FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 mar 2011, 21:00

Neprilagodjen je napisao/la:ma fks je potpuno in,tj u igri!

ali ovo sa sirokim stvarno vec postaje smijesno,14 bodova zaostaju,pa to barca i messi ne bi stigli :D
njih ako olimpik sad otrese dole,oni ce vise morati o opstanku razmisljati nego o tituli!
Ma nebi ja njih nikad otpisivao. Znas i sam kakva nam je liga, nek uvezu tri cetiri pobjede i eto ti ih na dva tri boda.

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 05 mar 2011, 21:01

Sarajevo ce se otpisati iz utrke za naslov za 2 kola definitivno, poslije Tuzle i Mostara. Zeljo ima predobar raspored, Borac ima jako, jako tezak raspored. Zeljo gostuje derbi, igra kuci dvije vezane, Borac ide dvije vezane, Zeljo ceka Borac, itd....Zeljo ima gostovanja ovim davljenicima, ali do tih utakmica bar jedna ce biti otpisana, mislim Buducnost prije svih... Sa ovom kriminalnom drinom, kojoj je misaona imenica 3 pasa, moze se do bodova uz regularno sudjenje, vijet cemo... Nista nije izgubljeno.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 mar 2011, 21:03

blue 18 je napisao/la:sad treneri protivnickih ekipa i ne govore svojim stoperima da cuvaju popovica jer znaju da ce sam sebe saplesti,usporiti kontru,upropastiti sansu..itd, stopere pametno rasporede na ove ostale koji se ubacuju u napad poput visce beslije... nez do kad ce ovo vise trajati .. :S
Fino Varešanović objasni kakva je naša taktika u fazi napada, to jest na šta se sve svodi...samo uprati šta kaže.

[youtube][/youtube]

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 05 mar 2011, 21:05

cirkuz utakmica po losem zaledzenog terenu ,jovic svjestan da se sa zeljom ne moze nadigravati postavio je neku igru presijeci i nabi pa trcite svi i nazad opet i u krug ,u takvoj igri zeljo je bio bolji ,propustio 2 odlicne sanse i par poluprilika i to je to ,zvijezda sa druge strane nije imala sut prema golu a ne neku vecu priliku za gol ,1 korner za domacu ekipu u 90 min sve govori o igri pogotovo kad je bh liga u pitanju :lol: ,manijaka solidan broj u konstantno navijanje ,moralo se vise od boda ovdje MORALO

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 21:10

Neprilagodjen je napisao/la:napisati da borac nije konkurent zelji,a da sarajevo i siroki brijeg (koji zaostaje za borcem 14 bodova!!) jesu,govore vise o onome koji napise tako nesto nego o tome sta je napisao!

inace,sad kad sam pogledao raspored koji si napisao moram priznati da se i meni cini da jos nista nije odluceno!
1-borac dolazi na grbavicu
2-Imaju dva vezana gostovanja (i to jako teska!)
3-zeljo "gostuje" na kosevu tako da ce u toj seriji odigrati 3 uzastopne utakmice u sarajevu! (da je obrnuto i da fks gostuje u dolini,onda bi umjesto tri,zeljo igrao samo jednu u sa,jako,jako vazan podatak)!!
4-osim toga,sada zeljo ima dva vezana domacinstva
5-zeljo gostuje u banovicima koji ce dotad vec biti otpisani
6-borac u citavom rasporedu nema nijednu stvar koja mu ide na ruku,pogotovo jer gostuje sve redom davljenicima i zelji!

sve je to potpuno otvoreno,jedini problem je sto borac (po meni) igra odlicno.

Jbg to je vaš jedini problem samo si zaboravio reći da smo još bolji u gostima. A to će vidjeti i ovi jadnici iz MO a i vi u SA!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 21:11

izzo je napisao/la:
blue 18 je napisao/la:sad treneri protivnickih ekipa i ne govore svojim stoperima da cuvaju popovica jer znaju da ce sam sebe saplesti,usporiti kontru,upropastiti sansu..itd, stopere pametno rasporede na ove ostale koji se ubacuju u napad poput visce beslije... nez do kad ce ovo vise trajati .. :S
Fino Varešanović objasni kakva je naša taktika u fazi napada, to jest na šta se sve svodi...samo uprati šta kaže.

[youtube][/youtube]
jadna ti majka kad vas je zalizani prokuzio hahaha pa on tek u 30 minuti tekme skonta s kim igramo hahaha !!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 05 mar 2011, 21:15

LEŠINAR je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:napisati da borac nije konkurent zelji,a da sarajevo i siroki brijeg (koji zaostaje za borcem 14 bodova!!) jesu,govore vise o onome koji napise tako nesto nego o tome sta je napisao!

inace,sad kad sam pogledao raspored koji si napisao moram priznati da se i meni cini da jos nista nije odluceno!
3-zeljo "gostuje" na kosevu tako da ce u toj seriji odigrati 3 uzastopne utakmice u sarajevu! (da je obrnuto i da fks gostuje u dolini,onda bi umjesto tri,zeljo igrao samo jednu u sa,jako,jako vazan podatak)!!
6-borac u citavom rasporedu nema nijednu stvar koja mu ide na ruku,pogotovo jer gostuje sve redom davljenicima i zelji!

Jbg to je vaš jedini problem samo si zaboravio reći da smo još bolji u gostima. A to će vidjeti i ovi jadnici iz MO a i vi u SA!
inace igre u sarajevu su vam vrlina :lol: :lol: 3 ili 4 kako kad od raspolozenja zavisi

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 21:17

muamer10 je napisao/la:Sarajevo ce se otpisati iz utrke za naslov za 2 kola definitivno, poslije Tuzle i Mostara. Zeljo ima predobar raspored, Borac ima jako, jako tezak raspored. Zeljo gostuje derbi, igra kuci dvije vezane, Borac ide dvije vezane, Zeljo ceka Borac, itd....Zeljo ima gostovanja ovim davljenicima, ali do tih utakmica bar jedna ce biti otpisana, mislim Buducnost prije svih... Sa ovom kriminalnom drinom, kojoj je misaona imenica 3 pasa, moze se do bodova uz regularno sudjenje, vijet cemo... Nista nije izgubljeno.
Kako je ovo zanimljivo gledati na +7. Izgubiš titulu a postoji nekakva teorija koja će vremenom prerasti u teoriju zavjere protiv Željeznićara. Ali đaba titula kad para nema ni vama ni nama od evrope. Jbg. Uništiše nam ovako lijepa prepucavanja na relaciji Borac-Željezbičar. Uništiše fudbal!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 21:20

Cuspajz je napisao/la:
LEŠINAR je napisao/la:

inace igre u sarajevu su vam vrlina :lol: :lol: 3 ili 4 kako kad od raspolozenja zavisi
Jbg. od vas zavisi. Ako se uozbiljite možda pehar podignemo tek na Gradskom protiv leotara. Ja se nadam scenariju iz prošle godine tj. da će to biti kod vas na Grbavici i da će nam tom prilikom Tifa otpjevati onu Grbavicu kao hit od prošle godine! :lol:

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 05 mar 2011, 21:46

LEŠINAR je napisao/la:
muamer10 je napisao/la:Sarajevo ce se otpisati iz utrke za naslov za 2 kola definitivno, poslije Tuzle i Mostara. Zeljo ima predobar raspored, Borac ima jako, jako tezak raspored. Zeljo gostuje derbi, igra kuci dvije vezane, Borac ide dvije vezane, Zeljo ceka Borac, itd....Zeljo ima gostovanja ovim davljenicima, ali do tih utakmica bar jedna ce biti otpisana, mislim Buducnost prije svih... Sa ovom kriminalnom drinom, kojoj je misaona imenica 3 pasa, moze se do bodova uz regularno sudjenje, vijet cemo... Nista nije izgubljeno.
Kako je ovo zanimljivo gledati na +7. Izgubiš titulu a postoji nekakva teorija koja će vremenom prerasti u teoriju zavjere protiv Željeznićara. Ali đaba titula kad para nema ni vama ni nama od evrope. Jbg. Uništiše nam ovako lijepa prepucavanja na relaciji Borac-Željezbičar. Uništiše fudbal!
Ma to se ti obrati svojima, jer su tvoj idanas izglasali i prakticno nas sve doveli na ivicu provalije, ali nadam se da ce odgovorni biti sankcionisani i da ce fifa formirati savez koji ce uspjesno raditi :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 mar 2011, 21:49

Po izlasku iz gradacca kamenovan je jedan nas kombi...
Stvari se sada mogu gledati i iz drugog ugla olimpicu smo uzeli za sada maksimalnih 6 bodova, zvijezdi 4 slijeda dvije domace utakmice protiv ekipa gdje smo prosluli bodove u prvom dijelu gdje bi trebali vratiti jos 6 bodova...za par kola bice jos jasnija situacija...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 05 mar 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 05 mar 2011, 21:50

pile87 je napisao/la:Po izlasku iz gradacca kamenovan je jedan nas kombi...
Nije samo kombi :(

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 05 mar 2011, 22:00

Evo iz gradačca sam stigao ii mogu reći da je utakmica sve u svemu bila loša,na kojoj smo bili bolji protivnik sigurno,Popović traljav ko uvijek,jednom je uhvatio glavom,golman zvijezde nekim čudom je izvadio uz popovića loši su isto tako bili Zeba i stanić.Stančeski za ono koliko je proveo na terenu ( a malo je) pokazao je da je odličan igrač,te sigurno višćaaa mora igratiii u prvoj !!! Stoperi sigurni su danas bili,ostalo kita ;)

Zvijezda mesarska ekipa !!!

I da napomenem za ovo kamenovanje,kamenovan je kombii i bus,dvojica momaka iz gradačca su ispod ceste sa ciglama i kamenicama direktno išli na nas,u busu gdje sam bio niko nije povrijeđen niti je oštećen prozor.sve u svemu CIGANI !

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 05 mar 2011, 22:20

Džoka_TM je napisao/la:Evo iz gradačca sam stigao ii mogu reći da je utakmica sve u svemu bila loša,na kojoj smo bili bolji protivnik sigurno,Popović traljav ko uvijek,jednom je uhvatio glavom,golman zvijezde nekim čudom je izvadio uz popovića loši su isto tako bili Zeba i stanić.Stančeski za ono koliko je proveo na terenu ( a malo je) pokazao je da je odličan igrač,te sigurno višćaaa mora igratiii u prvoj !!! Stoperi sigurni su danas bili,ostalo kita ;)

I da napomenem za ovo kamenovanje,kamenovan je kombii i bus,dvojica momaka iz gradačca su ispod ceste sa ciglama i kamenicama direktno išli na nas,u busu gdje sam bio niko nije povrijeđen niti je oštećen prozor.sve u svemu CIGANI !

a sta je sa kombijem imali stete na njemu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 05 mar 2011, 22:21

nedžad je napisao/la:
Džoka_TM je napisao/la:Evo iz gradačca sam stigao ii mogu reći da je utakmica sve u svemu bila loša,na kojoj smo bili bolji protivnik sigurno,Popović traljav ko uvijek,jednom je uhvatio glavom,golman zvijezde nekim čudom je izvadio uz popovića loši su isto tako bili Zeba i stanić.Stančeski za ono koliko je proveo na terenu ( a malo je) pokazao je da je odličan igrač,te sigurno višćaaa mora igratiii u prvoj !!! Stoperi sigurni su danas bili,ostalo kita ;)

a sta je sa kombijem imali stete na njemu

Razbijen prozor valjda.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 mar 2011, 22:37

Realno zadovoljan sam jer ova ekipa teško da može bolje. Meni je jedino krivo što ne vidim nikakav napredak u odnosu na prošlu sezonu u kvalitativnom smislu. Prošle smo godine imali 61 bod i logično bi bilo da ove godine imamo više pa koje god mjesto zauzeli.
Nije više stvar sreće i pehova već jednostavno imamo limitirane igraće i to je to. I Momir Peh bi dosad dao go.
Ciganluk će nam dođi glave, a ne Borac. Amar je sam rekao da nije problem Borac nego mi sami. Borac je bez veze što se moglo vidjeti i danas. Onaj penal ne bi ni nama na Grbavici niko svir'o, a ono na kamenjaru je davno dogovoreno, a i UEFA lagano uviđa s kim dole ima posla. Dakle, od Borca još ništa nismo ni vidjeli.
Ne znam, razmišljam već duže vrijeme da je Amar odavno svjestan suspenzije jer jedino to može opravdati izostanak ulaganja u ekipu. Nemamo šampionski takt, a ni ekipu tako da je Kup možda izglednija opcija. Međutim, to neće biti nimalo lahko jer preostale ekipe su s nama u pet deka, a sve je očitije da se je i Široki začeščlj'o upravo za Kup.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 05 mar 2011, 22:40

čamac je napisao/la:Realno zadovoljan sam jer ova ekipa teško da može bolje. Meni je jedino krivo što ne vidim nikakav napredak u odnosu na prošlu sezonu u kvalitativnom smislu. Prošle smo godine imali 61 bod i logično bi bilo da ove godine imamo više pa koje god mjesto zauzeli.
Nije više stvar sreće i pehova već jednostavno imamo limitirane igraće i to je to. I Momir Peh bi dosad dao go.
Ciganluk će nam dođi glave, a ne Borac. Amar je sam rekao da nije problem Borac nego mi sami. Borac je bez veze što se moglo vidjeti i danas. Onaj penal ne bi ni nama na Grbavici niko svir'o, a ono na kamenjaru je davno dogovoreno, a i UEFA lagano uviđa s kim dole ima posla. Dakle, od Borca još ništa nismo ni vidjeli.
Ne znam, razmišljam već duže vrijeme da je Amar odavno svjestan suspenzije jer jedino to može opravdati izostanak ulaganja u ekipu. Nemamo šampionski takt, a ni ekipu tako da je Kup možda izglednija opcija. Međutim, to neće biti nimalo lahko jer preostale ekipe su s nama u pet deka, a sve je očitije da se je i Široki začeščlj'o upravo za Kup.

Od Borca će te tek da osjetite! :lol: :lol: :lol:

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 05 mar 2011, 22:44

razocaran sam igrom savica,a najlosiji igrac danas je bio ubjedljivo jamak,ono sto je on promasio ja nisam vidio nikad u zivotu nigdje da je na dva metra od gola i da dodaje golmanu,no comment,jedino sto me raduje jeste cinjenica da ama bas nijednom nam nisu prisli golu,a kamoli osutali,prvenstvo nije zavrseno tek borbe idu mislim da mi mozemo mnogo bolje,a za ono kamenje,sta ce cobani
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 05 mar 2011, 22:57

Joj terate i mene da pričam o tim problemima u savezu jer ne možeš ni jednu temu otvoriti da se o tome ne priča.
Pazite, ja koliko volim da Borac igra Evropu toliko volim i da ostali koji izbore pošteno Evropu igraju i nek igra i reprezentacija BiH naravno i tako će i biti, nemojte se sekirati oko toga. I liga nam je najzanimljivija u regionu i ima najveću perspektivu za napredak zahvaljujući prije svega Borcu, Želji, Sarajevu i Širokom jer su počeli ozbiljno da rade ali i tome što smo u fudbalu one razlike koje nas dijele pretvorili u prednosti, a oni će povući za sobom i većinu ostalih da se uozbilje pogotovo one u većim gradovima... To je uvod za ovo oko Skupštine i saveza:
Pitanje je da li će i biti te Skupštine krajem marta, jer ima mnoštvo problema u knatonalnim savezima nisu ispunili uslove da mogu poslati predstavnike a uzgred i hravti će najvjerovatnije glasati protiv statuta a prošle godine su i Bošnjaci bili protiv pogotovo protiv promjene predsjedništva ali kad su vidjeli da to neće proći ionako jer su ostala dva naroda protiv onda su oni kao ZA... Ima tu mnogo zakulisnih radnji, namnožilo se i mnogo lopova i svašta nešto i nemojte to posmatrati kao jednosmjernu ulicu.
Dalje vidite i sami da su čelnici Borca išli u savez da se iz prve ruke informišu o ovom konkretnom pitanju, pa da su danas na Skupštini bili i hrvatski predstavnici pa čak i članovi američke ambasade (uzgred: slatko sam se nasmijao kad je neko pričao kako je UEFA poštena i apolitična, a malo malo pa izroni neka ne afera nego aferčina) i svi su protiv promjene statuta. Dalje ovi iz UEFA zovu novinare i sve klubove da ih zamole da dođe do promjene statuta pa mislite li vi da će sve biti tako kako poneki mediji željni senzacionalizma pišu da bi ovi iz UEFA sve to radili ili da bi FS RS jednoglasno a pogotovo Borac prihvatio suspenziju. Ma daj, to je mnogo smješno zato sam i rekao da trebate pisati o sportu i bataliti te priče o savezu jer će se to rješiti a pogotovo ne budite u zabludi da je UEFA apolitična.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 05 mar 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 mar 2011, 23:06

Jel ono Zujo govorio da ce negdje u februaru biti otvoren fan shop ili sam ja tu nesto pogresno cuo/vidio/procitao ? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Majestic-12 [Bot], strucnjak9, Yahoo [Bot] i 59 gostiju.