Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Opet ništa nije izgubljeno, imate sasvim solidne šanse, ali morate pobjeđivati. United će kiksati, to je sigurno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ja bih rek'o da je Arsavin bio milimetar u ofsajdu, a i da je bio milimetar iza protivnika, opet se sudiji nista ne moze zamjeriti,.. Arsavin je bio u trku, stvarno je bilo tesko procjeniti, a vecina sudija bi ono okaraterisala kao ofsajd. Penal bi bio da je Arsavin pao kada ga je Brembl povalcio za ruku,.. On se nekako otrg'o i na kraju neometano sutirao.adnan24 je napisao/la:Cist gol ponisti Arshavinu...prije toga je lagano mogao i penal svirati nad istim igracem...
Neka Venger zahvali Arsavinu sto ovu utakmicu nisu dobili. Onaj prodor Samaka i dobru povratnu je mor'o iskoristiti. Golman je stajao u samu stativu, a Arsavin puca pravo u njega. Mog'o je hladno ustopati loptu i lagano je poslatio u drugi ugao. Da je pao kada je treb'o, sudija bi sigurno svir'o penal. Ovako je pomislio da kontakt nije bio dovoljan za penal, jer je Arsavin bez problema ost'o na nogama i na kraju neometano sutir'o. Inace, Rus je puko ko lubenica, igra ocajno lose ovu sezonu.
Simpatizeri Arsenala godinama pricaju o neiskustvu, kao treba vremena ovim mladim momcima,... Ta prica je odavno postala deplasirana, ali oni od nje i dalje ne odustaju. Omatorit ce, al' ce i dalje govoriti kako 'Topnicima' treba vremena da stasaju
Stvarno mi nisu jasne te ucestale povrede Arsenalovih igraca,.. RVP, Fabregas, Diabi, Rositski, Volkot,... Koliko su se oni puta povrjedili od kada su u Arsenalu!? Je l' to 'baksuzluk' ili ima nesto pogresno u ishrani, treninzima, doktorima,...!? Stvarno nevjerovatno.
Nikako ne mogu shvatiti zbog cega Venger ne dovede dva dobra napadaca!? On treba zaboraviti da ima Persija, jer njega obicno nema kada je najpotrebniji. Kada njega nema to treba prihvatiti kao nesto uobicajeno, a kada je tu, onda je to jedan plus. Al' na njega se ozbiljna ekipa ne bi trebala oslanjati. Bentner i Samak su igraci za Blekpula i tako te klubove.
Oborise me na kladionici, sve im j.e.b.e.m
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
na usporenom snimku jasno se vidjelo da otprilike arsavin i odbrambeni igrac stoje u liniji i da se u trku arsavin "nageo" u offsajd, meni je godilo da arsenal pobijedio jer sam cekao samo njega na kladionicu, al treba biti objektivan, a arsavin je inace i najlosiji bio, da je samo pao dobili bi i penal i crveni, ali poglupi i nezainteresovani arsavin to nije znao uraditiBosco je napisao/la:Romario bogati nemoj jednom bit đubre i priznaj da nije bio offside. Nema šanse, ali prvi sam ovdje koji govorim da sudija nije kriv nego cijeli tim iako je i on imao uticaja na neriješen rezultat.
Nema boda da ovaj tim osvoji Premiership, završit ćemo drugi i možemo se šutat u guzicu od sreće na povijesnom drugom mjestu. Čestitam Unitedu na još jednoj tituli.
A ti Wengeru, ti im počni majke je.bavat jer ovako ništa nećeš postići.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- mighty_reds
- Kontakt:
trebao je svirati penal za Arsenal i pustiti onu akciju kada je dosudio ofsajd za Arshavina.Ova utakmica moze kostat Arsenal titule bas....nije bilo srece za vas danas ama nimalo 
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Da nisu mozda Arapi zasluzili?Faraon iz Visokog je napisao/la:Ma ko god da osvoji titulu il manco il mi bice nezasluzeno
Daj ba realno United ili Arsenal ako osvoje jedino ce tada biti zasluzeno. Na stranu to sto su oba tima u par navrata pokradena. EPL je jaci dosta, smanjena je razlika izmedju "velike cetvorke" i ovih, tzv. manjih klubova. Nikada neznas koji ce tim pobijediti dok sudija nesvira kraj. Jednostavno liga je zanimljiva itekako.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 05 mar 2011, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Valencia je napisao/la:
Pa ja bih rek'o da je Arsavin bio milimetar u ofsajdu, a i da je bio milimetar iza protivnika, opet se sudiji nista ne moze zamjeriti,.. Arsavin je bio u trku, stvarno je bilo tesko procjeniti, a vecina sudija bi ono okaraterisala kao ofsajd. Penal bi bio da je Arsavin pao kada ga je Brembl povalcio za ruku,.. On se nekako otrg'o i na kraju neometano sutirao.
Ja bi rekao da je u najgorem slucaju bila linija i da se u takvim situacijama daje prednost napadacu...Sto se tice ove druge situacije ja sam za to da se sviraju penali u ovakvim situacijama jer ako ce sudije svaki put cekati da igrac padne onda ebi ga...zbog takvih situacija i imamo sve vise padavicara...
Arsenal nije odigrao na nivou ali mala je razlika izmedju pobjednika i gubitnika u ovom slucaju...da je bar jedna od ovih "sumnjivih" situacija isla u njihovu korist mogli bi na kraju reci "velike ekipe pobjedjuju i kad ne igraju najbolje"...
Upravo tako. Stvarno diskutabilno, al' je sudija vjerov'o da je ofsajd jer je Arsavin bio u trku,.. U vecini slucajeva sudci dizu zastavicu u ovakvim situcijama. Nije sudija nista kriv.Romariooo je napisao/la:na usporenom snimku jasno se vidjelo da otprilike arsavin i odbrambeni igrac stoje u liniji i da se u trku arsavin "nageo" u offsajd, meni je godilo da arsenal pobijedio jer sam cekao samo njega na kladionicu, al treba biti objektivan, a arsavin je inace i najlosiji bio, da je samo pao dobili bi i penal i crveni, ali poglupi i nezainteresovani arsavin to nije znao uraditiBosco je napisao/la:Romario bogati nemoj jednom bit đubre i priznaj da nije bio offside. Nema šanse, ali prvi sam ovdje koji govorim da sudija nije kriv nego cijeli tim iako je i on imao uticaja na neriješen rezultat.
Nema boda da ovaj tim osvoji Premiership, završit ćemo drugi i možemo se šutat u guzicu od sreće na povijesnom drugom mjestu. Čestitam Unitedu na još jednoj tituli.
A ti Wengeru, ti im počni majke je.bavat jer ovako ništa nećeš postići.
Al' su mi igraci Sandrlenda pojeli zivce,.. Pa **** te, cijelo drugo poluvrijeme vrijedno kradu sekunde i minute. Ako FA ne poduzme nesto, EPL bi mogla postat kao Seria A
Propade mi kec na Hanoveru i hx na Stutgartu
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Šteta za danšnju utakmicu....imali smo odličnu priliku da dođemo na bod Manchesteru i uz sutrašnju pobjedu Liverpoola, dobijemo velike šanse za titulu. Ovako, nadamo se pobjedi Liverpoola i još jednom kiksu MUD-a
vaš najlošiji igrač u ovoj utakmici je bio Diaby, (nije se na vrijeme riješavao lopte, oduzimali su mu loptu olako...)
Wilshere je za svaku pohvalu momak ima vasionske pasove sa 18 god
Arshavin je bio u liniji nakon onog dodavanja kada je sam izbio sam pred golmana, ali bilo je teško za procijeniti
Igra Arsenala nije ista sa Fabregasom i bez njega, vidi se da vam je falio........
Uglavnom šteta za propuštenu šansu da dođete skroz blizu (čini mi se da iimate utakmicu manje od Man Utd-a)
Vjerujte Liverpool će dati sve da Man Utd neosvoji titulu prvaka, a žao mi je što niste pokupili ovu priliku

Wilshere je za svaku pohvalu momak ima vasionske pasove sa 18 god
Arshavin je bio u liniji nakon onog dodavanja kada je sam izbio sam pred golmana, ali bilo je teško za procijeniti
Igra Arsenala nije ista sa Fabregasom i bez njega, vidi se da vam je falio........
Uglavnom šteta za propuštenu šansu da dođete skroz blizu (čini mi se da iimate utakmicu manje od Man Utd-a)
Vjerujte Liverpool će dati sve da Man Utd neosvoji titulu prvaka, a žao mi je što niste pokupili ovu priliku
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
Pa dobro, sve i da je bila linija, tesko je to primjetiti kada je igrac u trku,.. Meni se u zivom prenosu ucinilo da je Arsavin bio metar u ofsajdu. A slazem se da bi sudije povlacenja za ruku i dres trebali kaznjavati penalima. Al' je realnost da bi ono rijetko koji sudija okarakteris'o kao penal. Jbg,..adnan24 je napisao/la:Valencia je napisao/la:
Pa ja bih rek'o da je Arsavin bio milimetar u ofsajdu, a i da je bio milimetar iza protivnika, opet se sudiji nista ne moze zamjeriti,.. Arsavin je bio u trku, stvarno je bilo tesko procjeniti, a vecina sudija bi ono okaraterisala kao ofsajd. Penal bi bio da je Arsavin pao kada ga je Brembl povalcio za ruku,.. On se nekako otrg'o i na kraju neometano sutirao.
Ja bi rekao da je u najgorem slucaju bila linija i da se u takvim situacijama daje prednost napadacu...Sto se tice ove druge situacije ja sam za to da se sviraju penali u ovakvim situacijama jer ako ce sudije svaki put cekati da igrac padne onda ebi ga...zbog takvih situacija i imamo sve vise padavicara...
Arsenal nije odigrao na nivou ali mala je razlika izmedju pobjednika i gubitnika u ovom slucaju...da je bar jedna od ovih "sumnjivih" situacija isla u njihovu korist mogli bi na kraju reci "velike ekipe pobjedjuju i kad ne igraju najbolje"...
Ne bih se slozio,.. Arsenal nije igr'o lose u polju, bili su dominantni cijelo vrijeme, protivnika su satjerali u sesnaesterac, ali ga nisu znali dokrajciti. To im se precesto desava da bi mogli reci da je slucajno.
Odoh pogledat sa 'Bavarci' pisu, da malo olaksam tegobu
Kad utakmicu počnu zajedno denilson i dijabi to se zna unaprijed ishod.Dijabi odigra jednu utakmicu dobro,ali zato 10 narednih usere,Samo molilm dragog Boga da je Venger konačno skonto da su neki završili sa karijerama u arsenalu.
Dijabi je kreten da ne može biti veci.Lik po 5 minuta drži loptu u nogama i ne upucuje pas,a kamo li da proigra nekog za gol šansu.
SAMI SEBI SMO UZELI TITULU!!!
Dijabi je kreten da ne može biti veci.Lik po 5 minuta drži loptu u nogama i ne upucuje pas,a kamo li da proigra nekog za gol šansu.
- Rafa Benitez
- Kontakt:
Nemate sreće, prečka, stativa, pored gola, iznad gola, gol ali poništen.... Džaba
Potpuno se slažem!!!ensadek je napisao/la:Kad utakmicu počnu zajedno denilson i dijabi to se zna unaprijed ishod.Dijabi odigra jednu utakmicu dobro,ali zato 10 narednih usere,Samo molilm dragog Boga da je Venger konačno skonto da su neki završili sa karijerama u arsenalu.
GK: Reina, Gulaschi
Tekmu ne zelim komentarisati,iznerviralo me izlezavanje Arshavina dok je lopta bila na pola metra u nogama protivnika na sredini terena,a pri tom ju je on izgubio.
Zelim samo reci,ovakav Arsenal je tesko odvesti na vrh,bolje imati 29 igraca i 2 debila(zna se koja)nego 25 sa njima dvojcom,valjda logicno...nadam se da ce arsene pojacat arsenal na ljeto sa 3-4 zvucna pojacanja,eno mu Misimovic namjesto Denilsona,sasvim bi se uklopio u nas stil,jer je tehnicar,a bio bi solidna zamjena , s tim da bi sigurno vise igrao od denilsona,Young-u istice ugovor za godinu dana,znaci na kraju sezone ce biti pojeftin,Richards je navijac arsenala ako se ne varam,a Lukaku,Traore ili drugi sadisti mogu se dobiti za prilicno jeftine pare...Arshavina,Rosickya,Denilsona,Almuniju i Squillacia se rijesiti po kratkom postupku,sig bi nesto od njih dobili novca,a ostavili bi prostora u budzetu kluba za nove place,ovi ih ionako imaju i prevelike za svoj kvalitet.
Matuidi je vjecito arsenalov a nikad ga neuspjedose kupit,Hamsik i Pastore su veliki talenti fudbala a Wenger ih pusta drugima,Hazard je dobar,al' i on se zna povrijediti,tako da "Dobrodoso u klub".Ko god govorio imamo 4 stopera ako kupimo jos 1 bice guzva,taj sere,isto tako i sa drugim pozicijama.Wenger ce haman vjecito uvoditi neke talente...jbli mu oni onu pjevacicu...Pepe?Aj nadam se da ce doci,ima ih jos Giovinco,Gervinho,Gouffran,pa i nas Pjanic,Dzagoev itd,a Arsene uvijek daje prilku mladim...da ne lajem puno,eto iovi su mladi,a svjetske zvjezde su,ima i onaj papak u Marseillu,napadac Gignac pa i Remy,al ajd nek ti igraju Denilson,Rosicky i lijeni Arshavin,tog tipa nemogu da smislim,nek se goni u 3 pm iz kluba ili cu ja pocet za totenhem navijat,tam ga bar ne bi ni dzabe da im ga dajes.
Zelim samo reci,ovakav Arsenal je tesko odvesti na vrh,bolje imati 29 igraca i 2 debila(zna se koja)nego 25 sa njima dvojcom,valjda logicno...nadam se da ce arsene pojacat arsenal na ljeto sa 3-4 zvucna pojacanja,eno mu Misimovic namjesto Denilsona,sasvim bi se uklopio u nas stil,jer je tehnicar,a bio bi solidna zamjena , s tim da bi sigurno vise igrao od denilsona,Young-u istice ugovor za godinu dana,znaci na kraju sezone ce biti pojeftin,Richards je navijac arsenala ako se ne varam,a Lukaku,Traore ili drugi sadisti mogu se dobiti za prilicno jeftine pare...Arshavina,Rosickya,Denilsona,Almuniju i Squillacia se rijesiti po kratkom postupku,sig bi nesto od njih dobili novca,a ostavili bi prostora u budzetu kluba za nove place,ovi ih ionako imaju i prevelike za svoj kvalitet.
Matuidi je vjecito arsenalov a nikad ga neuspjedose kupit,Hamsik i Pastore su veliki talenti fudbala a Wenger ih pusta drugima,Hazard je dobar,al' i on se zna povrijediti,tako da "Dobrodoso u klub".Ko god govorio imamo 4 stopera ako kupimo jos 1 bice guzva,taj sere,isto tako i sa drugim pozicijama.Wenger ce haman vjecito uvoditi neke talente...jbli mu oni onu pjevacicu...Pepe?Aj nadam se da ce doci,ima ih jos Giovinco,Gervinho,Gouffran,pa i nas Pjanic,Dzagoev itd,a Arsene uvijek daje prilku mladim...da ne lajem puno,eto iovi su mladi,a svjetske zvjezde su,ima i onaj papak u Marseillu,napadac Gignac pa i Remy,al ajd nek ti igraju Denilson,Rosicky i lijeni Arshavin,tog tipa nemogu da smislim,nek se goni u 3 pm iz kluba ili cu ja pocet za totenhem navijat,tam ga bar ne bi ni dzabe da im ga dajes.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Arsenalisation
- Kontakt:
Realno Almunia,squillaci,rosicky,denilson,diaby,arshavin,fabianski(objasnit' cu),trebaju potrazit' novi klub...
prva trojica odavno pokazuju da su za nivo championshipa ili slabijih 1.liga i ne treba puno komentirati...Denilson bi nam pomogao jer je iako toliko los ima visoku cijenu 13 mil funti...Juventus i wolfsburg toliko daju,,,
Diaby-covjek je eksplodirao u nekoliko tekmi ali previse se fura na nekog playa prava mu je pozicija ofanzivni vezni,ali kod nas on igra defanzivnije nekad i dmf.a...pREVISE drzi loptu a i nema neku zavidnu prodornost...tu vec imamo Faba,Samira,da se time bave tako da je on visak za njega bi se moglo uzet 15-ak miliona...
Arsha-motivi,brzina i ona prodornost koja ga je krasila je odavno iza njega...Nije sretan sto igra slabo traze ga Juve,Barca i St.petersburg...rusi su ludi i mislim da ce se tamo i vratit puni su ko brod mogli bi nam dati 5-6 miliona vise nego mi njima kad smo ga dovodili,,,
Fabianski-kikser teski,mada se dosta popravio,ali mislim da je mannone bolji od njega za klasu...od njegovog potencijalnog transfera se moze zaraditi 10-ak miliona a treba reci da je za jednog golmana previse sklon povredama...Tu sada imamo talenta Szceznog koji dobro brani iznad ocekivanja...kao sto sam rekao Fabianski ne bi prihvatio da bude rezerva mladjem zemljaku,a mannone se namece kao idealna rezerva koja ce moc odlicno zamijenit 1.-og golmana bez problema i nekih nesuglasica oko tog mjesta u prvih 11...
Eh sad transferi tj.dolasci,,,
Svi znamo da smo na bokovima odlicni desno Sagna-Eboue,lijevo Clichy-Gibbs(Traore ce vjerovatno bit' prodan),,,
Eventualnim odlaskom "s-kilavog" imali bi Djuru,Kosa,TV-a,tri odlicna stopera...tu su jos mlade nade miquel koji moze u kupovima uletit i solidno odradit' posao,,,tako da tu mozda i ne bi trebali dovodit' nikoga...
Zadnji vezni je nama problem jer kad nema Songa nema ko uletit i kvalitetno odradit posao...tu bi mogli dovest onog matuidia momak je zvijer...
Vezni red je solidan Cesc,Samir,Jack su odlicni...a ne treba zaboraviti na hendersona,ramseya,lansburya koji ce predstavljati uz jacka buducnost arsenala...i mislim da smo na ovih pozicijama uz barcu najjaci na svijetu.,,ako ne i sire...
Krila su nam slaba jer osim otpisanog arshe i walcotta nemamo pravo krilo jedino nasrija koji moze uskocit uvijek ali znamo da on preferira sredinu i da je ove sezone bio impresivan upravo u toj ulozi ofanzivnog veznog...Tu ima dosta prostora za manevar...lijevo se onaj Elia iz hsv-a namece kao idealno rjesenje ili jos bolje mladi hazard koji sa 19-20 godina lomi clanke svima u francuskoj...ili nekog igraca kao Bale koji je kao vjetar i koji ce profurat kraj cuvara kao da ga nema...ili Gervinho koji je veliki navijac Arsenala i skoro da moli da ga se dovede ali otom potom...Takodje rece kolega iznad Young sto da ne sila igrac jos englez jos bi mogao biti pojeftin(za igraca takve kvalitete)
Rosu ne treba komentirat sam sebe lik komentira evo 2 sezone...vise je bio u bolnici nego na parketu a i kad se vrati bude kriminalan....
Napad_RvP,Bendtner,Chamakh...naizgled moze se reci solidno ali daleko od toga...Oduzmite RvP-a pola sezone i kada njega nema ostajete na Bendtneru i Chamakhu koji ne mogu bez jednog napadaca u paru koji ce trcat za njih a oni samo da kupe otpatke...kada su napadaci tog tipa u pitanju tu bar ima izbora...mladi Abel Hernandez,Rossi,..itd..koji prave pritisak na odbranu...Barrios,lewandowski,iznad 15 milki ne bi bili...
al' nazalost na kraju ce Arsene reci:"We're learned much from this season and we must be happy with our results...onda na ljeto ce pricat ovaj je dobar,ovaj ima potencijala a te igrace kupit ce Real,Barca,Bayern,ManUre,Chelski itd...a na pocetku sljedece sezone ce po obicaju pricati:"we're matured and a feel that this season will be ours"i stom izjavom nas obicne smrtnike napali toliko da razbijamo compove,mobove,flase,case kada arsenal gubi...
Ovo je naravno misljenje moje malenkosti tako da znam da se vecina nece slozit' samnom ali jbg.doslo je sve na vrh glave....
P.S.Sorry za gramatiku sjebana mi je tastatura pa mi je tesko kontrolisat mala/velika,tacka/zarez i sl...
prva trojica odavno pokazuju da su za nivo championshipa ili slabijih 1.liga i ne treba puno komentirati...Denilson bi nam pomogao jer je iako toliko los ima visoku cijenu 13 mil funti...Juventus i wolfsburg toliko daju,,,
Diaby-covjek je eksplodirao u nekoliko tekmi ali previse se fura na nekog playa prava mu je pozicija ofanzivni vezni,ali kod nas on igra defanzivnije nekad i dmf.a...pREVISE drzi loptu a i nema neku zavidnu prodornost...tu vec imamo Faba,Samira,da se time bave tako da je on visak za njega bi se moglo uzet 15-ak miliona...
Arsha-motivi,brzina i ona prodornost koja ga je krasila je odavno iza njega...Nije sretan sto igra slabo traze ga Juve,Barca i St.petersburg...rusi su ludi i mislim da ce se tamo i vratit puni su ko brod mogli bi nam dati 5-6 miliona vise nego mi njima kad smo ga dovodili,,,
Fabianski-kikser teski,mada se dosta popravio,ali mislim da je mannone bolji od njega za klasu...od njegovog potencijalnog transfera se moze zaraditi 10-ak miliona a treba reci da je za jednog golmana previse sklon povredama...Tu sada imamo talenta Szceznog koji dobro brani iznad ocekivanja...kao sto sam rekao Fabianski ne bi prihvatio da bude rezerva mladjem zemljaku,a mannone se namece kao idealna rezerva koja ce moc odlicno zamijenit 1.-og golmana bez problema i nekih nesuglasica oko tog mjesta u prvih 11...
Eh sad transferi tj.dolasci,,,
Svi znamo da smo na bokovima odlicni desno Sagna-Eboue,lijevo Clichy-Gibbs(Traore ce vjerovatno bit' prodan),,,
Eventualnim odlaskom "s-kilavog" imali bi Djuru,Kosa,TV-a,tri odlicna stopera...tu su jos mlade nade miquel koji moze u kupovima uletit i solidno odradit' posao,,,tako da tu mozda i ne bi trebali dovodit' nikoga...
Zadnji vezni je nama problem jer kad nema Songa nema ko uletit i kvalitetno odradit posao...tu bi mogli dovest onog matuidia momak je zvijer...
Vezni red je solidan Cesc,Samir,Jack su odlicni...a ne treba zaboraviti na hendersona,ramseya,lansburya koji ce predstavljati uz jacka buducnost arsenala...i mislim da smo na ovih pozicijama uz barcu najjaci na svijetu.,,ako ne i sire...
Krila su nam slaba jer osim otpisanog arshe i walcotta nemamo pravo krilo jedino nasrija koji moze uskocit uvijek ali znamo da on preferira sredinu i da je ove sezone bio impresivan upravo u toj ulozi ofanzivnog veznog...Tu ima dosta prostora za manevar...lijevo se onaj Elia iz hsv-a namece kao idealno rjesenje ili jos bolje mladi hazard koji sa 19-20 godina lomi clanke svima u francuskoj...ili nekog igraca kao Bale koji je kao vjetar i koji ce profurat kraj cuvara kao da ga nema...ili Gervinho koji je veliki navijac Arsenala i skoro da moli da ga se dovede ali otom potom...Takodje rece kolega iznad Young sto da ne sila igrac jos englez jos bi mogao biti pojeftin(za igraca takve kvalitete)
Rosu ne treba komentirat sam sebe lik komentira evo 2 sezone...vise je bio u bolnici nego na parketu a i kad se vrati bude kriminalan....
Napad_RvP,Bendtner,Chamakh...naizgled moze se reci solidno ali daleko od toga...Oduzmite RvP-a pola sezone i kada njega nema ostajete na Bendtneru i Chamakhu koji ne mogu bez jednog napadaca u paru koji ce trcat za njih a oni samo da kupe otpatke...kada su napadaci tog tipa u pitanju tu bar ima izbora...mladi Abel Hernandez,Rossi,..itd..koji prave pritisak na odbranu...Barrios,lewandowski,iznad 15 milki ne bi bili...
al' nazalost na kraju ce Arsene reci:"We're learned much from this season and we must be happy with our results...onda na ljeto ce pricat ovaj je dobar,ovaj ima potencijala a te igrace kupit ce Real,Barca,Bayern,ManUre,Chelski itd...a na pocetku sljedece sezone ce po obicaju pricati:"we're matured and a feel that this season will be ours"i stom izjavom nas obicne smrtnike napali toliko da razbijamo compove,mobove,flase,case kada arsenal gubi...
Ovo je naravno misljenje moje malenkosti tako da znam da se vecina nece slozit' samnom ali jbg.doslo je sve na vrh glave....
P.S.Sorry za gramatiku sjebana mi je tastatura pa mi je tesko kontrolisat mala/velika,tacka/zarez i sl...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Arsenalisation
- Kontakt:
prije ce bit' da je destinicija malo manje luksuznija i zove se REALNOST...Ad0 je napisao/la:Jel ovo Paja opet skoknuo do Amerike hahhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Megamon
- Kontakt:
Paja je banovan u utorak.Arsenalisation je napisao/la:prije ce bit' da je destinicija malo manje luksuznija i zove se REALNOST...Ad0 je napisao/la:Jel ovo Paja opet skoknuo do Amerike hahhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Za većinu se slažem s tobom osim za Fabianskog jer nisam baš siguran da će ga Wenger prodati jer je Fabianski pokazao nevjerovatan napredak i da je zdrav Szczesny bi mu bio rezerva i plus što Fabianski ima malkice bolji refleks i za dvije je klasu bolji u istrčavanjima i ispucavanjima od Šeznog. Ako njih dvojica odrade pripreme dobro i ako se jedan ne bude isticao nad drugim Fabianski će biti prvi golman. Iako je Šezni luđak i sigurno da će biti jedan od najboljih golmana treba njemu još iskustva. Znači još neke 2-3 godine da uči od svog kolege (ako se kolega vrati ko što je branio ovu godinu do povrede) i onda sa 23 godine nek uzme svoje mjesto ako ga zasluži. Vrijeme radi za njega, i ja lično zbog svojih simpatija ne bi još otpisao Rosickog, odnosno dao bi mu sljedeću godinu da se pokaže, a i Arshavin bi bio mnogo bolji kad bi imao konkurenciju.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ma i ja slicno mislim za FABIANSKOG ali nekako se uklopio u ove papirne RvP-a,itd...bar nam se dosad golmani nisu povrijedjivali,,,Bosco je napisao/la:Za većinu se slažem s tobom osim za Fabianskog jer nisam baš siguran da će ga Wenger prodati jer je Fabianski pokazao nevjerovatan napredak i da je zdrav Szczesny bi mu bio rezerva i plus što Fabianski ima malkice bolji refleks i za dvije je klasu bolji u istrčavanjima i ispucavanjima od Šeznog. Ako njih dvojica odrade pripreme dobro i ako se jedan ne bude isticao nad drugim Fabianski će biti prvi golman. Iako je Šezni luđak i sigurno da će biti jedan od najboljih golmana treba njemu još iskustva. Znači još neke 2-3 godine da uči od svog kolege (ako se kolega vrati ko što je branio ovu godinu do povrede) i onda sa 23 godine nek uzme svoje mjesto ako ga zasluži. Vrijeme radi za njega, i ja lično zbog svojih simpatija ne bi još otpisao Rosickog, odnosno dao bi mu sljedeću godinu da se pokaže, a i Arshavin bi bio mnogo bolji kad bi imao konkurenciju.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.