Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
5-ti put za redom lik nije u Q3 sa najboljim autom na gridu, strasno
-
- Kontakt:
Ma ovo je bilo haotično, nije ni do njega samo. Staza se poboljšavala masovno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- GrimReaper
- Kontakt:
Checo je gotov. On ce vjerovatno poslje Spa izgubiti svoje sjediste u bolidu. Sa najboljim bolidom u zadnjih 3-4 godine ti ne mozes Q1 proci a Q3 ti je samo nedostizan san. Hunny Badger se vraca sigurno u RB.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pereza smorilo ispadat u Q2
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa dobro, opet ce Perez boriti za top 3..
Brz je bolid Red Bulla.
A sigurno iducu sezonu nece biti tu.
Brz je bolid Red Bulla.
A sigurno iducu sezonu nece biti tu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva oyebina je Perez. Pa s ovim autom bi i Mick Schumacher ulazio u top5 svake kvale. Tek sad vidis kakva je vozacina Bottas za njega.
- GrimReaper
- Kontakt:
Boriti se sa 15 za top 3 da si Hamilton rekao bih hmmmm postoji sansa ali hajde da vidimo. Meni se Checo nikada nije svidjao a jos manje da je dobar vozac. Ako Albon u bukvalnom Fici izbije pola sekunde preko tebe iako je i on umalo sa staze izletio to znaci nesto da ne valja.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Perez je kriv za ona prethodna ispadanja ali za ovo nije toliko. Gume mu nisu bile zagrijane, a iza se staza poboljšavala tako da su se svi popravili i to debelo. Malo falilo i da Alonso ispadne koji je bio drugi prije crvenih zastava.
- GrimReaper
- Kontakt:
Zamisli da stavis FA ili DR u ovaj bolid RB-a pa Nico vs Lewis 2.0 sa duplo jacim bolidima bi bio. Red Bull bi u tome momentu bio bukvalni Mercedes i takva dominacija bi trajala sigurno duze nego ona Sivih strijela.AshburtonG je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:34Kakva oyebina je Perez. Pa s ovim autom bi i Mick Schumacher ulazio u top5 svake kvale. Tek sad vidis kakva je vozacina Bottas za njega.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- GrimReaper
- Kontakt:
Dobro ovdje i jeste i nije kriv jer ajde nisi izasao dovoljno na vrijeme pa nisi uspio zgrabiti nekoga ispred sebe, ali svejedno ako te Albon dropa sa pola sekunde brzi to ti mora znaciti da nesto nije ok.Bundesliga je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:38Perez je kriv za ona prethodna ispadanja ali za ovo nije toliko. Gume mu nisu bile zagrijane, a iza se staza poboljšavala tako da su se svi popravili i to debelo. Malo falilo i da Alonso ispadne koji je bio drugi prije crvenih zastava.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Nije duplo brži od Mercedesa u taj vakat, ne znam otkud ti takva usporedbaGrimReaper je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:38Zamisli da stavis FA ili DR u ovaj bolid RB-a pa Nico vs Lewis 2.0 sa duplo jacim bolidima bi bio. Red Bull bi u tome momentu bio bukvalni Mercedes i takva dominacija bi trajala sigurno duze nego ona Sivih strijela.AshburtonG je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:34Kakva oyebina je Perez. Pa s ovim autom bi i Mick Schumacher ulazio u top5 svake kvale. Tek sad vidis kakva je vozacina Bottas za njega.
A koliko god ja volio Daniela ne bi on mogao prići Maxu, vjerovatno ne bih ispadao u q1 ili q2 ali nema šanse da bi bio "Rosberg"
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
Ma prešao bi ga svako kada se staza popravljala nenormalno. Prešao ga je i Sargeant, nema to veze nikakve.GrimReaper je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:40Dobro ovdje i jeste i nije kriv jer ajde nisi izasao dovoljno na vrijeme pa nisi uspio zgrabiti nekoga ispred sebe, ali svejedno ako te Albon dropa sa pola sekunde brzi to ti mora znaciti da nesto nije ok.Bundesliga je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:38Perez je kriv za ona prethodna ispadanja ali za ovo nije toliko. Gume mu nisu bile zagrijane, a iza se staza poboljšavala tako da su se svi popravili i to debelo. Malo falilo i da Alonso ispadne koji je bio drugi prije crvenih zastava.
- GrimReaper
- Kontakt:
Dobro to sam rekao malo sam ga i ja prebacio ali opet bio bi puno puno blizi Maxu nego Checo. Daniel protiv Maxa bi bilo puno blize nego Max vs Checo.Azpi je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:40Nije duplo brži od Mercedesa u taj vakat, ne znam otkud ti takva usporedbaGrimReaper je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:38Zamisli da stavis FA ili DR u ovaj bolid RB-a pa Nico vs Lewis 2.0 sa duplo jacim bolidima bi bio. Red Bull bi u tome momentu bio bukvalni Mercedes i takva dominacija bi trajala sigurno duze nego ona Sivih strijela.AshburtonG je napisao/la: ↑08 jul 2023, 16:34Kakva oyebina je Perez. Pa s ovim autom bi i Mick Schumacher ulazio u top5 svake kvale. Tek sad vidis kakva je vozacina Bottas za njega.
A koliko god ja volio Daniela ne bi on mogao prići Maxu, vjerovatno ne bih ispadao u q1 ili q2 ali nema šanse da bi bio "Rosberg"
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
McLaren se strašno popravio. Ogroman skok.
- GrimReaper
- Kontakt:
McLaren goni ubitacno su brzi. i Mercedes pokazuje snagu ali opet to nije to.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Lagan pol za Verstappena jer jedini ima nove gume.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Ricciardo se sramotio u McLarenu, a kad je bilo jasno da će dobit nogu postao je opasnost za sve na stazi. Jako neugodno za gledati. Još je kasnije odbio Haas jer ipak on zaslužuje konkurentan bolid, jel. Bila bi kosmička nepravda ako on dobije drugo RB mjesto.
On i Mick samo što nisu popušili nekome za mjesto u F1. Odyebite više, prosjaci.
On i Mick samo što nisu popušili nekome za mjesto u F1. Odyebite više, prosjaci.
⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.