Vama jarane samo moze pomoci cestit covjek a to je VINKO MARINOVIC i nemoj se vise baviti time sto pises nesto pozitivno o sadasnjem treneru-----vise mu necu ni ime spomenut,,,,,,? je napisao/la:Тај & $ све ", " " & све - $ у " ?...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
? je napisao/la:&, па % ?, па % са " '...![]()
& тога ? се нервоза у % $ " ? ' $ "...
- па " ? $ "- ? " ' је ' $ ову ". " & " " & $ је он $ прерастао ову ?...![]()
С " $ је " " 2 $ у $, $ ' & ? ?...![]()
? ' " " $ &. На " ', $ & се "....
" " " & ¥. " јер , по ", ? $ ?, а не ? &.
" јер су $ ? са ' "Ој &".... " су ? гостовање свог ?. " " је ? 12, опет то је $ гостовање, % је за & ?...
Све у ', " $, ? терен је " ?, а то ' " не $, па `$ $ " " " овај пут на ? "....
" ¥, $ ' се &`о "
А јес $ ?, &, $ ' " & у ножне прсте....
Него, % се " ", & је терен ", $ ' $. Жао " ? / % не & го, јес $ је " $ $ је узео $ Стеве ?, ? $ се, " се " $ ", & $ ' & $ $!
А % се " $, ? $ ?, ? оне у Првој ? РС, па $ ? те, " оне ? %, ? су ? ", & " " ?! ? " $ остану у ?, ? по " ? $ - " " ' %...
П.С. " је тата! Па $ & " " % " за Стану ", & је за њега "

П.П.С. Овај " % је $ " $ ' " $ $ " ¥, па & $ се " не " ? $
? у срцу, & у '!!!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
imate vi dobrih igraca,maletic,krunic,veljovic,i jos par,ali najbolji vas igrac,onaj koji cini prevagu je lazar popovic!
Ovaj Jagodic je sila od trenera. Vec dva puta puta ubada pravim izmjenama. Sto neko reci novi Murinjo.
- Бањалучанин
- Kontakt:
Не " се ? $ је $ ?. & % ' &, $ су " " & " %.
& - " $ " ? % јер су " $ $.
" ¥! $ су $ ? $, не " ? ?...
$ су ". ? се," ? ? " &. ' % ' ? $ $ то ?...
$ " ", ? $ $ " " % - & $ $ ?...
" % $ " $ се % &.
' " " " ? $ $ & у ", ? " % $ тога...
А " % се " " ", " " ?., $ сте % '...
Не " ФСРС " & " РС, - " " " & су $ /...
Ја " ? ? $ остане ФСРС у " ", ? & то $ на % &, $ је ' "...
? не ' $ - се на & " $ " $ - $ тај " статут, јер $ УЕФА "?" ' за*". " ? па $...
" % $ " $ се % &.
' " " " ? $ $ & у ", ? " % $ тога...

Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
zelio bi da cestitam BORCU na osvojenom prvenstvuu,mada ima jos da se igra,ali nemate protivnika najaci ste 100%,samo naprijed momci imate ekipu za 10? je napisao/la:Не " се ? $ је $ ?. & % ' &, $ су " " & " %.
" % $ " $ се % &.
' " " " ? $ $ & у ", ? " % $ тога...![]()

Borac zaista jak, pokazuju jedan vrlo dobar kvalitet.
Hvala svima! Ima još dosta da se igra. Na redu je velež. Vjerujem bolji teren nego u Banjaluci i nova pobjeda bez sumlje protiv slabog veleža. Moćemo igrati našu igru a i dužnici su nam. Dali smo im dva boda sad idemo tamo i tražimo tri.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Ništa nije gotovo, ali smo na dobrom putu...
Samo bih da priupitam onog fudbalskog sveznalicu i analitićara, nemam pojma koju mu je nik, jeli Široki i dalje glavni kandidat za titulu?!

Samo bih da priupitam onog fudbalskog sveznalicu i analitićara, nemam pojma koju mu je nik, jeli Široki i dalje glavni kandidat za titulu?!

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
svi se sjecamo kad je dodikovo obezbedjenje tuklo navijace borca u nekoj od dvorana u RS i sad ce vam taj isti covjek kojeg obozavate uzeti pravo da igrate pretkola lige sampiona tako sto je dao uputstva da svojima da glasaju protiv usvajanja novog statuta pa vi i dalje nastavite da ga podrzavate.. 

U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Cestitke Borcu na pobedi,za koju sam ocekivao da ce lakse doci do nje.Gledao sam samo drugo poluvreme i ono je bilo smrt za nas neutralne gledaoce,jednostavno porpilicno suhoparno sto bi rekli gde kada je Maletic dao gol,Borac bio zadovoljan tim i nije nesta narocito ni pokusavao da krene napred.
No malopre gledam da je Veljovic imao 2-3 lepe prilike,promaseni penal te je ova pobeda sasvim zasluzena.
p.s Ja prosli put prozvah Benovica,evo ga danas.
p.s 2 I kod vas bila festa sa grudvama.
No malopre gledam da je Veljovic imao 2-3 lepe prilike,promaseni penal te je ova pobeda sasvim zasluzena.
p.s Ja prosli put prozvah Benovica,evo ga danas.

p.s 2 I kod vas bila festa sa grudvama.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma Borcu niko ništa ne može ono što sam danas vidio uživo bilo je za svaku pohvalu, psaovi, kontre samo da poboljšate realizaciju i to je to...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
- Kontakt:
Sta reci! Nego dzabe sve! Dzabe vam prvenstvo! Hvala vam sto niste htijeli prihvatiti statut cirkusanti iz rs!
Sada neka vam dodik kroji ligu,a mi ce mo ako bog da sve pregurati i prezivjeti! Pa ako bog da igrati evropska
takmicenja kada sve prode, Ako bog da! A vi igrajte u svojoj saban ligi!
Sada neka vam dodik kroji ligu,a mi ce mo ako bog da sve pregurati i prezivjeti! Pa ako bog da igrati evropska
takmicenja kada sve prode, Ako bog da! A vi igrajte u svojoj saban ligi!
Ništa nije đaba! Borac nije krivac što će reprezentacija biti diskvalifikovana. Svi smo krivi.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
aa kako smo svi krivi pa evo nasi su prihvatili jednog predsjednika pod ovim nasi(mislim se na federaciju BIH) ..LEŠINAR je napisao/la:Ništa nije đaba! Borac nije krivac što će reprezentacija biti diskvalifikovana. Svi smo krivi.
Sto se mene tice neka prvi predsjednik bude Srbin samo da se igraa kontass...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Što se mene tiče nek bude Mubarak. Sve jedno mi je. Ali kakve veze ta odluka ima sa Borcem. Ne donosi Borac odluku. Kontaš? Valjda FSRS ima razloge zbog kojih ovako postupa i koje će objasniti svima pa i Borcu kao prvoplasiranom. Jedno je sigurno fudbal će se na gradskom igrati!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Borac nema vezeLEŠINAR je napisao/la:Što se mene tiče nek bude Mubarak. Sve jedno mi je. Ali kakve veze ta odluka ima sa Borcem. Ne donosi Borac odluku. Kontaš? Valjda FSRS ima razloge zbog kojih ovako postupa i koje će objasniti svima pa i Borcu kao prvoplasiranom. Jedno je sigurno fudbal će se na gradskom igrati!

Zadnja izmjena: FK Sarajevo, dana/u 05 mar 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
da li je na toj vasoj danasnjoj Skupstini FSRS ponudjeno rjesenje ko ce borcu nadoknaditi 700 000 (najmanje!) koje bi dobio od uefe,ili je borac ponovo dokazao da je sampion u staroj narodnoj disciplini "sisanje motke"LEŠINAR je napisao/la:Što se mene tiče nek bude Mubarak. Sve jedno mi je. Ali kakve veze ta odluka ima sa Borcem. Ne donosi Borac odluku. Kontaš? Valjda FSRS ima razloge zbog kojih ovako postupa i koje će objasniti svima pa i Borcu kao prvoplasiranom. Jedno je sigurno fudbal će se na gradskom igrati!

ako nije ponudjeno rjesenje za to,da li su delegati iz fk borac bar postavili to pitanje?
-
- Kontakt:
To si upravu igrati ce se! Ali protiv koga ce te igrati? Smijesno!
Borac kao eto najveci klub po historiji u rs trebao bi da bude uzor ovim papcima sa periferije.
Ali ne vi ste uz te papke sto dovoljno govori! ALI SVE PRODE, I DODE NA SVOJE!
Borac kao eto najveci klub po historiji u rs trebao bi da bude uzor ovim papcima sa periferije.
Ali ne vi ste uz te papke sto dovoljno govori! ALI SVE PRODE, I DODE NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Izmirice to dodik sve u motkama! Sta ce im pare! Kada mogu igrati dzabe!
Ali eto im! Nasa raja su tu! FkSarajevo je prezivjelo 1992-1995! Pa ce mo i ovo prezivjeti!
Ali eto im! Nasa raja su tu! FkSarajevo je prezivjelo 1992-1995! Pa ce mo i ovo prezivjeti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.