Haha jesmo mi nesto sretni sa ovim slucajevima. Mislim da je ovo treci put da se ovo isto desi nasim protivnicima.defender je napisao/la:FK Kljusinari - Jedinstvo Manchester 0:3 SLU
neutralan__ je napisao/la:Lorient - Nancy 1:0
The Game je napisao/la:Lorient - Nancy 1:0
neno#4 je napisao/la:Lorient - Nancy 1:0Kod: Označi sve
Clan 4d. U slucaju da tri igraca jednoga tima odigraju isti rezultat na isti par automatski gube utakmicu sa 3:0.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
defender je napisao/la:Backspace United - Pivopije 0:3 SLU.
..ni krivi ni duzni dobismo u gostima
hahah ... tri boda u gostima bez problema ...Cartman je napisao/la:Haha jesmo mi nesto sretni sa ovim slucajevima. Mislim da je ovo treci put da se ovo isto desi nasim protivnicima.defender je napisao/la:FK Kljusinari - Jedinstvo Manchester 0:3 SLU
Clan 4d. U slucaju da tri igraca jednoga tima odigraju isti rezultat na isti par automatski gube utakmicu sa 3:0.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
aa i tako smo vodili 0:1
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Ja sto nam se iskenjase u facu jbt.
p.s. Johnny ajde kreni u potragu za novim igracem,ali da je iskusan i da znamo da ce igrati,ovaj lik hteo da igra i jos nije debitovao.

p.s. Johnny ajde kreni u potragu za novim igracem,ali da je iskusan i da znamo da ce igrati,ovaj lik hteo da igra i jos nije debitovao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- neutralan__
- Kontakt:
ccCartman je napisao/la:Haha jesmo mi nesto sretni sa ovim slucajevima. Mislim da je ovo treci put da se ovo isto desi nasim protivnicima.defender je napisao/la:FK Kljusinari - Jedinstvo Manchester 0:3 SLU
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
FK Topnici - Joint_fc 2 : 2
Pored nerjesenog rezultata Topnici ostaju na prvom mjestu !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ih, imamo mi jarane Atletico Madrid - Villareal u opticaju. Samo da ne ostane ovakav rezultat i sve je moguće. Dakle, nadam se pobjedi Atletica od 2:1 ili 3:1.Elegant je napisao/la:FK Topnici - Joint_fc 2 : 2
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- __Liedson__
- Kontakt:
Mislioci stigli do tijesne ali zaslužene pobjede od 1:0 (strijelac ko drugi-moja malenkost
)
Ebem ti Atletico. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ekipa Jointa je još jednom sa gostovanja donijela sva 3 boda. No, ono što je zanimljivo je da smo prvi put ove sezone svi pogađali protiničku mrežu(izgleda da će protivničke odbrane morati još bolje paziti na super raspoloženog Mikyja, odlično pojačanje Kennyja i prekaljenog rutinera Monologa). Bravo momci, krupnim koracima grabimo ka prvoj ligi koju bismo trebali pokoriti već naredne sezone(Btw, @Miky, nemoj zaboraviti odigrati kup
).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nakon boda iz prošlog kola sa gostovanja, danas je uslijedila i pobjeda na domaćem terenu koja se čeka još od prvog kola
. Inače ova današnja pobjeda je protiv ekipe Pjetlova, koji su trenutno direktni konkurenti u borbi za opstanak, zbog toga je ova pobjeda važna. Također zahvalio bi se elninho i apocalyps-u na postignutim golovima (2:0), ja sam se danas više fokusirao na odbranu. 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
izvinjavam se suigracima nisam znao da postoji ovo pravilo uopste :S
Transfer window's open
There are too many bids
Arsene Wenger said "Mon Dieu
I'll win the League with kids"
There are too many bids
Arsene Wenger said "Mon Dieu
I'll win the League with kids"
- King Kenny
- Kontakt:
Obecali su nam povecanje plata...Monolog je napisao/la:Ekipa Jointa je još jednom sa gostovanja donijela sva 3 boda. No, ono što je zanimljivo je da smo prvi put ove sezone svi pogađali protiničku mrežu(izgleda da će protivničke odbrane morati još bolje paziti na super raspoloženog Mikyja, odlično pojačanje Kennyja i prekaljenog rutinera Monologa). Bravo momci, krupnim koracima grabimo ka prvoj ligi koju bismo trebali pokoriti već naredne sezone(Btw, @Miky, nemoj zaboraviti odigrati kup).
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Jos da si spomenuo da ste igrali sa igracem vishe, bilo bi postenijeMonolog je napisao/la:Ekipa Jointa je još jednom sa gostovanja donijela sva 3 boda. No, ono što je zanimljivo je da smo prvi put ove sezone svi pogađali protiničku mrežu(izgleda da će protivničke odbrane morati još bolje paziti na super raspoloženog Mikyja, odlično pojačanje Kennyja i prekaljenog rutinera Monologa). Bravo momci, krupnim koracima grabimo ka prvoj ligi koju bismo trebali pokoriti već naredne sezone(Btw, @Miky, nemoj zaboraviti odigrati kup).
nema potpisa

Upisani su rezultati, sredjena lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje
Ovi iz Jedinstva mogu dobiti samo za zelenim stolom.

...što je više lome to je volim jače...
jos jednom napomena:
Postavljene su utakmice 1/8 finala KUP-a. Iste se mogu prognozirati do 08.03.2011 godine do 12h.
Ako je ko zaboravio ko se sve nalazi u 1/8 finalu KUP-a evo parova:
Red Bavarian-Joint_fc
FK Gromovi-Pivopije
Čekićari-La Vecchia Signora
Crazy Legs-Zadnja Klupa
Jedinstvo Man.-Gongashi
BH Fanaticos-FK Topnici
SK Stolac Hercegovina -FK Pijetlovi
FK Kljušinari -Mislish United
Sretno!!!!!!!!!
Postavljene su utakmice 1/8 finala KUP-a. Iste se mogu prognozirati do 08.03.2011 godine do 12h.
Ako je ko zaboravio ko se sve nalazi u 1/8 finalu KUP-a evo parova:
Red Bavarian-Joint_fc
FK Gromovi-Pivopije
Čekićari-La Vecchia Signora
Crazy Legs-Zadnja Klupa
Jedinstvo Man.-Gongashi
BH Fanaticos-FK Topnici
SK Stolac Hercegovina -FK Pijetlovi
FK Kljušinari -Mislish United
Sretno!!!!!!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Jacky idemo do titulejacky09 je napisao/la:Ovi iz Jedinstva mogu dobiti samo za zelenim stolom.![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.