Pojedinci , ne mozes citav narod optuživat.
Bliži mi je komšija srbin nego neko tamo iz austrije što ovaj gore nabraja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pojedinci , ne mozes citav narod optuživat.
Slazem se, ne mozes bas citav narod optuziti. 95% ih je takvo, a ima i 5% normalnih, takvih kako ih ti opisujes
Taj narod je izabrao pojedince koji su sproveli genocid.Taj isti narod glasa za nove pojedince koji danas poriču genocid i sprovode politiku devedestih.
Slabo to ko prati ovdje ,jevreji imaju bolju kulturu rezonovanja Ti su najopasniji. Ideolozi su veća prijetnja od samih egzekutora. Njegoš ili andrić npr su opasniji po muslimane hajmo reći ( mogu to biti razni bosnjaci, albanci ,turci) nego ratko mladić ili karadžić.alemsa je napisao/la: ↑06 jul 2023, 13:23
A to je lako dokazivo, taj nobelovac Ivo (kojeg @rollman spomenu) je iste nazivao "lojavim Arapima", kakve taj narod ima veze sa Arapima, nikakve osim religije, onaj se sveti nekim Turcima u Srebrenici itd. Jevreji i muslimani imaju slican "problem" a to je da ih prepoznaju po religiji, tako da je u njihovim glavama zombie-zombie bio iz Jemena ili iz Bosne.
U pravo vrijeme su se pojavili. Kada Elona ego dere više nego ikad. Čak mogu i besplatan kadar pokupiti nakon što ih je Elon pomeo.
Bio je neki Mastodon kao konkurent, ali do ovog threadsa nismo imali alternativu za twitter. Nadam se da će se neko i na OLX uskoro ovako naoštrit da ih syebe.
Ideolozi ne bi postali ono sto jesu da nisu imali plodno tlo u opstem prihvacanju njihovih fasistickih razmisljanja od strane naroda.RollMan je napisao/la: ↑06 jul 2023, 13:45Slabo to ko prati ovdje ,jevreji imaju bolju kulturu rezonovanja Ti su najopasniji. Ideolozi su veća prijetnja od samih egzekutora. Njegoš ili andrić npr su opasniji po muslimane hajmo reći ( mogu to biti razni bosnjaci, albanci ,turci) nego ratko mladić ili karadžić.
Bas ovako kako si napisao ispada da je neciji problem njegov identitet i da ga se radi toga mora unistiti. Bez obzira na tvoju elasticnost pogleda, ne mogu a da se ne gadim na ovo sto si napisao.alemsa je napisao/la: ↑06 jul 2023, 13:23A to je lako dokazivo, taj nobelovac Ivo (kojeg @rollman spomenu) je iste nazivao "lojavim Arapima", kakve taj narod ima veze sa Arapima, nikakve osim religije, onaj se sveti nekim Turcima u Srebrenici itd. Jevreji i muslimani imaju slican "problem" a to je da ih prepoznaju po religiji, tako da je u njihovim glavama zombie-zombie bio iz Jemena ili iz Bosne.
Konacno ljeto!
A man seen on video last month using his keys to etch his love for his girlfriend on a wall in the Colosseum in Rome has written a letter of apology, saying he had no idea the nearly 2000-year-old monument was so ancient.
Ivan Dimitrov, pravi Britanacrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 jul 2023, 19:46Britanska gospoda![]()
A man seen on video last month using his keys to etch his love for his girlfriend on a wall in the Colosseum in Rome has written a letter of apology, saying he had no idea the nearly 2000-year-old monument was so ancient.
Seksualni identitet sa ovim novim trendovima je potpuna izmisljotina a gura se pod krinkom liberalizma da bi se nesto sto nema nikakve veze sa zdravim razumom omasovilo.Surreal je napisao/la: ↑07 jul 2023, 00:35Citam da su u Srbiji ubijena trans djevojka, bas mi je zanimljivo to koliko neki ljudi imaju problem sa prihvatanjem necijeg identiteta, idu toliko daleko da pisu poprilicne tekstove o biologiji, hromosomima i religijskoj preodredjenosti.
Opcenito, zasto nam je kao drustvu tesko prihvatiti takve osobe? Zasto neko ima problem sa tim da kako se neko osjeca i kako ce da se izjasnjava, a ono sto je najcudnije u svemu, cini mi se da smo mi ispred Srbije sto se tice prihvatanja istih.
Al nema niko pravo nametati nekome kako će se osjećati u svom tijelu, po meni nek se osjeća kao marsovac, njegovo tijelo, njegovo pravo, i to ne daje drugima za pravo da ubiju nekoga ko se ne slaže sa njihovim poimanjem roda i polaRacioEmocionalan je napisao/la: ↑07 jul 2023, 08:41Seksualni identitet sa ovim novim trendovima je potpuna izmisljotina a gura se pod krinkom liberalizma da bi se nesto sto nema nikakve veze sa zdravim razumom omasovilo.Surreal je napisao/la: ↑07 jul 2023, 00:35Citam da su u Srbiji ubijena trans djevojka, bas mi je zanimljivo to koliko neki ljudi imaju problem sa prihvatanjem necijeg identiteta, idu toliko daleko da pisu poprilicne tekstove o biologiji, hromosomima i religijskoj preodredjenosti.
Opcenito, zasto nam je kao drustvu tesko prihvatiti takve osobe? Zasto neko ima problem sa tim da kako se neko osjeca i kako ce da se izjasnjava, a ono sto je najcudnije u svemu, cini mi se da smo mi ispred Srbije sto se tice prihvatanja istih.
Seksualni identitet ne postoji u vise od dva pravca. Ne mozes se "osjecati" jer to nema nikakve veze sa bioloskim predispozicijama koje je tvoje tijelo dobilo po rodjenju. Sto si dobio, to si. To ti nije "nametnuto" eventualno kao religija, ime, seksualno opredjeljenje u pojedinim djelovima svijeta.
Mijesaju se kruske i jabuke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.