Jesi se gurao na koncertima i vrtio kosom?alemsa je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:47Pa dobro ako je lik metalac, to se obicno drzi toga, a sve ostalo je sljam. Bio sam i ja nekad metalac, duga kosa ovo ono, ali mi isfuralo nakon srednje (mada slusam i danas, nista bolje nego kad radis nesto odvrnut Mettalicu). Neko ostane citav zivot, no volim inace u zivotu sve i svasta. Da limitiram sebe mi nije privlacno, no svakom svoje
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jesam prvi pravi koncert (metala) mi je bio Six feet under imo sam mozda 14-15 godina i upo u mosh pitL-Train je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:49Jesi se gurao na koncertima i vrtio kosom?alemsa je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:47Pa dobro ako je lik metalac, to se obicno drzi toga, a sve ostalo je sljam. Bio sam i ja nekad metalac, duga kosa ovo ono, ali mi isfuralo nakon srednje (mada slusam i danas, nista bolje nego kad radis nesto odvrnut Mettalicu). Neko ostane citav zivot, no volim inace u zivotu sve i svasta. Da limitiram sebe mi nije privlacno, no svakom svoje![]()
Samo se ti zajebaji, kaze moj pajdo Jose iz Venecuele da ce opet poskupit nafta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- ASD
- Kontakt:
Koliko je engleska scena bila raširena kod vas?alemsa je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:51Jesam prvi pravi koncert (metala) mi je bio Six feet under imo sam mozda 14-15 godina i upo u mosh pitL-Train je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:49Jesi se gurao na koncertima i vrtio kosom?alemsa je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:47
Pa dobro ako je lik metalac, to se obicno drzi toga, a sve ostalo je sljam. Bio sam i ja nekad metalac, duga kosa ovo ono, ali mi isfuralo nakon srednje (mada slusam i danas, nista bolje nego kad radis nesto odvrnut Mettalicu). Neko ostane citav zivot, no volim inace u zivotu sve i svasta. Da limitiram sebe mi nije privlacno, no svakom svoje![]()
reko ja zajebane igre, nalupali se sakama
![]()
Više sam za punk, nego za metal.
Kad pominjete metal, gdje je @heller ? 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobaralemsa je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:51Jesam prvi pravi koncert (metala) mi je bio Six feet under imo sam mozda 14-15 godina i upo u mosh pitL-Train je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:49Jesi se gurao na koncertima i vrtio kosom?alemsa je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:47
Pa dobro ako je lik metalac, to se obicno drzi toga, a sve ostalo je sljam. Bio sam i ja nekad metalac, duga kosa ovo ono, ali mi isfuralo nakon srednje (mada slusam i danas, nista bolje nego kad radis nesto odvrnut Mettalicu). Neko ostane citav zivot, no volim inace u zivotu sve i svasta. Da limitiram sebe mi nije privlacno, no svakom svoje![]()
reko ja zajebane igre, nalupali se sakama
![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jako, sluso sam i punk ali vise ovo, tad je u to doba (mimo ovih standardnih Iron Maiden, Judas Priest, Metallica, Pantera itd.) je metalcore bio bas popularan medju metalcima Avenged Sevenfold, All that remains, Trivium, Killswitch Engage, As I lay dying itd. A iz Engleske Bullet for my valentine
Direktorica Službenog glasnika RS-a podnijela ostavku, boji se objaviti Dodikov ukaz
Misevi prvi napustaju brod koji tone.
Dino je doktoriro na muzici, u smislu da licno uzivas u njoj, da te neko sluša i da zaradiš na njoj da bi se i dalje mogao baviti istom. I nije puno odstupao od tog nekog svog žanra, bar koliko mogu to reci iz svoje perspektive. Imao i i on smeća ali što se tice tog nekog prosjeka konstante on je tu vrh, i zbog toga se moze reci da je jedan od najvecih.
Ne znam baš da nije odstupao od žanra. Štaviše, svakim novim albumom se razvijao i prilagođavao trendovima, na vrhunski način, pomalo odstupajući. Njegove pjesme od prije 20 godina i danas nebo i zemlja. Rekao bi čak da je to upravo i razlog zašto je konstanta i zašto ovoliko traje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Vjerovatno si u pravu, doduse ovo zadnje nisam ni slusao. Ali ima nesto sto je prepozbatljiv i sto se proteze kroz citavu karijeru, i recimo da sam na to mislio.
Na stranu pjesme. Dino pravi spektakl na koncertima
To je doktoriro. Samo uporedite novogodisnje koncerte kad vecina ima iste uslove rada i ambijent. Niko mu tu nije ni to koljena.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma njegova produkcija je brutalna. Pa pogledas mu samo tim, sve talent do talenta, a on teski profesionalac. Najveci s ovih prostora i to daleko. Kad uporedim njegove koncerte i npr smjehotres od koncerta Dzibe prije par sedmica u TZ. Jbt onakve tekstove pise, a lik nema sekunde karizme. Meni bilo neugodno. Mozda jedini koncert, ako iskljucim ove pjevaljke u klubovima, gdje sam otisao prije zavrsetka koncerta.
Loz zvuk, losi efekti, nikakav program, nikakav uvod, nikakve price. Prije toga sam ga slusao u Becu na koncertu sa Oliverom, te sam tek shvatio sad Oliverovu velicinu i karizmu koju je ovaj imao.
Loz zvuk, losi efekti, nikakav program, nikakav uvod, nikakve price. Prije toga sam ga slusao u Becu na koncertu sa Oliverom, te sam tek shvatio sad Oliverovu velicinu i karizmu koju je ovaj imao.
To i jest glavna razlika, Merlinov koncert je isti u Trnovu i San Francisku, kod drugih malo jest malo nije.
@igrajlopte 🐦
Pa dobro Merlin je oprao para politicarima u Sarajevu sa svojim binama od 1M km bilo bi sramota da ne nudi dobru produkciju