Na skupstini.
I onda se neko pita zasto nema podrsku. Dan te yebo, lakse od CIA-e izvuc informacije nego iz Zvijezde. I tako vec godinama
Na skupstini.
Neko je govorio u subotu, al nema mislim nista zvanicno
Nije uopšte stvar osobe, nego politika koje se ucjenjuju na osnovu gradskog kluba.Nije niko nikoga natjerao i prisilio da sponzoriše i ulaže u nešto što je gradsko i unaprijed se znalo da je to skoro sve bespovratno.Neka rade to što rade preko nekih njihovih privatnih stvari, a ne preko gradske imovine. To neka služi na čast svim akterima, kao i tebi Piska što se boriš ko budala da ispeglaš sve. Znaš i ti sam da ćeš opet na kraju ispasti crni vrag i krivac, jer kod nas je bitno naći Pedra da ga objesimo.zvezdas1922 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 19:00To druže sto mi njega ne simpatisemo, je nešto drugo čovjek je **** gospodin hrani 500 porodica, al vi ste kraljevi na forumu ovdje a uživo nigdje nikog kad treba ogradu ofarbat a kamoli nešto drugo, evo sad će bit ekipa jedna koja će igrat iz zadnje lige eto vam šanse da pomognete. Već lakše je ba laprdat, pametovati, prozivat. Kao sto reče ovaj gore svi volonteri i sponzori su lopovi, perači para itdX
Izvinite na upadu. Husara kaze da je to najbolji mladi golman Bosne i Hercegovine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.