Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

mma_hz
Kontakt:

Re: Premier Liga BiH 17. kolo (05. i 06. Mart)

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 21:04

Dejan, BL je napisao/la:Kume, ja nisam vidio na TV ali ako ti kažeš vjerujem ti, jer se bolje vidi na TV, a i meni je nekako više izgledalo da nije
Ma nema potrebe da izmisljam ugl vidjeces sam hhehe ;) ;) al hajde to se svira svim domacinima heheh !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 05 mar 2011, 21:12

Ma onaj sudija na meču Borac - Drina je pobrko lončiće, bio sam danas na tekmi i zaslužena pobjeda Borca, u svakom slučaju gol je morao pasti jer su očigledno ovi moji došli po bod i nisam zadovoljan, mora bolje!
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 mar 2011, 21:24

Devil je napisao/la:Izgleda da ce ovo ponovo jedan veseli vikend u sneznim radostima jer koliko mogu da primetim samo se jedna tekma igra u "toplim" krajevima gde ne bi trebalo biti snega.

Borac-Drina
Posle pobedom nad Sirokim u gostima,Borac zeli da potvrdi svoju formu i da na domacem terenu pobedi Zvornicane.Sto je rekao Grahovac u jednoj izjavi "Postujemo svakoga,ali Drina nema sta da trazi",tako da je ovde pobeda domacina skoro pa izvesna.Ovo cu da odgledam na TV-u uz kombinaciju utakmica JSL,pa nadam se dobroj tekmi.
Rudar-Siroki B
Rudar je za mene neocekivano uzeo bodove u drugom kolu jeseni na Pecari,sada je pitanje da li ce Siroki uspeti da vrati te bodove kao sto je Borac od njih ili ce tuzni da napuste Prijedor.Ovde ne znam sta da prognoziram,teska utakmica ali mislim sa dosta golova,na koje ce da uticu i vremenske (ne)prilike.
Buducnost-Velez
Derbi zacelja po koliko vidim ocajnom terenu u Banovicima.Velez je mislim jaci tim od Buducnosti,koja je imala danas tekmu te videcemo koliko ce da se oporavi za vikend,Buducnost je i u prvom delu sezone losije igrala kuci te ne bi bilo iznenadjenje da Velez uzme bar bod,ali i ovde je sve moguce.
Olimpic-Leotar
Mislim da je ovde pobeda domacina izvesna,Leotar tipicna domacinska ekipa iako su sada prosuli dva boda protiv Rudara,mislim da nemaju sta da traze u Sarajevu.
Zvijezda-Zeljo
Navijacki bi voleo da Zeljo uzme sva tri boda u Gradaccu,ali i ako dodju teskom mukom ce to biti.Ocekujem jednu tvrdu tekmu gde su stvarno sve opcije moguce.Sudar dva najbolja trenera lige i mogu se ocekivati odlicne taktike na obe strane i tvrda utakmica.
Travnik-Sloboda
Mislim da je sa neresenim protiv Zvijezde na Piroti,Travnik ispunio svoju kotu kikseva na domacem terenu. :lol: Previse je dva kiksa zaredom tako da ocekujem pobedu Vezira ovde.
Sarajevo-Slavija
Za mene derbi kola i ne znam zasto ovo nije stavljeno za prenos umesto tekme iz Banja Luke.Uvek su tekme ova dva rivala privlacila veliku paznju fudbalskih zaljubljenika i obicno su to bile sjajne utakmice za oko,kada se setim samo one tekme u Lukavici za titulu,kada ga je Obuca mislim dao pred kraj nekada,ili one na Kosevu,isto u ovo doba negde po snegu 1:1 Spalevic doneo remi,ili pretprosle sezone predzadnje kolo kada je Slavija pobedila iz (ne)postojeceg penala.Tako da i ovaj put ocekujem odlicnu tekmu,a neka bolji pobedi,otvorene su sve opcije ali mislim da je najbliza pobeda domacina.
Zrinjski-Celik
Da je ova tekma igrana pre neke 2-3 sezone ovo bi bio i derbi kola,ali danas ovo je tek jedna osrednja utakmica.Zrinjski i pored veoma dobre ekipe kao da jos ne moze da se oporavi od odlaska Jovica te tavori u "zoni sumraka".Dolazi im na noge Celik koji moze se reci da igra dobro,igrom mozda i bolje od njih,ali Zrinjski ako misli da opstane u ligi ovo jednostavno mora da uzme.
-Borac sam ocekivao pobedu ali mnogo lakse od onoga sto sam video u drugom delu,no sasvim zasluzeno.
-Kako sam i ocekivao u Prijedoru nekoliko golova.
-Moram priznati da nisam ocekivao pobedu Veleza u Banovicima,cime su domaci ponovo sebe doveli u veoma nezavidnu situaciju.
-Zvijezda-Zeljo kako sam i ocekivao tvrda tekma dva odlicna trenera izgleda postavili odlicne taktike.Steta sto nisu uzeta tri boda ali sta je tu je.
-Sarajevo i Slavija po rezultatu izgleda opet odigrali odlicnu utakmicu kako sam i ocekivao
-I kako sam ocekivao Travnik "nije smeo" da kiksa na Piroti i ovaj put.

Ostaje da vidimo sta ce biti sutra u ove dve tekme.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 05 mar 2011, 21:28

Travnik u Europi :D
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 05 mar 2011, 21:52

Velez se vratio i raja zasluzuje da Velez igra dobro i da pobjedjuje nezasluzujemo da smo svake godine u borbi za opstanak .. Pozdrav za HORDE ZLA narode oni iz RS samo hoce da slome fudbal a UEFA nista nekonta moglo bi to bit lose po nas :shock:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 22:00

ANTIFA ! je napisao/la:Velez se vratio i raja zasluzuje da Velez igra dobro i da pobjedjuje nezasluzujemo da smo svake godine u borbi za opstanak .. Pozdrav za HORDE ZLA narode oni iz RS samo hoce da slome fudbal a UEFA nista nekonta moglo bi to bit lose po nas :shock:
Poozz za nase rodjene hehehe

MOSTAR HVALA TI!!!!

P.S. nije ulizivanje vec zahvalnost ;) ;) ogromna razlika !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 mar 2011, 01:34

ŠB.TRN je napisao/la:BORAC - DRINA-1 ,mislim da je Borac bolja ekipa i nakon pobjede u Širokom trebao bi i ovo uzeti
BUDUĆNOST-VELEŽ-x2 ,Iako bih volio da bude 1,Velez kad je najpotrebnije dobro odigra.Imaju dobrog trenera i sto mi se kod njih najvise sviđa borbena su ekipa,makar u Vrapcicima,da su nase balerine onako borbene nitko s Pecare ne bi boda odnio ;) ;)
RUDAR P.- ŠIROKI B-1x,Čim se Žovnica prijeđe gubimo a prema Prijedoru ne idu preko Zovnice ali isto je to,mislim da gubimo,iako smo po mom misljenju bolja ekipa,ako izgubimo mozda Ištuk i ode,ali on je najmanje kriv za losu igru,ne vjerujem da on bira sastav za momcad!!!Zakarić poludi :D :D
OLIMPIC - LEOTAR-1,Olimpic jednostavno bolji za klasu,Leotar nek ceka bodove na Policama :)
TRAVNIK - SLOBODA-x,Sloboda kvalitetnija ali to je Travnik,koji kuci igra jako dobro
ZVIJEZDA - ŽELJEZNIČAR-x ,Zvijezda ima dobrog trenera a Željo bolju ekipu,moze biti svasta ali eto x je nekako najrealniji
SARAJEVO - SLAVIJA-1 ,Sarajevo puno bolje
ZRINJSKI - ČELIk-1X ,Zrinjski ako ne pobjedi dolazi u tesku situaciju,Čelik dobra ekipa koja moze izvuci i x ako ne i pobjediti.
AKO OVAKO NE BUDE,NEMOJTE MI TAMO U NEDJELJU VECER ILI PONEDJELJAK OVO NABIJATI NA NOS,OBICNA PROGNOZA!!!! :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Evo,fulao sam samo Travnika kojemu sam i mislio igrati 1,sutra se nadam pobjedi Zrinjskog!!!
Gdje su sada ovi miševi sto su tvrdili da je u Prijedoru kupljena utakmica????Sto je najgore za vas sto nas mrzite,Široki će izboriti Europu,sad kako,vidjet ćemo!!! :D :D :D :D

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 mar 2011, 13:52

Colorado je napisao/la:
Colorado je napisao/la:Borac - Drina 1:0 Teska ali zasluzena pobjeda protiv fenjerasa
Budućnost Banovići - Velež Mostar 0:2 Velez se napokon probudio iz ''mrtvih'' i ocekujem na kraju da zavrse negdje na sredini tabele
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:1 Teska utakmica , prednost domacinu jer su i na pecari pokazali da su bolji
Sarajevo - Slavija 4:0 Realno Sarajevo dosta dosta kvalitetnija ekipa
Travnik - Sloboda 2:0 Travnik bolji
Zvijezda Gradačac - zeljeznicar 1:0
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 3:1 Olimpic dosta bolja momcad 8-)
Zrinjski Mostar - Čelik 1: 1 , 1: 0

E da cujem sad onog iz bl sto mi govori drugacije i onog navijaca slobode :lol: :lol: :lol: :oops: jos sam i tacne rezultate pogodio , ;) ;) ;) ;) 8-) vidimo ko je vidovit ko nije :D
Iste sam i ja stavio samo mi Admin obrisao post, i Celika sam isti rezz. stavio, skino x zelju i Rudara rezultat pogodio

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 06 mar 2011, 17:21

scudetto je napisao/la:@jubitubi
Travnik - Sloboda 1
Ova utakmica ce biti jako tvrda,sa malo golova.Travnik je ekipa poznata po tvrdoj igri,u proslosti jako gruboj,a sad se cak i u Travniku moze fino igrati,vjerujte gledao sam ih nekoliko puta.Ono zbog cega tipujem da ce Sloboda izgubiti je to da su se posteno namucili sa Slavijom,dali su gol iz penala,sto znaci da jos nije to ta Sloboda prava,a Travnik je prosuo bodove protiv Zvijezde,i sad moraju pobijediti.Moje misljenje.

Kako mozes napisati nesto a nisi ni gledo utakmicu,sta to ako samo dali gol iz penala treba da znaci da smo losi i o kakvom mucenju ti pricas :roll: Sloboda je dva puta jaca od Travnika ali naravno to u ovoj ligi nista ne znaci,samo ti nemoj lupetat u prazno ziv bio ;)
Scudetto ima li te?Pa sta bi sunce mu kalajisano? :)

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 mar 2011, 18:19

Danas ocekivNO domacini uzeli cjeli plijen

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 06 mar 2011, 18:39

lisander je napisao/la:Danas ocekivNO domacini uzeli cjeli plijen
Da, ali izgleda teško obe još i neki penal

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 mar 2011, 23:49

joj ovog clipa iz Travnika sa fukarama :mrgreen: Jel ono harry sto nogom hoce drota da zalijepi za stub? :D
nema potpisa

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 mar 2011, 00:37

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 mar 2011, 01:05

jubitubi je napisao/la:
scudetto je napisao/la:@jubitubi
Travnik - Sloboda 1
Ova utakmica ce biti jako tvrda,sa malo golova.Travnik je ekipa poznata po tvrdoj igri,u proslosti jako gruboj,a sad se cak i u Travniku moze fino igrati,vjerujte gledao sam ih nekoliko puta.Ono zbog cega tipujem da ce Sloboda izgubiti je to da su se posteno namucili sa Slavijom,dali su gol iz penala,sto znaci da jos nije to ta Sloboda prava,a Travnik je prosuo bodove protiv Zvijezde,i sad moraju pobijediti.Moje misljenje.

Kako mozes napisati nesto a nisi ni gledo utakmicu,sta to ako samo dali gol iz penala treba da znaci da smo losi i o kakvom mucenju ti pricas :roll: Sloboda je dva puta jaca od Travnika ali naravno to u ovoj ligi nista ne znaci,samo ti nemoj lupetat u prazno ziv bio ;)
Scudetto ima li te?Pa sta bi sunce mu kalajisano? :)
Tu sam oko moje lijepo :D
i samo da znas da stojim iza ovoga sto sam reko,jbg nisi me skonto ;)

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Premier Liga 18.Kolo(12. i 13. Mart)

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 07 mar 2011, 23:36

12.03. 15:00 Željezničar Travnik-1-Realno,najsigurniji par kola
12.03. 15:00 Sloboda Sarajevo-1-Necu da zavaravam,nemozemo mi nista na ovoj oranici
12.03. 15:00 Velež Borac-1-Velezu potrebna pobjeda da se izvuce iz krize
12.03. 15:00 Čelik Budućnost-1-Buducnost losa ekipa
12.03. 15:00 Slavija Zrinjski-1-Hrabrom igrom mogu do bodova
12.03. 15:00 Drina Z. Rudar P.-X-Rudar u formi,gostuju veoma losoj ekipi
12.03. 15:00 Leotar Zvijezda-1-Domacinski
13.03. 17:00 Široki B. Olimpic-1-Nemaju vise pravo na kiks,Olimpic uspavan
Vecinom domacinske utakmice
---Skinhedi oko mene skankuju...

magic
Kontakt:

Re: Premier Liga 18.Kolo(12. i 13. Mart)

Post Postao/la magic » 07 mar 2011, 23:57

Jel Slavija -Zrinjski u subotu ili nedelju? znam da nekad slavija igra nedeljom...

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 08 mar 2011, 00:15

magic je napisao/la:Jel Slavija -Zrinjski u subotu ili nedelju? znam da nekad slavija igra nedeljom...
Subotom su ovaj put
---Skinhedi oko mene skankuju...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 08 mar 2011, 01:05

Željezničar - Travnik - 1 ... sigurna pobjeda Želje od 2-3 gola razlike... 3:0
Sloboda - Sarajevo - X ... Realno i mislim izvjesnih 1:1
Velež - Borac - 2 ... ovdje je sve moguće, ali sumnjam da Velež može dobiti Borca koji je u dobroj formi.. 0:1
Čelik - Budućnost - 1 ... mislim da će Čelik do pobjede, ali teško jer će se Budućnost pokušat obraniti svim silama... ipak mislim da će presuditi jedan potez 1:0
Slavija - Zrinjski - x2 ... ovdje mislim da Zrinjski neće izgubiti... Slaviji će mnogo faliti Regoje i mislim da Mostarci mogu do punog plijena... 0:0 ; 0:1
Drina Z. - Rudar P. - 1 ... po meni najsigurniji kec kola.... Drina će kući sve do kraja pobjediti... 2:1
Leotar - Zvijezda - 1 ... Leotar već kiksao jednom na početku, neće više nijednom... 3:1
Široki B. - Olimpic - 1 ... vrijeme je i da Široki nekoga dobije, a Olimpic je idealna prilika za to.... iako Široki po meni ima najgoreg trenera u lizi mislim da uzimaju ovo s 2-3 gola razlike... 3:1
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 01:20

12.03. 15:00 Željezničar Travnik-1 lično i ne sjećam se kad su oni kiksali na domaćem možda su i najbolji domaćin a travnik kad sam vidio onaj njihov stadion i znajući način igre koju forsiraju ja bih odmah dekretom izbacio u neku nižu ligu
12.03. 15:00 Sloboda Sarajevo-1 Ta sloboda uglavnom što skupi bodova skupi ih na domaćem
12.03. 15:00 Velež Borac-x2 realno, jači smo, još ako bude dobar teren da može doći do izražaja kreacija i kvalitet našeg veznog reda, pa čak i uz malo domaćinsko suđenje kvalitetniji smo i možemo ih uzeti; Nikolići i Veljović su željni golova ispromašivali su se propisno i želim im da to u Mostaru nadoknade a i Medo bi mogao da bljesne konačno uz Benovića umjesto Žare naravno povratnika Stupara moglo bi to dobro da se završi
12.03. 15:00 Čelik Budućnost-1 siguran kec
12.03. 15:00 Slavija Zrinjski-1 takođe
12.03. 15:00 Drina Z. Rudar P.-1 pobjeda drine, Rudar će ući opušteno ali Drina igra sve bolje i uzeće to bar 2 gola razlike
12.03. 15:00 Leotar Zvijezda-1
13.03. 17:00 Široki B. Olimpic-1 konačno pobjeda Širokog

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 01:25

silenT. je napisao/la:Željezničar - Travnik - 1 ... sigurna pobjeda Želje od 2-3 gola razlike... 3:0
Sloboda - Sarajevo - X ... Realno i mislim izvjesnih 1:1
Velež - Borac - 2 ... ovdje je sve moguće, ali sumnjam da Velež može dobiti Borca koji je u dobroj formi.. 0:1
Čelik - Budućnost - 1 ... mislim da će Čelik do pobjede, ali teško jer će se Budućnost pokušat obraniti svim silama... ipak mislim da će presuditi jedan potez 1:0
Slavija - Zrinjski - x2 ... ovdje mislim da Zrinjski neće izgubiti... Slaviji će mnogo faliti Regoje i mislim da Mostarci mogu do punog plijena... 0:0 ; 0:1
Drina Z. - Rudar P. - 1 ... po meni najsigurniji kec kola.... Drina će kući sve do kraja pobjediti... 2:1
Leotar - Zvijezda - 1 ... Leotar već kiksao jednom na početku, neće više nijednom... 3:1
Široki B. - Olimpic - 1 ... vrijeme je i da Široki nekoga dobije, a Olimpic je idealna prilika za to.... iako Široki po meni ima najgoreg trenera u lizi mislim da uzimaju ovo s 2-3 gola razlike... 3:1
U šta će reći štrumfovi na to, u svim njihovim kombinacijama za osvajanje titule ta pobjeda ne dolazi u pitanje :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.