NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bravo crvenobijeli… koga boli qurac hoce li nurdo zaradit nek zaradi milijarde boli me racku ja hocu da gledam pun stadion hocu da gledam zelju i sarajevo hocu da gledam premijer ligu! Puna podrska nurdi mustafi piski i ostalima!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nevjerovatno je koliko ste kratkovidi, al eto nadam se da ste upravu. Nek bude tako prvi cu se izviniti za svoje "pametovanje".
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Puna podrška za Nurdu,dijete drago mani se šuplji pusti ovakim ljudima se crveni tepih prostire
- VivaLaStella
- Kontakt:

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Šta je sa igračkim kadrom, hoće li neko ostati od prošlogodišnje ekipe? Aljkanović ode u Simm-Bau. Brčkalić slobodan, napustio Gradinu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
VivaLaStella je napisao/la: ↑08 jul 2023, 09:11zvezdas1922 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 20:21Vidi to za kerovodju da nisi pisao, jer ima kerovodja mladji na odmoru. Ti si sin doktorice a takav debil nevidjeni, nisi wc nisi sagradio a pametuješ. Sve znaš kani se ba dijete mene i ti svi, znaci šutio sam kad dodje voda do grla zovete. Ne diram nikog izostavite me to sto sam samo uvjeren dokazo sam milion puta i sada da mogu.
Meni je bitna Zvijezda i ništa vise. I dokle gor budem mogao borit ću se za nju, svjestan sam gdje sam griješio i demantovst ću vas već u prvim danima.
Ti ako si wc sagradio, onda jedino da zivis u njemu.
Ne znas druze nista o meni, dzaba od sebe pravis predmet ismijavanja. Vidili smo svi kako se tresete pred stadionom za 100 godina, kad pricate s pravim ljudima. Najlakse ti je prijetiti meni samom i glumiti MENI frajera, a kad ste trebali da stvarno stisnete muda, onda ste pišnuli u gaće obojica
I ko te je zvao da pomognes? Ja nisam, niti bih ikad od tebe trazio pomoc izasta. Nije te niko ni od RD zvao, jednostavno nisi potreban nikome ovdje. Zvali su te mozda ti s kojima spletkaris i ganjas interes preko Zvijezde.
Nekog ko ne zna prihvatit kritiku i kome je vrhunac zivota da se svadja po FB i po forumu, ja ne mogu podrzavati i necu. Jednostavno je taj seljakluk ispod mog nivoa. Na stadion cu se vratit kad izigrate svoje i pobjegnete ko zadnji put sto ste uradili. Adios.
Ovaj iznad me proziva da sam combe, a ne zna da sam te prvi ja branio ovdje kad te Combe svaki dan prozivao. Tad sam ti bio dobar jelde? A sad sam "debil" zato jer te boli kad pisem istinu, pa pricas o meni gluposti kako zivim s roditeljima i slicne lazi. To najbolje pokazuje kakva si osoba, okreces se kako vjetar puhne.
Eto ja sam se tresao kako ti kažeš, sto niko mene nije onda od vas dirao kad ste vi sila od 100 ljudi, druže bolan nikog ne diram al nikoga se i ne bojim. Znaci nemam ja potrebu da se tucem, imaju ljudi koji to riješe, drugo ja sam smirivao čitavo vrijeme to za 100 godina iako je sve puklo po meni. Zao mi je sto sam sebi dozvolio da udjem u raspravu sa navijačima jer tu ima vise ispravnih momaka nego takvih govana poput tebe. Ja se ovom prilikom izvinjavam pogriješio sam i šta sad…
Kako ti kažeš mi tebe ne znamo, al bitno je da ti mene znaš i nurdu. A ja gdje zivim trebaš doc vidjeti gdje zivim.
-
- Kontakt:
Vidis da nas nasi napustaju. Das Faci da se vrati u formu, kapitensku traku, i on ode u rahic, azur u sim bau, nasa djeca, pa sta ce drugi ako ovi ovako idu, mi nemamo domacih igraca koji igraju srcem,ok svi igraju za kess Al Isplatilo bi im se,nebi ostalo duzno, a ne ovako oni prvi digli sidro...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa to lutko moja, upravo o tome se i radi.zvezdas1922 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:35Zao mi je sto sam sebi dozvolio da udjem u raspravu sa navijačima jer tu ima vise ispravnih momaka nego takvih govana poput tebe. Ja se ovom prilikom izvinjavam pogriješio sam i šta sad…
Da si to uradio kako spada mozda bi i imao podrsku, a ne da govoris "nemam vremena za to".
Tim momcima svaka cast, svi do zadnjeg su bili ukljuceni da se skupina odrzi na zivotu, jer je kao i klub bila na klimavim nogama. Svi su iz vlastitog dzepa se skupljali da se odradi vecina gostovanja u ovako teskoj sezoni, da odradimo clanske, 3-4 modela majici, razne akcije pomoci sugradjanima, docek i bakljada djeci kad su osvojili turnir, docek igraca na polusezoni, bakljade, vatrometi, show za 100 godina, podrska juniorima u doigravanju... Kao neko ko je bio tu i ko zna kroz sta smo mi kao skupina prosli ovih zadnjih 10 godina, ne znam kako da te postujem i da ti vjerujem nakon svih prozivki sa tvoje strane.
Svi koji su napustili Zvijezdu u proteklom periodu su se posebno zahvalili Red Dragonsima na podrsci, a ti si nas nazivao placenicima i meni si u poruke pisao kako je Husara ucinio vise za Zvijezdu od Red Dragonsa.
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Samo naprijed piska. A stvarno sto se raspravljas ko je sta doprinio. Svi oni zajedno nisu ko ti doprinijeli. Je li ko sta donio u kasu zvijetde. Bez kase kome navijati.
Druže, jesi li ti realan?! Trebaju li ti momci živjeti od nečega ili ih trebaju roditelji finansirati kao da su kadeti? Otprilike odoše i juniori a ne samo prvi tim. Serviraste im sve te igrače na tacni i nema se njima šta prebacivati. RD momcima svaka čast, koliko samo ljubavi treba za sve ono, a vas dvojica što se prepucavate i vrijeđate preko foruma, ajd života vam popustite malo! Ugušiste forum i sve bitne informacije padaju u vodu kada čovjek pročita vaše pisanje.crvenobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:22Vidis da nas nasi napustaju. Das Faci da se vrati u formu, kapitensku traku, i on ode u rahic, azur u sim bau, nasa djeca, pa sta ce drugi ako ovi ovako idu, mi nemamo domacih igraca koji igraju srcem,ok svi igraju za kess Al Isplatilo bi im se,nebi ostalo duzno, a ne ovako oni prvi digli sidro...
-
- Kontakt:
Zvijezds će opet bit stabilna i respektabilna ove godine idemo uigravanje sljedece godine od prvog kola idemo napad na PL, trebamo zaboravit ratove idemo u nove pobjede, ko hoće nek podrži ko neće ne mora. Ja nisam bitan koliko Zvijezda, a neko od vas ds ima ove probleme sw sudom radi Zvijezde nebi došao blizu stadiona al ja ću to platiti. ZVIJEZDA JE ŽIVOT!
Slažem se sa tobom okrenuli su ledja klubu kad je najpotrebnije a bili su privelegovani ,a ne neki vanseriski talenti,što bi se jednostavno reklo seoski mentalitetcrvenobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2023, 18:22Vidis da nas nasi napustaju. Das Faci da se vrati u formu, kapitensku traku, i on ode u rahic, azur u sim bau, nasa djeca, pa sta ce drugi ako ovi ovako idu, mi nemamo domacih igraca koji igraju srcem,ok svi igraju za kess Al Isplatilo bi im se,nebi ostalo duzno, a ne ovako oni prvi digli sidro...
Sa srećom
Bravo Piska. Nek te ovi dežurni ko fol navijači pljuju. Da tebe nije bilo ovo bi sve propalo. Pa kome se svidjalo svidjalo.
Svaka cast Piski na borbi za Zvijezdu. Medjutim, ne treba zaboraviti ni ostale koji su u radnoj grupi, koji su spremni dati svoj novac, koji su pregovarali, dogovarali, ubjedjivali. Ipak Piska nije jedini ali se on najvise oglasava. Mati kao covjeku skidam kapu ali kao trener u Zvijezdi nije napravio neku igru a ni rezultat. I radi njega i radi nas nadam se da ce sada biti bolje. Sretno
-
- Kontakt:
Mnogo smo dobili dolaskom Mustafe Pestalica, Moranjak Edisa, imamo tu Amerikanca kojeg ćemo zadržati, moramo vise fan shop, karte, Itd izvuci. Radna grupa je vjerovatno i nova uprava i svi skupa radimo na rješavanju problema, adi nam ostaje u klubu ulazi Smoki, priključiti će se i Mustafa S. I Said dok krene prvenstvo, dobra se priča sklapa, polako. Moramo imat strpljenje svi igrači su otišli, moramo se okrenuti novom sistemu, neće se mnogo bacati para na ekipu i horuk, planski je dogovoren i Mato na vise godina da se sklapa ekipa. Već smo dogovorili dobrog golmana i napadača. Idemo dalje pratite stranicu, dodjite na prozivku.
- legenda reala
- Kontakt:
Jel Benjo golmanzvezdas1922 je napisao/la: ↑11 jul 2023, 00:24Već smo dogovorili dobrog golmana i napadača. Idemo dalje pratite stranicu, dodjite na prozivku.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mikić ostaje, produžio ugovor. Kozić pojačanje u napadu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.