LEŠINAR je napisao/la:Što se mene tiče nek bude Mubarak. Sve jedno mi je. Ali kakve veze ta odluka ima sa Borcem. Ne donosi Borac odluku. Kontaš? Valjda FSRS ima razloge zbog kojih ovako postupa i koje će objasniti svima pa i Borcu kao prvoplasiranom. Jedno je sigurno fudbal će se na gradskom igrati!
Pa Daodik-u narodu poznat kao strucnjak za sve,prije par mjesece,u augustu cini mi se,javno rekao da prestavnici RS ne smiju glasati za ukidanje troclanog predsjednistva!!! i oni ga naravno poslusali,i time dokazali da fudbalom u RS upravlja iskljucivo politika! zamisli Izetbegovica,Komsica,Lagumdziju da tako nesto kaze,pa ljubitelji fudbala u Sarajevu npr,bi ih zgazili..a u vas sve prolazi..neshvatljivo zdravom razumu! jer ispastat ce ljubitelji fudbala ,grad Banja Luka i Sarajevo koji se preko sporta dodatno afirmisu,prikazuju u najboljem svijetlu na jedan civilizovani nacin,gdje nema mjesta politici! svakako da ce se fudbal u tim gradovima igrati,ali jedna godina pauze ipak nije malo,ali obzirom da Petkovici,Kovacevici,Jelici,Bevande,Usanovici,Colakovici nece vise viditi novog Saveza,a kamoli upravljati istim,onda suspenzija i nije lose rjesenje,u novi Savez ce uci sportisti,patrioti,a ne politicari,kriminalci i ostala bagra koja vedri i oblaci u fudbalu u BiH koja ga iz dana u dan unistava.. samo se nadam da ce FIFa i UEFA prepoznati kocnicare i njih kazniti,a ne reprezentaciju koja je jedino svjetlo u ovoj drzavi,nesto cime se ponosimo,od Njemacke,Engleske i cijele Evrope! a nije ni cudo sto to smeta Dodiku,pa je javno rekao da se moraju slusati njegove direktive! opet kazem,u RS mogu kako hoce,ali ne mogu dokle hoce! FIFA i UEFA sigurno nisu OHR,to bi politicari u nasem Savezu morali znati!