Jan Oblak, kako rece

Jan Oblak, kako rece
A gdje ti je profil SMR17 ili kako vec jel moras uvijek kontra bit jel toliko mrzis sda i nurdu pusti pricu novci igraju ulogu ko daje novce neka pametuje mi smo tu da kupimo ulaznicu i navijamo
Ljudino jel ti citas moje postove ili me citiras onako bezveze? Ja sam apolitican lik koji nije clan nijedne stranke. To sto sam ja protiv Nurde nema veze sa SDA nego sa cinjenicom da znam koje su njegove stvarne namjere prema Zvijezdi. Cuj Tarik Lira u Zvijezdi ljeb te yebo
Koji bolan navijači pa u zadnje vrijeme nije 50 ljudi pratilo Zvijezdu,aBogda da se vratimo u vrijeme Nurde I Fadila kad se publika brojala na hiljadeVivaLaStella je napisao/la: ↑07 jul 2023, 18:10Super, vodite sad gradacacki "tuzla city" u tandemu sa kerovodjom i tarikom lirom. Svakako ste uvijek htjeli imat klub bez navijaca
Uostalom, vrijeme ce pokazat ko je bio upravu
Nije Tarik lira u Zvijezdi al je pomogao oko dogovora. I Tarik lira je vise uradio za Zvijezdu nego većina ljudi koji prate Zvijezdu čovjek je sudio kad god je trebalo dzabe. Tako da kažem ti evo pozivam svoje mjesto dajem nekome od vas bujrum. Pustite se vise pljuvanja .VivaLaStella je napisao/la: ↑07 jul 2023, 18:31Ljudino jel ti citas moje postove ili me citiras onako bezveze? Ja sam apolitican lik koji nije clan nijedne stranke. To sto sam ja protiv Nurde nema veze sa SDA nego sa cinjenicom da znam koje su njegove stvarne namjere prema Zvijezdi. Cuj Tarik Lira u Zvijezdi ljeb te yebo![]()
Vidi to za kerovodju da nisi pisao, jer ima kerovodja mladji na odmoru. Ti si sin doktorice a takav debil nevidjeni, nisi wc nisi sagradio a pametuješ. Sve znaš kani se ba dijete mene i ti svi, znaci šutio sam kad dodje voda do grla zovete. Ne diram nikog izostavite me to sto sam samo uvjeren dokazo sam milion puta i sada da mogu.
zvezdas1922 je napisao/la: ↑07 jul 2023, 20:21Vidi to za kerovodju da nisi pisao, jer ima kerovodja mladji na odmoru. Ti si sin doktorice a takav debil nevidjeni, nisi wc nisi sagradio a pametuješ. Sve znaš kani se ba dijete mene i ti svi, znaci šutio sam kad dodje voda do grla zovete. Ne diram nikog izostavite me to sto sam samo uvjeren dokazo sam milion puta i sada da mogu.
Meni je bitna Zvijezda i ništa vise. I dokle gor budem mogao borit ću se za nju, svjestan sam gdje sam griješio i demantovst ću vas već u prvim danima.
Zapitaj se ti zasto je nekom poput Nurde u interesu da preuzme klub sa pola miliona duga, umjesto klub sa 0KM duga. Sto vama toliko smeta sto neko iznosi svoje misljenje? Isto ko da sam ja gradonacelnik il neki qrac koji moze uticat na to ko ce preuzet klub. Ja sam obican navijac ko i ti, i svi ostali. Imam svoje misljenje koje se ocito razlikuje od ostalih, pa bolje je onda pitanje zasto vam to predstavlja toliki problem?crvenobijeli je napisao/la: ↑08 jul 2023, 10:00Druze ti ako imas nesto protiv piske, lijepo ga nadji i reci mu to, nemas potrebe smarat temu, citaju ovo ljudi iz drugih gradova, daj opusti se,pusti da traje, bolji ljudi trenutno nemamo,nista se nedobija ni gasenjem, ha ya, i piska sve je to ok, nurdo uzima pa vraca kes, nesto mi sumljivo,sve to izgleda dobro, Al koja je losija Strane te price,nece sigurno niko dzabe dat te pare...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.