Sta tu ima cudno ?numanumaye22 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 14:51Pa kontaj onda koliko je losa scena na Balkanu kad je Merlin najbolji svih vremena.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav plagijat, ako je sve uredno potpisano i placeno (ako je potrebno) originalnim autorima? Autori tuze DJeve ako koriste muziku na festivalima gdje dodje 10 ljudi, a da ne tuze Merlina koji je milione zgrnuo. 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Znaš da je bila dobra tura bajkom kad ne možeš uc u kucu poslije ture 

ZZ
Ide i treca arena.
Naravno preprodavci dosli na svoje,gledam sad na njuskalu dvije karte za fan pit se prodaju za 300 eura,duplo vise od regularne cijene.
Naravno preprodavci dosli na svoje,gledam sad na njuskalu dvije karte za fan pit se prodaju za 300 eura,duplo vise od regularne cijene.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Plagijator i muzika mu je smeće, naumpade mi iz jedne serije i bas oslikava ovo fino muzika mu je folk za ljude koji ne vole folk, pop za ljude koji ne vole pop…
Don't hate what you don't understand.
- ASD
- Kontakt:
Merlinova publika su uglavnom mix turbofolkera, kafane, komercijalni rok, komercijalni rap itd.
Ne znam nikog ko sluša metal ili punk a da ga sluša.
Ne znam nikog ko sluša metal ili punk a da ga sluša.
- RollingPaper
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel moguce sta pisu ljudi ovde, ispade Merlinova publika sve same seljačine? Kao da Đani gostuje u Areni a ne Merlin?
Malo vas sujeta grize dragi moji zemljaci, napravite nesto od svog zivota pa cete drugacije razmisljat.
Nikad Merlina nisam slušao, ali poštujem čovjeka. Što se tiče plagijata, citirao bih Pabla Pikasa "Dobri umjetnici kopiraju, veliki umjetnici kradu".
Malo vas sujeta grize dragi moji zemljaci, napravite nesto od svog zivota pa cete drugacije razmisljat.
Nikad Merlina nisam slušao, ali poštujem čovjeka. Što se tiče plagijata, citirao bih Pabla Pikasa "Dobri umjetnici kopiraju, veliki umjetnici kradu".
RollingPaper je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:33Ne znam nikog ko sluša metal ili punk, a da sluša bilo šta drugo osim toga.

Sve sto mi zvuci dobro, od Lamb of God do Sinana
- kraljttbvb
- Kontakt:
Slabo ga slušam zadnjih godina, ali vidim da rasprodaje dvorane po Balkanu.
Logicno je da ga Bosnje pljuju, nema još ništa a da nisu popljuvali, ali valjda nešto valja čim toliko ljudi dodje i plati da ga sluša...
Logicno je da ga Bosnje pljuju, nema još ništa a da nisu popljuvali, ali valjda nešto valja čim toliko ljudi dodje i plati da ga sluša...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
A јebeš i to ograničavanje na jedan žanr. Toliko široko polje, tuga i šteta ne načeti sve.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Inače je bitno da li te slušaju metalci.
Do "sredinom" moze, ovo poslje mehkraljttbvb je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:36Slabo ga slušam zadnjih godina, ali vidim da rasprodaje dvorane po Balkanu.
- ASD
- Kontakt:
Pa nisam uopšte umanjio njegov rad.RollingPaper je napisao/la: ↑08 jul 2023, 17:35Jel moguce sta pisu ljudi ovde, ispade Merlinova publika sve same seljačine? Kao da Đani gostuje u Areni a ne Merlin?
Napravio je vrlo dobar biznis i ja to poštujem. Ipak naravno, dodao sam gore da je to što on radi sasvim suprotno od muzike koju ja slušam, i muzike mojih prijatelja recimo.
Ali pazi ti to. Lika sluša stotinama hiljada ljudi i ono zna tačno kakav ga tip ljudi sluša. Pa yebem ti forum i pametnjakovice.
Msm da ga ne slusa ni prijatelj iz Japana, al stas...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Znas kako,odem na Merlinov koncert,dva i po sata,sve normalna raja,nema alkoholiziranih budala,nema problema,kulturica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Pa dobro ako je lik metalac, to se obicno drzi toga, a sve ostalo je sljam. Bio sam i ja nekad metalac, duga kosa ovo ono, ali mi isfuralo nakon srednje (mada slusam i danas, nista bolje nego kad radis nesto odvrnut Metallicu). Neko ostane citav zivot, no volim inace u zivotu sve i svasta. Da limitiram sebe mi nije privlacno, no svakom svoje
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 08 jul 2023, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 359 gostiju.