NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 04 jul 2023, 18:40

Truhlo je napisao/la:
04 jul 2023, 18:40
Suki46 je napisao/la:
04 jul 2023, 18:36
Možda još neki igrač proleti na posudbu od ovih mlađih igrača/otpisanih :kafa:
Malo maštu da vam zagolicam , Mirvić je spreman da pomogne , nakon stadiona i ustupaka oko njega prošle godine , ostalo sve zavisi individualno do igrača :thumbup:
Sretno u 1 Federalnoj , da se vratite naredne sezone tamo gdje vam je i mjesto.
Zagolicaj muda mirvina :kafa:

Nabijemo vas sve na qrac :bih:
:urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 04 jul 2023, 18:43

U kost, zenički :rol:

Harakiri79
Kontakt:

Post Postao/la Harakiri79 » 04 jul 2023, 18:47

phillies je napisao/la:
04 jul 2023, 17:55
na TM-u pise da ima ugovor sa Sarajvom do 2025. Ako neko bordo navijac cita i ima info, nek rekne koju :D
Vjerovatno je posudba u pitanju, jer mali je top 3 u ovoj generaciji 2005. Mislim da je ovo za vas win-win situacija jer ce ga Sarajevo vjerovatno nastaviti placati, a uz to mislim da ce te imati i procente od iduce prodaje.

Gledao sam par utakmica nase juniore, mali je mozak ekipe, strasan pas i tehniku ima. Bukvalno sekundu razmislja prije ostalih.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 04 jul 2023, 18:52

:thumbup: :clap:

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 04 jul 2023, 18:52

Malom bi bilo najpametnije da potpise s nama dugotrajni ugovor ako je vec dosao. Nadomak smo PL, odlican tim, atmosfera vrhunska u klubu a isto tako ce biti i na tribinama sto kuci sto na strani. Igrao bi nonstop sto u Sarajevu nece nikada biti slucaj, pogotovo sada u ovo vrijeme. Vidjeti cemo sta i kako stoje stvari:)

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 jul 2023, 18:56

RubikovaKocka je napisao/la:
04 jul 2023, 18:52
Malom bi bilo najpametnije da potpise s nama dugotrajni ugovor ako je vec dosao. Nadomak smo PL, odlican tim, atmosfera vrhunska u klubu a isto tako ce biti i na tribinama sto kuci sto na strani. Igrao bi nonstop sto u Sarajevu nece nikada biti slucaj, pogotovo sada u ovo vrijeme. Vidjeti cemo sta i kako stoje stvari:)
Da bi gs potpisao moras izdvojiti nekih 15 k otprilike. Naknada za treniranje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 jul 2023, 18:58

RubikovaKocka je napisao/la:
04 jul 2023, 18:52
Jedino da se sarajevo odrekne naknade za treniranje, sto se nece nikad desiti. Ovako ne zna jos niko je li posudba ili je potpisao amaterski ugovor, kako god vjerujem da je uprava uradila posao za dobrobit kluba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 04 jul 2023, 19:00

Kako god, dobro dosao! Neka mladosti, neka konkurencije...imace sta i od Fene nauciti :) :)

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 04 jul 2023, 19:10

Sve dok ne budemo konkurenti Sarajevu pogotovo finasijski tj igracki apsolutno podrzavam posudbu iz Sarajeva u Čelik.Sad za sad ni blizu nismo.
Nista se ne zna za dalje mozes ga i otkupit kad dodje vreme i da bude nas a za buduce transfere i procenat ne znam kako to ide ako ga vrate.. ..Nekad mi damo Sarajevu mladog igraca oni ga skoluju i vrate nam ga kao ovog Brkica .
Mozemo se mi zayebavat koliko hocemo ali realno kad je najteze bilo nama je Sarajevo najvise pomoglo ,neko ce reci zbog stadiona ,jest zbog stadiona alli oni su itekako mogli zaobic Zenicu da su zekjeli kao primjer Tuzla u Europi ili Velez...Od mene im je uvjek respekt ,na stranu navijacka preoucavanje ali klub ko klub je ispo gospodski a navijaci ko navijaci u 5 grama svi isti.

Uprava svaka cast na odradjenom prelaznom roku jer naravno kako dizes ljestvicu moras igrace dovodit i ne mogu samo zenicka djeca sva u timu bit jer nemas kvalitet,mora se mixat.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 04 jul 2023, 19:45

Evo kao što sam govorio prije 2 dana da treba Alija svezati ugovorom, malo sam bio i dosadan ali sam gledao na daleko, jer nevjerovatno je imati 19 godina igraca na terenu koji je i nosioc igre, a s tim da ima itekako vremena za jos napredovanja i njegove godine su magnet za ostale klubove, a igrač je koji igrom liči na Pjanića, šutljiv ali marljiv,ima oko za proturiti loptu i mozgom igra, uz to sjećaj za loptom i još progulijo što se tiče pritiska sa tribina, to je velika stvar a u fudbalu se sve gleda.Još jednom uprava svaka čast, a igraće nećemo dati besplatno kao što je bio prije slučaj, uh kad se samo sjetim onog javašluka.
Uprava :tokralju:

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 jul 2023, 19:53

Da se Ziljkič iz Sarajeva ponudi kao posudba Čeliku kao vezni igrač da li bi ga vi uzeli u ekipu Čelika??? Nabrojte igrače i sastave Čelika od postojanja do 2020 i kantona,pa da vidimo koliko ih je ili NIJE iz Zenice!!! Nema za 77 godina Čelika 77 igrača iz Zenice! Zato ne kakite čuletke,ili što i pokakite pojedite glupsoni jedni!!!
::::SAMO ČELIK::::

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 04 jul 2023, 20:19

Ma samo lagano saradnja, mudro lukavo sa svakim dobar i na kraju gledat svoj interes kao i sa Fudom.

Šteta za Mujagića što ode u nekakav klub nikad čuo, ako je gdje mogao napredovati to je onda stvarno danas u Čeliku uz ovakvu upravu, ne samo on nego svaki igrač.Da je i on došao onda bi se sasrali mi ko grlice.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 jul 2023, 20:27

Ovako da malo upoznamo nove igrace:

slika

Amer Mehić
(24)
Visok: 1.8
Noga: Desna
Pozicija: Zadnji vezni
Prethodni klub: Simm-Bau
Prosla sezona: Prva liga FBIH - 28 utakmica - 0 golova - 2 asistencije - 2.179' minuta odigranih
Video:
slika

Kenan Salkanović
(20)
Visok: /
Noga: /
Pozicija: Napadac
Prethodni klub: NK Bosna Visoko
Prosla sezona: Druga liga FBIH - / utakmica - 13 golova - / asistencije - / minuta odigranih
Video: /

slika

Faruk Piljug
(21)
Noga: Lijeva
Pozicija: Desnog bočni i krilni napadač
Prethodni klub: Simm-Bau
Prosla sezona: Prva liga FBIH - 27 utakmica - 4 golova - 3 asistencije - 1.897' minuta odigranih

slika

Faris Bajramović
(21)
Noga: /
Pozicija: Stoper, lijevi bočni
Prethodni klub: FK Klis
Prosla sezona: Druga liga FBIH - / utakmica - / golova - / asistencije - / minuta odigranih

slika

Adnan Hrelja
(29)
Noga: Lijeva
Pozicija: Lijevi bočni, lijevo krilo, desno krilo
Prethodni klub: Gosk Gabela
Prosla sezona: Prva liga FBIH - 23 utakmica - 4 golova - 8 asistencije - 1.566' minuta odigranih
Video:

slika

Kenan Šarić

(25)
Visok: 1.83
Pozicija: Lijevo krilo, desno krilo,
Prethodni klub: NK Travnik
Prosla sezona: Prva liga FBIH - 28 utakmica - 6 golova - 2 asistencije - 2.457' minuta odigranih
Video:

slika
Ajdin Brkić

(19)
Visok: 1.91
Pozicija: Golman
Prethodni klub: FK Sloboda U19
Prosla sezona: /
Video:

slika
Kenan Horić

(31)
Visok: 1.90
Pozicija: Stoper
Prethodni klub: Posušje
Prosla sezona: Premier liga BIH - 24 utakmica - 1 golova - 0 asistencije - 2.025' minuta odigranih
Video:
:mrgreen:

slika
Talha Tabaković
(18)
Visok: 1.8
Pozicija: Vezni
Prethodni klub: FK Sarajevo U19
Prosla sezona: Premijer Liga BiH U19 - 40 utakmica - 8 golova - 0 asistencije - 2.095' minuta odigranih
Premijer Liga BiH U17 - 30 utakmica - 5 golova - 1 asistencije - 1.426' minuta odigranih
Video:

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 jul 2023, 20:39

Celicni je napisao/la:
04 jul 2023, 20:19
Ma samo lagano saradnja, mudro lukavo sa svakim dobar i na kraju gledat svoj interes kao i sa Fudom.

Šteta za Mujagića što ode u nekakav klub nikad čuo, ako je gdje mogao napredovati to je onda stvarno danas u Čeliku uz ovakvu upravu, ne samo on nego svaki igrač.Da je i on došao onda bi se sasrali mi ko grlice.
Ma nije Mujagic jos nigdje otišao, samo je napustio Zvijezdu, zanimljivo da je pored 20 golova imao i dosta asistencija. Vjerovatno jos ima ponuda na tržištu za CF, Duvnjak to prati :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 04 jul 2023, 20:48

Amele dovedi nam kakvog golgetera
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 04 jul 2023, 20:51

:thumbup: :thumbup: Veliki ispit pred Duvnjakom , ima dobru ekipu , treba to posložiti da funkcionše !!! Ima sad vjerovatno i malo vise pritiska , al hajde odradi to majstore , Majstorski ;)
Čelik do bagro

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 04 jul 2023, 20:52

Za sad sve super izgleda, sigurno da su u ovih par dana opet vecini porasli apetiti. Pojačanja vise nego dobra, kvalitetni, mladi momci.

Rano je jos najavljivati bilo sta, ali evo kad vidite sta se desava sa Zvijezdom, Goraždem, ja bez obzira na nase ciljeve ne ocekujem neke ogromne rezultatske probleme. Mi smo sačuvali drugu sezonu za redom cijelu ekipu, uz kvalitetne pripreme sigurno nas čeka uzbudljiva jesen. Kakvi Banovići, Bratstvo ba, to kad dođe na Bilino ima da se noge klecaju od treme.

ABd da nam se poslože i rezultati i finansije pa ko zna...

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 04 jul 2023, 20:52

slika

Hamza Bronja, 2004. godište, napadač. Prije mjesec dana igrao na Marakani protiv Crvene Zvezde. Nastupao za Novi Pazar, juniore i ponekad za seniorski tim. Igrao kao kadet za drugu ekipu GAK-a.

Napadač u najavi? :kafa: :kafa:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 04 jul 2023, 21:09

Behadarević je ostao tu...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 04 jul 2023, 21:11

Kad igramo sa ovim Kikacima, jel 8 il 15. Valjalo bi sad za vikend, taman sam kuci, da se pogleda. Ybg pozelio se likCe pogledat pa makar i trening bio.
moSa likCe

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 11 gostiju.