NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 02 jul 2023, 19:59

Steta je sto nema kluba iz tog dijela drzave u najvecem rangu tu prvenstveno mislim samo na Jedinstvo :salut:

Kako je bilo vatreno na tribinama prve godine kada smo ispali trebalo nam za opstanak u federalnoj dobili vas 1:2 bilo nas oko stotinjak :salut:

Pa onda ona utakmica zadnju nasu sezonu u federalnoj kada smo se vratili. Bilo pod boricima 6-7 hiljada ljudi pun stadion bio. Jedinstvo zasluzuje da igra najveci rang :bih:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 03 jul 2023, 20:16

CampobelloDiMazara je napisao/la:
02 jul 2023, 19:59
Steta je sto nema kluba iz tog dijela drzave u najvecem rangu tu prvenstveno mislim samo na Jedinstvo :salut:

Kako je bilo vatreno na tribinama prve godine kada smo ispali trebalo nam za opstanak u federalnoj dobili vas 1:2 bilo nas oko stotinjak :salut:

Pa onda ona utakmica zadnju nasu sezonu u federalnoj kada smo se vratili. Bilo pod boricima 6-7 hiljada ljudi pun stadion bio. Jedinstvo zasluzuje da igra najveci rang :bih:
Ona zadnja utakmica 1:3. Kakva utakmica, kakva atmosfera :tokralju:

Najvise ih volim u prvoj ligi FBIH, zato ih i pratim redovno

slika

:ljepota:

Mostar - Bihać = Milion kilometara :kafa:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 04 jul 2023, 19:44

ne prisjedajte nam na muku :mrgreen:

ne navlaci to susretanje na terenu, jel to moze znaciti samo ispadanje Veleza u Prvu ligu od povratka Jedinstva nema nista sigurno, cak i ta prica koju mi ovdje godinama sanjamo da nam dode neki investitor stranac vise nikoga ne zanima
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 04 jul 2023, 22:27

o7
OnlyLeft22 je napisao/la:
03 jul 2023, 20:16

slika

Uvijek povezani bili ❤️🤍

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2023, 22:28

Ima li sta novo kod nas? Pandzic nas vec napustio, takodjer Drina i Ribic. Mozda vidjeti sa Velezom za posudbu Nanica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 04 jul 2023, 22:38

Iceplayer je napisao/la:
04 jul 2023, 22:27
o7
OnlyLeft22 je napisao/la:
03 jul 2023, 20:16

slika

Uvijek povezani bili ❤️🤍

slika

:heart:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 04 jul 2023, 23:28

harden je napisao/la:
04 jul 2023, 22:28
Ima li sta novo kod nas? Pandzic nas vec napustio, takodjer Drina i Ribic. Mozda vidjeti sa Velezom za posudbu Nanica.
ima da kasne opet zadnje dvije plate, ko i inace podjelice papire za oprastaj dugovanja i dovesti nove igrace.

pocet cemo zadnji sa pripremama biti u borbi za opstanak i na kraju uz malo "srece" i dobri igara ostacemo u ligi.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2023, 23:38

InatSilniBosanski je napisao/la:
04 jul 2023, 23:28
harden je napisao/la:
ima da kasne opet zadnje dvije plate, ko i inace podjelice papire za oprastaj dugovanja i dovesti nove igrace.

pocet cemo zadnji sa pripremama biti u borbi za opstanak i na kraju uz malo "srece" i dobri igara ostacemo u ligi.
Katastrofa, steta mlade ekipe i finih igraca sto se okupilo. Opet ispocetka :zzz:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 04 jul 2023, 23:49

harden je napisao/la:
04 jul 2023, 23:38
InatSilniBosanski je napisao/la:
04 jul 2023, 23:28
harden je napisao/la:

Katastrofa, steta mlade ekipe i finih igraca sto se okupilo. Opet ispocetka :zzz:
ne znam brate moj nek nam je Bog dragi u pomoci, ja se jos vise syebem kad vidim kakvi smo nekad bili a vidi na sta smo spali.

ja bi pokusao na sve nacine, zvao, molio kumio samo da neko preuzme klub i pocne raditi kako treba sigurno ima neko ne mora biti uopste nas covjek . . .
evo taman je Husicu propala Sloboda nek nas uzme i vrati za onu sezonu :mrgreen:

salu na stranu, ako se ne nade neko rjesenje sto sigurno nece, cak i ja mislim da bi ovaj put povratak u najnizi rang bio realna opcija, mi se ovako vrtiti mozemo dovijeka, a izdobriti nikad nece
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jul 2023, 14:48

I Selman ode u Simm Bau.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 05 jul 2023, 15:22

Treba onom Azmiru dati i Klub i sve samo da preuzme 😂
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 jul 2023, 18:46

Volio bih docekati da samo jednu sezonu isplate sva dugovanja, da zadrze najbolje igrace, da zapocnu pripreme na vrijeme
Jbt, jel to toliko tesko, jel Bihac kao grad ne moze povesti samo malo racuna oko tog kluba
Jel fkt nema niko normalan da vodi to sve, da potegne malo

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 06 jul 2023, 00:20

nebeskasila je napisao/la:
05 jul 2023, 18:46
Volio bih docekati da samo jednu sezonu isplate sva dugovanja, da zadrze najbolje igrace, da zapocnu pripreme na vrijeme
Jbt, jel to toliko tesko, jel Bihac kao grad ne moze povesti samo malo racuna oko tog kluba
Jel fkt nema niko normalan da vodi to sve, da potegne malo
Ma dok ima malo para, slete jedni te isti strvinari i to slute. Jedini način da Jedinstvo krene dalje je da postane privatan klub.
Nažalost dok je politike u klubu služit će samo za pranje novca.
Ali nije mi ni jasno, evo zadrži ovu ekipu, daj dva ili tri pojačanja i eto te lagano u sredini...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 jul 2023, 11:03

Pa ne mogu zadrzati igrace kad im onda moraju isplatiti plate, ja ne znam vise da ko od igraca hoce da dodje u taj klub. Svake godine iste stvari rade, jednostavno su unistili sve, sa smo postali klub za ismijavanje

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 06 jul 2023, 14:09

06 jul 2023, 11:03
Pa ne mogu zadrzati igrace kad im onda moraju isplatiti plate, ja ne znam vise da ko od igraca hoce da dodje u taj klub. Svake godine iste stvari rade, jednostavno su unistili sve, sa smo postali klub za ismijavanje
Ima klubova sa duplo manjim budžetom, iz 10 puta manjih sredina pa uspijevaju sve svoje obaveze podmiriti. Nema ovdje nekog posebnog izgovora nago korupcija...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jul 2023, 14:28

I kapiten Amar Jusic otisao, novi igrac Gradine.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 jul 2023, 14:40

Sve kako je i najvljeno, dosta ih je vec uzelo papire neki se jos nadaju da ce biti isplaceni :mrgreen: .

Ide opet ista prica na koju ste vec valjda svi navikli, ja se jos iskreno nadam da ce se krenuti od nule, prica o privatizaciji je nerealna, najgore je to sto niko nema interesa u gradu kada je u pitanju Jedinstvo
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 jul 2023, 14:42

Iceplayer je napisao/la:
06 jul 2023, 14:09
06 jul 2023, 11:03
Ima klubova sa duplo manjim budžetom, iz 10 puta manjih sredina pa uspijevaju sve svoje obaveze podmiriti. Nema ovdje nekog posebnog izgovora nago korupcija...
nije to bas tako kako ti mislis ...
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 jul 2023, 14:52

Ja ne znam samo zbog cega se mi toliko borimo da ostanemo u prvoj ligi, i onda opet isto sve, zasto ne ispadnemo, nemoguce da ovo traje 10-15 godina i niko da rijesi to stanje.
Ne vjerujem da imaju klubovi sa toliko manjim budzetom, jer Jedinstvo i nema tako velik budzet , to je danas sve sitnis

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 06 jul 2023, 21:22

06 jul 2023, 14:52
Ja ne znam samo zbog cega se mi toliko borimo da ostanemo u prvoj ligi, i onda opet isto sve, zasto ne ispadnemo, nemoguce da ovo traje 10-15 godina i niko da rijesi to stanje.
Ne vjerujem da imaju klubovi sa toliko manjim budzetom, jer Jedinstvo i nema tako velik budzet , to je danas sve sitnis
Pola lige ima budžet od 150 000 km od grada, lako se provjeri. Samo što su ljudi sposobni da nešto urade i da nadju pare od sponzora.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.