Whaaaat

Dugo ga nisam vidio gledam ko je ba ovaj
Moderator/ica: GracanicaAA
Whaaaat
Znam da je NFSBiH donio odluku prije par dana da igrači iz nekih od država bivše Ex Yu ne registruju se više kao stranci.
BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:29I sto ti naplate dok igraju pa te tuze i opet naplate i dobrinigraci i ovi u klubu a iz grada dobijas novac a ne odg nistaMi smo tek sad svjesni sta je NGG ZENICA
Jbte bili pametniji od mene 2 godine i jos svaki dan ljudi objasnjavali i opet sam tad glup bio ali raduje me sto sam i ja pametniji od nekog bio 2 godine
Kad se sjetim Stelmana ovdje zanesvijesti mi se kad krenem citat i to svakom pojedinacno i njemu veliki poz koji je zasluzan za moj avatar
Kanton najbolji potez bio i da mi je samo znati prvi koji je to predlozio ali nas nije bilo stid virit iz šume u Varešu ili navijat po nekim obalama i livadama a imas dobru reputaciju kao navijacka skupina u ex yugi...Stvarno o nama mozes film napravit dobar ta borba.
To vazi za PL, za prvu ligu federacije je 4 strana igraca. To je sto se tice saveza. Sto se tice drzave, opet za te igrace moras traziti radnu i boravisnu dozvolu, a uslov za to je odblokiran racun i da nema dugovanja prema drzavi. Kada odblokiramo racun, moci cemo dovoditi strance. Dugovanja prema drzavi su pokrivena reprogramom. Jos jedna stvar gdje je bio skandal sa santosom i zeljom, igrac stranac mora biti profesionalac, tj pro ugovor da bi dobio radnu dozvolu.
Kakav je ovo post a nisi spomenuo Husića. Može li to tako?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:29I sto ti naplate dok igraju pa te tuze i opet naplate i dobrinigraci i ovi u klubu a iz grada dobijas novac a ne odg nistaMi smo tek sad svjesni sta je NGG ZENICA
Jbte bili pametniji od mene 2 godine i jos svaki dan ljudi objasnjavali i opet sam tad glup bio ali raduje me sto sam i ja pametniji od nekog bio 2 godine
Kad se sjetim Stelmana ovdje zanesvijesti mi se kad krenem citat i to svakom pojedinacno i njemu veliki poz koji je zasluzan za moj avatar
Kanton najbolji potez bio i da mi je samo znati prvi koji je to predlozio ali nas nije bilo stid virit iz šume u Varešu ili navijat po nekim obalama i livadama a imas dobru reputaciju kao navijacka skupina u ex yugi...Stvarno o nama mozes film napravit dobar ta borba.
Hvala nisam znao da je samo za PL.Truhlo je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:12To vazi za PL, za prvu ligu federacije je 4 strana igraca. To je sto se tice saveza. Sto se tice drzave, opet za te igrace moras traziti radnu i boravisnu dozvolu, a uslov za to je odblokiran racun i da nema dugovanja prema drzavi. Kada odblokiramo racun, moci cemo dovoditi strance. Dugovanja prema drzavi su pokrivena reprogramom. Jos jedna stvar gdje je bio skandal sa santosom i zeljom, igrac stranac mora biti profesionalac, tj pro ugovor da bi dobio radnu dozvolu.
Ne znam ko je dao prijedlog za kanton, ali i ti si zasluzan svojim optimizmom. Kad su se pocele provlacit price kako Celik ide u stecaj i to, ti si govorio "CELIK SE NIKAD UGASITI NECE"BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:29I sto ti naplate dok igraju pa te tuze i opet naplate i dobrinigraci i ovi u klubu a iz grada dobijas novac a ne odg nistaMi smo tek sad svjesni sta je NGG ZENICA
Dosta firmi, čitaj Mittal, gdje sam nedavno lično vidio da strance prijavljuju preko raznoraznih udruženja, nevladinih organizacija za boravišne dozvole, gdje oni po nekom ugovoru o radu/djelu dobio dozvolu. Kako i sta dalje se sve radi, nisam upućen, ali vjerujem da je i to jedna od opcija kako je npr Santos bio u Želji.Truhlo je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:12To vazi za PL, za prvu ligu federacije je 4 strana igraca. To je sto se tice saveza. Sto se tice drzave, opet za te igrace moras traziti radnu i boravisnu dozvolu, a uslov za to je odblokiran racun i da nema dugovanja prema drzavi. Kada odblokiramo racun, moci cemo dovoditi strance. Dugovanja prema drzavi su pokrivena reprogramom. Jos jedna stvar gdje je bio skandal sa santosom i zeljom, igrac stranac mora biti profesionalac, tj pro ugovor da bi dobio radnu dozvolu.
Ako ce biti po ps-u podrzavam, nemoj kitaba ti neke finte da se traze. Alergican sam na finte ko @bati na OlgunaBandit88 je napisao/la: ↑05 jul 2023, 00:01Dosta firmi, čitaj Mittal, gdje sam nedavno lično vidio da strance prijavljuju preko raznoraznih udruženja, nevladinih organizacija za boravišne dozvole, gdje oni po nekom ugovoru o radu/djelu dobio dozvolu. Kako i sta dalje se sve radi, nisam upućen, ali vjerujem da je i to jedna od opcija kako je npr Santos bio u Želji.Truhlo je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:12To vazi za PL, za prvu ligu federacije je 4 strana igraca. To je sto se tice saveza. Sto se tice drzave, opet za te igrace moras traziti radnu i boravisnu dozvolu, a uslov za to je odblokiran racun i da nema dugovanja prema drzavi. Kada odblokiramo racun, moci cemo dovoditi strance. Dugovanja prema drzavi su pokrivena reprogramom. Jos jedna stvar gdje je bio skandal sa santosom i zeljom, igrac stranac mora biti profesionalac, tj pro ugovor da bi dobio radnu dozvolu.
Vjerujem da ovaj ima dvojno, ili će sad dobit ako ostane![]()
Soomenuo sam ga prijelimvolikce1945 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:19Kakav je ovo post a nisi spomenuo Husića. Može li to tako?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:29I sto ti naplate dok igraju pa te tuze i opet naplate i dobrinigraci i ovi u klubu a iz grada dobijas novac a ne odg nistaMi smo tek sad svjesni sta je NGG ZENICA
Naravno da sam to uvjek govorio jer imamo tu ljubav prema klubu kao niko mozda ,samo nisam znao ko ce ga spasit a to je definitivno NGG I ROBIJAŠI pa posle mi kako je ko skonto a bgm kad sve ovo remiziras plan je bio Celik ugasit a Patriot da bude CelikFliX je napisao/la: ↑04 jul 2023, 23:51Ne znam ko je dao prijedlog za kanton, ali i ti si zasluzan svojim optimizmom. Kad su se pocele provlacit price kako Celik ide u stecaj i to, ti si govorio "CELIK SE NIKAD UGASITI NECE"BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 22:29I sto ti naplate dok igraju pa te tuze i opet naplate i dobrinigraci i ovi u klubu a iz grada dobijas novac a ne odg nistaMi smo tek sad svjesni sta je NGG ZENICA
Kanton najbolji potez bio i da mi je samo znati prvi koji je to predlozio ali nas nije bilo stid virit iz šume u Varešu ili navijat po nekim obalama i livadama a imas dobru reputaciju kao navijacka skupina u ex yugi...Stvarno o nama mozes film napravit dobar ta borba.![]()
![]()
Na mijesalici radio
Bila je jedna prekinuta utakmica kod rezultata 1:0 za Čelik, nekad oko 2000.g. Sudija pogođen s istoka upaljačem u glavu. Utakmica se ponovila a Sarajevo je pobjedilo čini mi se 1:3 ili 0:3. Moguće da je ta utakmica ?
Nije to.RubikovaKocka je napisao/la: ↑05 jul 2023, 08:39Bila je jedna prekinuta utakmica kod rezultata 1:0 za Čelik, nekad oko 2000.g. Sudija pogođen s istoka upaljačem u glavu. Utakmica se ponovila a Sarajevo je pobjedilo čini mi se 1:3 ili 0:3. Moguće da je ta utakmica ?
Ta pomenuta utakmica je možda čak bila i 2002. ili 2003. godine.RubikovaKocka je napisao/la: ↑05 jul 2023, 08:39Bila je jedna prekinuta utakmica kod rezultata 1:0 za Čelik, nekad oko 2000.g. Sudija pogođen s istoka upaljačem u glavu. Utakmica se ponovila a Sarajevo je pobjedilo čini mi se 1:3 ili 0:3. Moguće da je ta utakmica ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.