih kartona. Sudija je bolje sudio do isključenja. Nakon isključenja je sudio Želji faulove u napadu ko da je košarka. Nekom drugom tu priču pričaj ;)

trle501
Kontakt:

Post Postao/la trle501 » 10 mar 2011, 17:29

SRETNO NAMA a sretno i vama

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 10 mar 2011, 17:59

Hahaha stvarno ste smijesni .Pa sta vam je sudija trebo iskljuciti jos trojicu da vi pobjedite.Vas problem je sto ste navikli da sudije uvjek ,ali uvjek,sude za vas i ako odsude posteno tekmu onda drvlje i kamenje.Travnik ako stima tekmu onda proda bodove kako ne kontate vise.Nemaju oni para da plate sudiji pice a kamo li sta drugo.I od osnivanja premijer lige igrali ste 7 tekmi u Travniku od toga 6 izgubili i pretprosle godine odigrali O O i slavili kao da ste u najmanju ruku uzeli ligu prvaka i to je mali Sehic cuda branio i samo njemu zahvaljujuci ste to uradili.Pa pobjedite jednom kad ste toliko jaki .

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 10 mar 2011, 19:15

Ti očito nemaš TV kod kuće a čini mi se također da uopšte ne gledaš utakmice osim Travnika na Piroti. To zaključujem jer mrtav-hladan napišeš, ako ste bolji što nas ne uzmete.

Čovječe, pa da bi vas neko dobio na Piroti protivnička ekipa mora biti spreman da nekome bude polomljena noga ili možda završena karijera. Tako igrate a sudije to tolerišu. Polomite pola protivničke ekipe, dobijete par žutih kartona(umjesto par crvenih kartona), protivnički igrači se uplaše Varupe i kompanije i desi se što se desi. Određeni ljudi žive od fudbala, za razliku od Varupe koji lomi noge i loče po kafanama nakon utakmice.

Protiv Zrinjskog ste slomili nogu njihovom napadaču. Trener Širokog je jednom prilikom rekao da vas na Piroti ne bi dobio Mančester Utd, nama u svakoj utakmici slimite barem jednog igrača itd. I naše komšinice vas isto ne vole i zovu vas mesarima. U BiH fudbalu postoje klubovi koji se vole, neki se ne vole. Zanimljivost je da vas niko ne voli. Baš se čudim zašto :mrgreen:

Tjeraš me da otvorim temu i pitam navijače ostalih klubova šta misle o igri Travnika na Piroti. Ja znam odgovore, a ti ? ;)

Šuplje bacaj nekom drugom, nagledao sam se raznih utakmica u BiH. Vi ste ubjedljivo najveći krkani u BiH fudbalu :mrgreen:

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 10 mar 2011, 20:29

banovan je napisao/la:Ti očito nemaš TV kod kuće a čini mi se također da uopšte ne gledaš utakmice osim Travnika na Piroti. To zaključujem jer mrtav-hladan napišeš, ako ste bolji što nas ne uzmete.

Čovječe, pa da bi vas neko dobio na Piroti protivnička ekipa mora biti spreman da nekome bude polomljena noga ili možda završena karijera. Tako igrate a sudije to tolerišu. Polomite pola protivničke ekipe, dobijete par žutih kartona(umjesto par crvenih kartona), protivnički igrači se uplaše Varupe i kompanije i desi se što se desi. Određeni ljudi žive od fudbala, za razliku od Varupe koji lomi noge i loče po kafanama nakon utakmice.

Protiv Zrinjskog ste slomili nogu njihovom napadaču. Trener Širokog je jednom prilikom rekao da vas na Piroti ne bi dobio Mančester Utd, nama u svakoj utakmici slimite barem jednog igrača itd. I naše komšinice vas isto ne vole i zovu vas mesarima. U BiH fudbalu postoje klubovi koji se vole, neki se ne vole. Zanimljivost je da vas niko ne voli. Baš se čudim zašto :mrgreen:

Tjeraš me da otvorim temu i pitam navijače ostalih klubova šta misle o igri Travnika na Piroti. Ja znam odgovore, a ti ? ;)

Šuplje bacaj nekom drugom, nagledao sam se raznih utakmica u BiH. Vi ste ubjedljivo najveći krkani u BiH fudbalu :mrgreen:
Polako ba sta se odmah zivcirate.Cim spomenes Travnik odmah se najezite..Znas prijatelju kad si dobar koliko ti mislis da jeste,a ja vas stvarno postujem,onda pobjedis bilo gdje a ne da imas problema 7 godina HALO 7 GODINA sa malim klubom kao sto je Travnik i da ti je on trn u oku.Ma zovite vi nas kako hocete ali nama je drago samo to sto vas toliko zivciramo.Evo obecavam sljedeci put kad dodjete zovnucu Varupi 4 pive pa mozda nece na utakmicu mozda pobjedite.Problem vam covjek Varupa 4O god. ima eto sam zakljuci kakva vam je ekipa.Bolan kako te nije sramota napisati da se igraci UPLASE.Vi iz Sarajeva mislite da ste bogom dati i da svi treba da se sklone sa terena kad vi dodjete. E jastacemo.Vama je zapravo krivo sto smo vam toliko puta oteli titulu.E trebali smo vas pustiti pa da onda imamo povoljne komentare od sviju.To koliko nas neko voli ili nevoli bas nas zaboli.Slobodno otvori tema koliko hoces da se malo smijemo i vidimo dokle moze ici ta vasa bolesna mrznja.Bolje vam je da otvorite temu u svlacionici KAKO POBJEDITI NA PIROTI.Razmisli malo jarane ima tu nesto i do vas.I kad vec ne mozete pobjediti na terenu iduci put ponesite pare mozda vam pustimo vi samo tako znate a Varupi treba za pivu .Izvinjavam se ako sam koga uvredio nije mi bila namjera reko da se malo nasalim ljudi sve ovo preozbiljno svataju.A ako je ovo pokazatelj na TV u onda j.... nogomet.pogotovo kad vi igrate.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.