Ma to su drug vjeruj romani sta se sve desavalo, te koje su se finte radile da se dodje do ovog. Samo vi ste u boljoj situaciji, vi mozete birati da li se prepustiti i gledati Slobodu kakva jest ili nesto poduzimat. I mi smo imali dvije opcije prepustit da klub ode pod stecej tj ne postoji vise ili poduzimat nesto.DamirT je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:47Iskreno, sumnjam da ce sada biti tako. Ne kazem da nece biti navijaca, ali u jako manjem broju nego prije. Biti ce ovi sto su uz ove iz uprave, te ovi sto nemaju drustvene mreze. Polako, valja ovo pokrenuti sve i objasniti ljudima situaciju. Bilo bi dobro kad bi se Fukare raspitale kod Robijasa kako su oni poceli i ostale stvari, da ne nabrajam sadaBatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:36Stvarno ne kontam realno Sloboda na terenu ce bit medju glavnim favoritima i nek pobjedi 5 utakmica Zapad pun,euforija,PL i onda ce reci ma sakica ljudi bojkotuje...I onda opez isto.isti sistem isti problemi a problem je sto se vi nilad probudit ..Sutra nek protest bude ne bi bilo 100 ljudi ..Najgore podjela navijaca i mi smo se borli pa skoro.i 10 godina prvo edukacijom da objasnis ljudima gdje problem inrijesenje ali mi kad smo krenuli nismo stali.DamirT je napisao/la: ↑06 jul 2023, 20:41
Koliko sam ja mogao primijetiti, svi normalni navijaci su uz Fukare trenutno. I na forumu ovdje i po ostalim mrezama. Vjerujem i po gradu. Uz ovu bagru su ovi sto imaju koristi od njih i Slobode. Trenutno se nista ne pokrece jer se cekaju Fukare, da vidimo sa njima sta i kako. Vecinu iskreno trenutno zaboli qurac za klubom dok je ova bagra na celu kluba. Uglavnom vama nek je sretno. Imate jednog vise navijaca, jer bas lijepo radite, sto se kaze po ps-u.![]()
Na utakmice ce ici ovi sto su uz ovu bagru i sto nemaju pojma o bojkotu, a sumnjam da ih ima.
Radi se fino u klubu to su momci bukvalno sa tribine u klubu samo sto su skolovani i sto je najbitnije radi se iz ljubavi a sve finansijski je transparentno.Mi nije klub samo PL uziva se i u nizim ligima,klub je kad je zdrav i vidis da rastes svaki dan ..Sretno vam ali nikako ne kontam sta ce navijaci jer vidim.vi vec o pojacanjima ,PL a o sistemu,statutu sve manje.
Huuu Haaa