FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brcanska_malta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brcanska_malta » 05 mar 2011, 21:53

prvo poluvrijeme je dobro bilo nisu nam dali da udjemo sa ograde smo gledali u zadnjoj minuti primili smo go jbg u nastavku ko **** mesanovic krme obicno nista od njeg , bice bole inace par momaka je privedeno u travniku :

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 22:02

eee mozeli mi neko reci kako cemo biti sprovedeni na onu tribinu gdje smo bili prosli putt ...ako ce vec Fukare biti na naovoj jer se mora proci ispod novee hehe :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 05 mar 2011, 22:07

mma_hz je napisao/la:eee mozeli mi neko reci kako cemo biti sprovedeni na onu tribinu gdje smo bili prosli putt ...ako ce vec Fukare biti na naovoj jer se mora proci ispod novee hehe :D :D
pa primit ce te malo i to je to pa nek vas vodde gdje oce

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 22:09

brcanska_malta je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:eee mozeli mi neko reci kako cemo biti sprovedeni na onu tribinu gdje smo bili prosli putt ...ako ce vec Fukare biti na naovoj jer se mora proci ispod novee hehe :D :D
E jbg ja fino pitam ti tako ...
Nacice se neko normalan i odg nadam se !!! ;) ;)

P.S. Pas koji laje ne ujeda ehhe!!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 mar 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2011, 22:10

Pa fino dodjete na okupljanje kod sjeverne tribine da koju popijemo i vi hajde na D tribinu :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 22:12

fukara87 je napisao/la:
Pa fino dodjete na okupljanje kod sjeverne tribine da koju popijemo i vi hajde na D tribinu :mrgreen:
heheh moze !!!

aBd ce valjda i to vrijeme doci hehe!!!
FK SARAJEVO.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2011, 22:13

hehe Stari da ti kazem ,ne vjerujem da ce te prolazit pokraj Sjeverne tribine jer i ne moguce je prici do D tribine tako...mozete samo s druge strane doci ...eto to je sto ja znam a mi cemo se vjerovatno okupaljati tu negdje kod sjeverne tribine ...pozz

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 05 mar 2011, 22:16

mma_hz je napisao/la:
brcanska_malta je napisao/la:
E jbg ja fino pitam ti tako ...
Nacice se neko normalan i odg nadam se !!! ;) ;)

P.S. Pas koji laje ne ujeda ehhe!!!
pas koji laje je bijesan :D
uostalom druze ne radimo mi u mupu da znamo kako to moze moze bus uci u stadion direktno do d tribine al ako vas bude puno to je neizvodivo a isto tako da vas provoede pored sjevera jer smo mi tu **** nek strucnjaci skontaju nesto

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 22:17

fukara87 je napisao/la:hehe Stari da ti kazem ,ne vjerujem da ce te prolazit pokraj Sjeverne tribine jer i ne moguce je prici do D tribine tako...mozete samo s druge strane doci ...eto to je sto ja znam a mi cemo se vjerovatno okupaljati tu negdje kod sjeverne tribine ...pozz
hvala ti puno ..znam da smo prosli put prolazili onim putem gdje sada tribina heheh ..

samo bez belaja da prodzee sa obje stranee ...
FK SARAJEVO.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2011, 22:19

mma_hz je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:hehe Stari da ti kazem ,ne vjerujem da ce te prolazit pokraj Sjeverne tribine jer i ne moguce je prici do D tribine tako...mozete samo s druge strane doci ...eto to je sto ja znam a mi cemo se vjerovatno okupaljati tu negdje kod sjeverne tribine ...pozz
hvala ti puno ..znam da smo prosli put prolazili onim putem gdje sada tribina heheh ..

nezz vidjet cemo ja se nadam da nece bit, vise bi volio da se zajebavamo sa tribine jer cemo bit tu blizu :mrgreen: ali nemojte samo prvi pocinjati jer bice belaja :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 22:22

fukara87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

nezz vidjet cemo ja se nadam da nece bit, vise bi volio da se zajebavamo sa tribine jer cemo bit tu blizu :mrgreen: ali nemojte samo prvi pocinjati jer bice belaja :lol:
ma jedva cekam taman da vidim kako izgleda ta nova tribina eehhe
FK SARAJEVO.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2011, 22:24

Ma vidjet cete tribina je extra ja mislim da nece imat niko bolju tribinu od nase Sjeverne tribine...

samo cuces kako odjekuje sa sjeverne tribine jer je natkrivena :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2011, 22:33

Ma drug nezz sta da ti kazem na to, nas libo racku ima za to ko je odgovoran pa neka rjesavaju kako znaju...Mup tk je zaduzen za osiguranje a klub da dozvoli navijacima u kojem broju mogu doci...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 22:34

fukara87 je napisao/la:Ma drug nezz sta da ti kazem na to, nas libo racku ima za to ko je odgovoran pa neka rjesavaju kako znaju...Mup tk je zaduzen za osiguranje a klub da dozvoli navijacima u kojem broju mogu doci...
Upravu si kume samo sam htjeo da znam kuda bi nas mogli provesti do te tribine hehehe ugl hvala ti na odg !!!
FK SARAJEVO.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 mar 2011, 22:36

mma_hz je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ma drug nezz sta da ti kazem na to, nas libo racku ima za to ko je odgovoran pa neka rjesavaju kako znaju...Mup tk je zaduzen za osiguranje a klub da dozvoli navijacima u kojem broju mogu doci...
Upravu si kume samo sam htjeo da znam kuda bi nas mogli provesti do te tribine hehehe ugl hvala ti na odg !!!
Znam drug da 100 % necete prolaziti kraj sjeverne tribine , a vjerovatno cete ulazit sa pomocnog terena

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 05 mar 2011, 22:39

Bus ce dodji kroz onu kapiju na ulazu stadiona ( lijevo od ulaza za navijace ) i stat ce ispred tribine

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 mar 2011, 00:07

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Bus ce dodji kroz onu kapiju na ulazu stadiona ( lijevo od ulaza za navijace ) i stat ce ispred tribine
auu gotivne stvari ehehhe s busem do ispred tribine ahhaha izgleda na Tusnju od nagorih do najboljih uslova za gostujuce navijace ehhehe ...Evropski nema sta hehe!!!!
FK SARAJEVO.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2011, 12:03

mma_hz je napisao/la:

ma naravno bez belaja, samo eno djecurlija po FB pisu kako dolazite u tuzlu da pravite belaje, pa ne sumnjam da ce drotova biti pun qurac...samo ako to budete pravili, kosto djeculija po netu pricaju, i ako acab bude reagovao, opet ce biti tuzlaci primitivci ovo ono i slicno...samo kazem obi balavci po netu, barem jos 50 policajaca privuku na stadion, kada su ovakve utakmice... uzas je ovaj internet :(

stvarno ne znam kako ce vas dovesti do D tribine :(....jedino preko pomocnog stadiona da ulazite i to kada mozda utakmica bude vec pocela...sad ne znam gore su ti simpatizeri i oni koji sebi ponesu polovku i mezu, pa oni su ratoborni nego ovi danas na sjeveru :)...zato nadam se da nece tu biti problema...sigurno akda s eizgradi ovaj stadion i an tu D tribinu ce postojati novi ulaz, gdje ce navijace gostujuci navijaci moci ulaziti , tako da do data ovo bice ovo sve zeznuto organizovat

evo i fukare u travniku :).... Joge potjeraj !!! :)...cuj ovih tranvicana ono pozdravite mame mame ebemo ih mi!!!!! :) :)... bogu plaktat ..i ona bi djeca nesto ko **** :(

http://www.****.ba/clanak/82895914621 ... u%20Pirota
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Stokan
Kontakt:

Post Postao/la Stokan » 06 mar 2011, 12:27

Kao i uvijek kad nam dođe Sarajevo, utakmica je Velikog rizika.
Sad pametnjakovići iz Slobode i Mupa trebaju skontat nešto, i da ograde onaj dio na A tribini, tu je najbolje, bit će daleko od nas, i to je najbolje i za nas i za njih. Abd da dođe i vrijeme, kad ćemo prije utakmice sjedit zajedno, i pit, a onda na tribine, svako za svoj klub, bez incidenata i ostalog.
Biti fudbalski navijac nije isto sto i gledati sjajan nogomet !
Radi se o ulaganju vremena u nesto , o pripadanju necemu , entitetu !

A.C.A.B All around the world.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2011, 12:41

Stokan je napisao/la:Kao i uvijek kad nam dođe Sarajevo, utakmica je Velikog rizika.
Sad pametnjakovići iz Slobode i Mupa trebaju skontat nešto, i da ograde onaj dio na A tribini, tu je najbolje, bit će daleko od nas, i to je najbolje i za nas i za njih. Abd da dođe i vrijeme, kad ćemo prije utakmice sjedit zajedno, i pit, a onda na tribine, svako za svoj klub, bez incidenata i ostalog.

ma prije se sjeidlo i pilo sad toga nema vise :)...prije su manijaci dolazili, pa cak i kod mene su spavali trojica , jer su ostlai gledati sa nama Sloboda Ditu u kupu radivoja koraca dok je igrala... pa znali smo cak iskupiti i pare da im se popravi auto koje je bilo u kvaru i nisu se mogli vratiti za Sarajevo..ebiga puno od nas se znalo, jer se sluzila armija skupa i td, pa je bilo lijepo...sad od toga nema vise nista kako vidim ebiga ...

Inace fukare su juce dosle tek na drugo poluvrijeme, zakazao im je prijevoz vozac nece da vozi, tako da se morala koristiti taxi sluzba :)....evo kako vidim bilo im je pravo veselo :)...djeca im ebu mame mozes mislit :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.