Ako ima dobrih dusa ovdje, molim da posalju i meni
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
slobodaiztuzle
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Jao cirkusa braco mila
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 04 jul 2023, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mujkanović: Husić i ja smo neuporedivi, bilo je samo pitanje da li ja želim ili ne
"Neuporedivi smo ja i Azmir Husić, kao ličnosti, ali i sportski radnici. Teško je nas porediti. Ja sam potpuno drugačiji tip, to ljudi ovdje znaju. Nemam mrlja ni afera u životu, kod mene je sve to čisto, pokušavam da budem čovjek, da budem karakteran... Mene ovdje znaju ljudi svih generacija, cijeli život sam u sportu. Bilo je cijelo vrijeme samo pitanje da li ja hoću na čelo FK Sloboda, da li želim to ili ne...Lomilo se to kod mene, a ja sam znao ako se prijavim da ću ja biti to. Znao sam kako ovdje ljudi razmišljaju"
"Navijači će imati priliku da gledaju dobar nogomet, da ćemo dati sve od sebe, a igrači na terenu ostavljati srce. Niko se neće moći 'prošvercati' u Slobodu. Dat ćemo sve od sebe da zadovoljimo navijače, simpatizere i sve koji vole Slobodu, a nije ih mali broj. Dobio sam mnogo poruka, čestitke, svi su čekali da se krene sa mrtve tačke, da krenemo raditi..."
"Neuporedivi smo ja i Azmir Husić, kao ličnosti, ali i sportski radnici. Teško je nas porediti. Ja sam potpuno drugačiji tip, to ljudi ovdje znaju. Nemam mrlja ni afera u životu, kod mene je sve to čisto, pokušavam da budem čovjek, da budem karakteran... Mene ovdje znaju ljudi svih generacija, cijeli život sam u sportu. Bilo je cijelo vrijeme samo pitanje da li ja hoću na čelo FK Sloboda, da li želim to ili ne...Lomilo se to kod mene, a ja sam znao ako se prijavim da ću ja biti to. Znao sam kako ovdje ljudi razmišljaju"
"Navijači će imati priliku da gledaju dobar nogomet, da ćemo dati sve od sebe, a igrači na terenu ostavljati srce. Niko se neće moći 'prošvercati' u Slobodu. Dat ćemo sve od sebe da zadovoljimo navijače, simpatizere i sve koji vole Slobodu, a nije ih mali broj. Dobio sam mnogo poruka, čestitke, svi su čekali da se krene sa mrtve tačke, da krenemo raditi..."
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 04 jul 2023, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gdje su i šta rade Fukare ? Jesul se uspjeli skupiti ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nece oni imati 500 ljudi na tribinamababoedindzeko09 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:22Mujkanović: Husić i ja smo neuporedivi, bilo je samo pitanje da li ja želim ili ne
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima da nas Azem povali sa Gradinom, Rahicem, Zvijezdom... Na kantonu ćemo izgubit bitku za PL.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
I treba realno. Ja molim Boga da Fukare krenu u pravnu borbu sa ovom gamadi
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
slobodaiztuzle
- Kontakt:
Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
075
075
Ostaje nada da će se ovo sijelo raspasti za pola godine do godinu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Sunderland
- Kontakt:
Ljudi ovo nije za javnosti trebamo se okrenuti drugim stvarima svi mi imamo sestre i mame i ove stvari nisu da isplivaju nigdje.
Så ovom gamadi se treba drugačije boriti.
Čuj Muslimovic a Salko doveo Hodžu u royal
Sloboda je moja nacija
-
simonknows
- Kontakt:
Nego onaj, možda uskoro dobijemo centarfora, za 2 3 dana treba da potpiše u jednom mjestu tu blizu Tz, a pošto se sad desio ovaj mali zaokret dobio je iznenadni interes da nas pojača 
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Bivsi fudbaler Slobodeslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Volim tebe, više od sebe
Haman si mlad, Nusret je igrao dosta dugo za slobodu, bio dobar bek. Ne znam ima li ikakvog iskustva kao trenerslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
S.M.?simonknows je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Nego onaj, možda uskoro dobijemo centarfora, za 2 3 dana treba da potpiše u jednom mjestu tu blizu Tz, a pošto se sad desio ovaj mali zaokret dobio je iznenadni interes da nas pojača![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
simonknows
- Kontakt:
IspravnoSunderland je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Ljudi ovo nije za javnosti trebamo se okrenuti drugim stvarima svi mi imamo sestre i mame i ove stvari nisu da isplivaju nigdje.
Zato to od mene dalje ne ide, da ne traže ljudi bezveze
Novinari se ponadali, spremaju koverte, al' jok
-
simonknows
- Kontakt:
Ma ovaj jedan iz PremiershipaRimes87 je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:32S.M.?simonknows je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:30Nego onaj, možda uskoro dobijemo centarfora, za 2 3 dana treba da potpiše u jednom mjestu tu blizu Tz, a pošto se sad desio ovaj mali zaokret dobio je iznenadni interes da nas pojača![]()
![]()
Sigurno si bio dijete, pa se ne sjećaš...slobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
slobodaiztuzle
- Kontakt:
Mislim da si me shvatio._dreamer_ je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:31Haman si mlad, Nusret je igrao dosta dugo za slobodu, bio dobar bek. Ne znam ima li ikakvog iskustva kao trenerslobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
075
075
Poslijeratna trica Slobodina, bek. Generacija Mitrovic, Vidić, Nikolić, Mešanović, Bajrović.... Protiv Akurerija s Islanda u Intertotocupu na Tusnju, dal je na njemu napravljen penal ili je on puco ne mogu se sjetiti.. Uglavnom dobar igrač svojevremeno. Korektan kao čovjek, ne znam jel se šta zadnjih godina mjenjalo.slobodaiztuzle je napisao/la: ↑04 jul 2023, 21:28Pa ljudi dragi jesam li ja fakat toliko zatucan ili stvarno "neznam" ko je uopste nusret muslimovic?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.