Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Znaci ispostavilo se tacno sto je Truhlo prico za dugove
Dug Celika koji opterecava klub 300 000 KM (UPRAVA POTVRDILA
Dug Slobode koji opterecava klub 500 000-700 000 KM (SENAD MUJKANOVIC POTVRDIO)
Sad bez zayebancije uz novac od grada je Sloboda favorit br 1 na terenu a sta ce navijaci na koju stranu ja ne znam.Svidja mi se samo sto Senad kaze da nije za privatizaciju i tu je 100% u pravu kakvi milioneri i qurac a kakav je on to ne znam I sta ce navijaci dalje..
Slobodi zelim sve najbolje !!
Sad bez zayebancije uz novac od grada je Sloboda favorit br 1 na terenu a sta ce navijaci na koju stranu ja ne znam.Svidja mi se samo sto Senad kaze da nije za privatizaciju i tu je 100% u pravu kakvi milioneri i qurac a kakav je on to ne znam I sta ce navijaci dalje..
De nam reci hoće li se Čelik ikada ugasitiBatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:44Znaci ispostavilo se tacno sto je Truhlo prico za dugove

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- ASD
- Kontakt:
Ti se dugovi riješe za godinu-dvije.
Mi se ovdje solidarisemo sa slobodom, a oni hinjaka trenera hoce da preotmu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- RollingPaper
- Kontakt:
Nije, on je pisao o cifri od 1,2mil. Ja sam pisao za tu cifru koju je Mujkanovic spomenuo. Pod nekim uslovom da uopste vjerujemo tom verbalnom saopstavanju duga od Mujkanovica.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:44Znaci ispostavilo se tacno sto je Truhlo prico za dugove
I da, kao sto asd napisa bezveze su to dugovi i nasi i vasi (samo da odblokirate jos

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nije, kontaktirali ga, Duvnjak potvrdio. Haj neka su, samo i budala zna da od toga nema nista. Lik sklopio citav tim ovdje i sad da napusti tek tako

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Bati neigra novac nego ekipa na terenu,mnogo vaznije je kompaktnost ekipe,pobjednicki mentalitet uigranost I zdrava sredina a to sto imaju veci budzet nije apsolutni nikakakva garancija za osvajanje lige.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:44Znaci ispostavilo se tacno sto je Truhlo prico za dugove
Skroz si upravu. Jedan dio koji vama fali je to da ne igra dug vec ekipa na terenu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Likce Pikce do PL. Kakvi Senadi i ostala bagra. Ja sam toliko sad ravnodusan prema Slobodi, iako je moj klub...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne nije on reko milion vas dug on je bars tako nesto reko ali eto i Senad je potvrdio 500 000 do 700 000 koji moze opteretit klub a nas je oko 300 000 sporan ,mada sto se dugova tih nece niko imat probleme i reprogrami idu redovno ..Madal je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:55Nije, on je pisao o cifri od 1,2mil. Ja sam pisao za tu cifru koju je Mujkanovic spomenuo. Pod nekim uslovom da uopste vjerujemo tom verbalnom saopstavanju duga od Mujkanovica.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:44Znaci ispostavilo se tacno sto je Truhlo prico za dugove
I da, kao sto asd napisa bezveze su to dugovi i nasi i vasi (samo da odblokirate jos) samo vi zbog prethodnih iskustava i u jogurt pusete sto se tice dugova.
Mene sad stvarno zanima vas stav navijaca Slobode sta ce te da li opet ak bude rezultata na tekme ici i ostavit sve isto funkcionisanje kluba ili ce te ic u bojkot u protest promijenit sistem kao mi ,mislim sistem koji vi zelite. To mi nije jasno kod vas sta ce te jsr vi vec pisete o pojacinjima i vi nek krenete jako sta ce te podrzat ili protesti...
Sad na stranu sve Sloboda ce bit opet medju glavnim favoritima u to nema sumnje ali vi mi niste jasni ,podijeljeni ste nemate jedinstven stav..Ako.Fukare krenu u bojkot a vamo Zapad popunjen ismijavat ce Fukare a momci hoce promijenu mada sve meni kod vas sad sumnjivo prvi Husic pa dalje.
- BatistutA19
- Kontakt:
Naravno da ne igra novac kad se sjetim Reala sve kupio najbolje igrace nabaco i na kraju na svim frontovima izgubili ili City ili kod nas Sarajevo .convict35 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 20:04Bati neigra novac nego ekipa na terenu,mnogo vaznije je kompaktnost ekipe,pobjednicki mentalitet uigranost I zdrava sredina a to sto imaju veci budzet nije apsolutni nikakakva garancija za osvajanje lige.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:44Znaci ispostavilo se tacno sto je Truhlo prico za dugove
Ali Slobida ce opet bit glavnim favoritima u to nema sumnja zayeban ovaj Senad,samo mi nisu jasni navijaci sta ce a na terenu ce Sloboda bit dobra.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ali.ozbiljno sta ce te vi navijaci ,Sloboda ce bit dobra ali vi kojim putem idete da li u bojkot i proteste i mjenjat statut i sistem kao mi i da li imate snage za to ili nakon 3 pobjede ici punit stadion i pricat o PL a sistem ostat i tako unedogled...
Da li imate snage i jedinstva mjenjat ,sta ce te vi ko navijaci ,sta vredi Fukare kazu bojkot a vi pobjedite 5 utakmica i napuni se Zapad ,ismijavat ce Fukare tako i reci ce sakica ljudi nebitnih a momci se bore ..
Koliko sam ja mogao primijetiti, svi normalni navijaci su uz Fukare trenutno. I na forumu ovdje i po ostalim mrezama. Vjerujem i po gradu. Uz ovu bagru su ovi sto imaju koristi od njih i Slobode. Trenutno se nista ne pokrece jer se cekaju Fukare, da vidimo sa njima sta i kako. Vecinu iskreno trenutno zaboli qurac za klubom dok je ova bagra na celu kluba. Uglavnom vama nek je sretno. Imate jednog vise navijaca, jer bas lijepo radite, sto se kaze po ps-u.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 20:29Ne nije on reko milion vas dug on je bars tako nesto reko ali eto i Senad je potvrdio 500 000 do 700 000 koji moze opteretit klub a nas je oko 300 000 sporan ,mada sto se dugova tih nece niko imat probleme i reprogrami idu redovno ..Madal je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:55Nije, on je pisao o cifri od 1,2mil. Ja sam pisao za tu cifru koju je Mujkanovic spomenuo. Pod nekim uslovom da uopste vjerujemo tom verbalnom saopstavanju duga od Mujkanovica.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:44Znaci ispostavilo se tacno sto je Truhlo prico za dugove
I da, kao sto asd napisa bezveze su to dugovi i nasi i vasi (samo da odblokirate jos) samo vi zbog prethodnih iskustava i u jogurt pusete sto se tice dugova.
Mene sad stvarno zanima vas stav navijaca Slobode sta ce te da li opet ak bude rezultata na tekme ici i ostavit sve isto funkcionisanje kluba ili ce te ic u bojkot u protest promijenit sistem kao mi ,mislim sistem koji vi zelite. To mi nije jasno kod vas sta ce te jsr vi vec pisete o pojacinjima i vi nek krenete jako sta ce te podrzat ili protesti...
Sad na stranu sve Sloboda ce bit opet medju glavnim favoritima u to nema sumnje ali vi mi niste jasni ,podijeljeni ste nemate jedinstven stav..Ako.Fukare krenu u bojkot a vamo Zapad popunjen ismijavat ce Fukare a momci hoce promijenu mada sve meni kod vas sad sumnjivo prvi Husic pa dalje.

Na utakmice ce ici ovi sto su uz ovu bagru i sto nemaju pojma o bojkotu, a sumnjam da ih ima.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tako je Bati reci im, kad meni nevjeruju. Tacno je da je dug Slobode oko 1 M KM to sam i ja pisao. To je knjigovodstveni dug, koliko pise u papirima, sto ne znaci da se nesto nece otpisati, oprostiti, isplatiti. Zato i macak izlazi sa cifrom od 500k do 700k, eh to je sad tacna cifra koliko je novca potrebno da se skine ovaj 1M knjigovodstvenog duga.
Npr duguje se firmi x 100k, dodje macak i kaze evo 70k, 30k halalite, ili sponzorstvo i rijesen dug.
Nevjeruju Slobodasi rodjenom tuzlaku...
Npr duguje se firmi x 100k, dodje macak i kaze evo 70k, 30k halalite, ili sponzorstvo i rijesen dug.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Hahaha mene je blokirao na svemu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- BatistutA19
- Kontakt:
Stvarno ne kontam realno Sloboda na terenu ce bit medju glavnim favoritima i nek pobjedi 5 utakmica Zapad pun,euforija,PL i onda ce reci ma sakica ljudi bojkotuje...I onda opez isto.isti sistem isti problemi a problem je sto se vi nilad probudit ..Sutra nek protest bude ne bi bilo 100 ljudi ..Najgore podjela navijaca i mi smo se borli pa skoro.i 10 godina prvo edukacijom da objasnis ljudima gdje problem inrijesenje ali mi kad smo krenuli nismo stali.DamirT je napisao/la: ↑06 jul 2023, 20:41Koliko sam ja mogao primijetiti, svi normalni navijaci su uz Fukare trenutno. I na forumu ovdje i po ostalim mrezama. Vjerujem i po gradu. Uz ovu bagru su ovi sto imaju koristi od njih i Slobode. Trenutno se nista ne pokrece jer se cekaju Fukare, da vidimo sa njima sta i kako. Vecinu iskreno trenutno zaboli qurac za klubom dok je ova bagra na celu kluba. Uglavnom vama nek je sretno. Imate jednog vise navijaca, jer bas lijepo radite, sto se kaze po ps-u.BatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 20:29Ne nije on reko milion vas dug on je bars tako nesto reko ali eto i Senad je potvrdio 500 000 do 700 000 koji moze opteretit klub a nas je oko 300 000 sporan ,mada sto se dugova tih nece niko imat probleme i reprogrami idu redovno ..Madal je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:55
Nije, on je pisao o cifri od 1,2mil. Ja sam pisao za tu cifru koju je Mujkanovic spomenuo. Pod nekim uslovom da uopste vjerujemo tom verbalnom saopstavanju duga od Mujkanovica.
Sad na stranu sve Sloboda ce bit opet medju glavnim favoritima u to nema sumnje ali vi mi niste jasni ,podijeljeni ste nemate jedinstven stav..Ako.Fukare krenu u bojkot a vamo Zapad popunjen ismijavat ce Fukare a momci hoce promijenu mada sve meni kod vas sad sumnjivo prvi Husic pa dalje.![]()
Na utakmice ce ici ovi sto su uz ovu bagru i sto nemaju pojma o bojkotu, a sumnjam da ih ima.
Radi se fino u klubu to su momci bukvalno sa tribine u klubu samo sto su skolovani i sto je najbitnije radi se iz ljubavi a sve finansijski je transparentno.Mi nije klub samo PL uziva se i u nizim ligima,klub je kad je zdrav i vidis da rastes svaki dan ..Sretno vam ali nikako ne kontam sta ce navijaci jer vidim.vi vec o pojacanjima ,PL a o sistemu,statutu sve manje.
- BatistutA19
- Kontakt:
Gledo sam nesto ovaj pres od Senada jest reko dug koji opterecava je 500 k do 700 kTruhlo je napisao/la: ↑06 jul 2023, 21:16Tako je Bati reci im, kad meni nevjeruju. Tacno je da je dug Slobode oko 1 M KM to sam i ja pisao. To je knjigovodstveni dug, koliko pise u papirima, sto ne znaci da se nesto nece otpisati, oprostiti, isplatiti. Zato i macak izlazi sa cifrom od 500k do 700k, eh to je sad tacna cifra koliko je novca potrebno da se skine ovaj 1M knjigovodstvenog duga.
.Jedino.sto mi se svidja kad je reko da ne smije nikad klub od jedne osobe bit i to je upravu a ovo ostalo ko.svi predsjednici svugdje ,ambicija PL,i odmah borba za Europu i ostale bajke ..
Iskreno, sumnjam da ce sada biti tako. Ne kazem da nece biti navijaca, ali u jako manjem broju nego prije. Biti ce ovi sto su uz ove iz uprave, te ovi sto nemaju drustvene mreze. Polako, valja ovo pokrenuti sve i objasniti ljudima situaciju. Bilo bi dobro kad bi se Fukare raspitale kod Robijasa kako su oni poceli i ostale stvari, da ne nabrajam sadaBatistutA19 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 22:36Stvarno ne kontam realno Sloboda na terenu ce bit medju glavnim favoritima i nek pobjedi 5 utakmica Zapad pun,euforija,PL i onda ce reci ma sakica ljudi bojkotuje...I onda opez isto.isti sistem isti problemi a problem je sto se vi nilad probudit ..Sutra nek protest bude ne bi bilo 100 ljudi ..Najgore podjela navijaca i mi smo se borli pa skoro.i 10 godina prvo edukacijom da objasnis ljudima gdje problem inrijesenje ali mi kad smo krenuli nismo stali.DamirT je napisao/la: ↑06 jul 2023, 20:41
Koliko sam ja mogao primijetiti, svi normalni navijaci su uz Fukare trenutno. I na forumu ovdje i po ostalim mrezama. Vjerujem i po gradu. Uz ovu bagru su ovi sto imaju koristi od njih i Slobode. Trenutno se nista ne pokrece jer se cekaju Fukare, da vidimo sa njima sta i kako. Vecinu iskreno trenutno zaboli qurac za klubom dok je ova bagra na celu kluba. Uglavnom vama nek je sretno. Imate jednog vise navijaca, jer bas lijepo radite, sto se kaze po ps-u.![]()
Radi se fino u klubu to su momci bukvalno sa tribine u klubu samo sto su skolovani i sto je najbitnije radi se iz ljubavi a sve finansijski je transparentno.Mi nije klub samo PL uziva se i u nizim ligima,klub je kad je zdrav i vidis da rastes svaki dan ..Sretno vam ali nikako ne kontam sta ce navijaci jer vidim.vi vec o pojacanjima ,PL a o sistemu,statutu sve manje.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.