Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jedina dva lika za koja sam rekao da im više nikada neću otići na koncert - Tose i Gibonni.AshburtonG je napisao/la: ↑08 jul 2023, 19:23Kad uporedim njegove koncerte i npr smjehotres od koncerta Dzibe prije par sedmica u TZ. Jbt onakve tekstove pise, a lik nema sekunde karizme. Meni bilo neugodno. Mozda jedini koncert, ako iskljucim ove pjevaljke u klubovima, gdje sam otisao prije zavrsetka koncerta.
Loz zvuk, losi efekti, nikakav program, nikakav uvod, nikakve price. Prije toga sam ga slusao u Becu na koncertu sa Oliverom, te sam tek shvatio sad Oliverovu velicinu i karizmu koju je ovaj imao.
Kod Toseta više neću 100%, a neću ni kod ovog drugog, jedino da me nekako slučajno put nanese.
Dosadan lik do bola, zna samo ponavljati "drži ritam" i daviti publiku maximalno...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 08 jul 2023, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Šta god ko mislio o Dini, čovjek je najveća zvijezda Ex-Yu.
Je li ikad iko napravio ovakav štimung kao na videu ispod? Savršenstvo od prve do zadnje sekunde.

Je li ikad iko napravio ovakav štimung kao na videu ispod? Savršenstvo od prve do zadnje sekunde.
Što si se bio zakleo da nećeš na Tošeta?kraljttbvb je napisao/la: ↑08 jul 2023, 23:36Jedina dva lika za koja sam rekao da im više nikada neću otići na koncert - Tose i Gibonni.
Kod Toseta više neću 100%, a neću ni kod ovog drugog, jedino da me nekako slučajno put nanese.
Dosadan lik do bola, zna samo ponavljati "drži ritam" i daviti publiku maximalno...

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma legenda. izgubio kljuc od kuce i nije mi bilo zao! Njegov prvi koncert na Kosevuforgempp je napisao/la: ↑08 jul 2023, 23:57Šta god ko mislio o Dini, čovjek je najveća zvijezda Ex-Yu.
Što si se bio zakleo da nećeš na Tošeta?kraljttbvb je napisao/la: ↑08 jul 2023, 23:36Jedina dva lika za koja sam rekao da im više nikada neću otići na koncert - Tose i Gibonni.
Dosadan lik do bola, zna samo ponavljati "drži ritam" i daviti publiku maximalno...![]()
Imam jedno pitanje. Juče krenuo za Srbiju i zaustavi me policija u Ljubogošti. Pitah ih da li mogu platiti kaznu online, kaže ne zna ali mogu u Rogatici u banku ako stignem. Naravno da nisam mogao stići. E sad, da li može neko u Sarajevu da uzme drugu uplatnicu i da popuni moje podatke i da uplati ili ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Evo live iz Splita. DJ Snake
EDM

Daj mi podrum i dobar trance ili techno.
Kakav uzas od seta DJ Snake.
Nesto mnogo bolje!
Nesto mnogo bolje!
DJ Zmija
Propaganda
Propaganda

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Zamisli slusas DJ Snake umjesto ovog....
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Kokuzna vremena su mu najjači album.
- LegendKiller
- Kontakt:
Može, samo popuni ispravno podatke, tvoje lične i broj naloga. Preporučujem da ode u postu sa uplatnicom. Za svaki slučaj, obzirom na specifičnost situacije kada stigneš pošalji im dokaz o uplati, iako nije nužno jer je sistem uvezan cim pošta preknjizi uplatnicu na budžet automatski u mupu vide uplatnicu i prekršajni nalog dobija status plaćen.Derdiyok je napisao/la: ↑09 jul 2023, 00:23Imam jedno pitanje. Juče krenuo za Srbiju i zaustavi me policija u Ljubogošti. Pitah ih da li mogu platiti kaznu online, kaže ne zna ali mogu u Rogatici u banku ako stignem. Naravno da nisam mogao stići. E sad, da li može neko u Sarajevu da uzme drugu uplatnicu i da popuni moje podatke i da uplati ili ?
Plati online, obavezno i najbitnije da upišeš poziv na broj kazne.Derdiyok je napisao/la: ↑09 jul 2023, 00:23Imam jedno pitanje. Juče krenuo za Srbiju i zaustavi me policija u Ljubogošti. Pitah ih da li mogu platiti kaznu online, kaže ne zna ali mogu u Rogatici u banku ako stignem. Naravno da nisam mogao stići. E sad, da li može neko u Sarajevu da uzme drugu uplatnicu i da popuni moje podatke i da uplati ili ?
- BenjooJutub
- Kontakt:
Brano Jakubović, Adi Lukovac i Dino Merlin. Kakvi umjetnici

btw. jel neko od vas bio na Madballu prije 7-8 godina?

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 09 jul 2023, 10:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.