NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

prisonbreak
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la prisonbreak » 04 jul 2023, 15:53

Truhlo je napisao/la:
04 jul 2023, 14:50
Marsal je napisao/la:
04 jul 2023, 14:37
phillies je napisao/la:
04 jul 2023, 14:20
Malo je 60 KM Zapad. Kad skontas da ces u sezoni imati minimum 15 ligaskih utakmica + jedna ili dvije Kup, eto nek je 16 utakmica, to je ni 4 marke. Bar 70 staviti.
Treba staviti čak i jeftinije da privučeš narod kupovinom jer klub od toga ima 2 benefita. Jedan je da u kratkom vremenskom roku dobije solidnu financijsku injekciju, a drugi je da jeftinijom sezonskom kartom obezbjedi sebi lijep prosjek publike na stadionu jer smo mi poznati kao ljudi koji nešto kupuju onda to i iskoriste do kraja. Ako je loš dan, hladno neko ko nema sezonsku će se možda dvoumiti da li da dođe...ovako već je platio sezonsku i eto ti njega da ne propadne.
U pravu si, moramo raditi na povecanju baze, tj. konverziji derbi navijaca u prave navijace :mrgreen:

Ove cijene koje sam gore stavio su sasvim ok. Ne moze brate jeftinije da ga je.bes. 40KM ako nisi clan za jug pa to je 3KM i par feninga mjesecno da odvajas za sezonsku. Ko ne moze odvojiti 3, 4KM mjesecno za sezonsku, taj je u dubokim zivotnim gov.nima.

Samo da uzmemo zaposlene u Zenici kojih je prema podacima PU FBIH preko 28000, moze se naci 1000 ljudi da kupi, ostalih 27000 halali :mrgreen:
28 000 zaposlenih po marku mjesecno :thumbup:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 jul 2023, 16:10

Truhlo je napisao/la:
04 jul 2023, 13:41
Hajmo marketing bombardovanje za clanstvo i sezonske. Poslje svake objave u vezi igrackog kadra da ide objava za clanstvo i sezonske. Na generalki protiv Laktasa besplatan ulaz na zapad i obavezno stand za uclanjenje i kupovinu sezonskih. Malo vise od mjesec dana je ostalo do prvenstva i idemo prebaciti 1000 clanova :bih:

Uz to jos sezona je godisnji odmora, stize i dijaspora da se iskoristi prilika. Znam da nemamo kulture kupovine sezonskih ulaznica, ali je vrijeme da krenemo i na tome raditi. Za pocetak da se prebaci 200, 300 sezonski :opaopa:

Edit: Ja bih za sezonske stavio otprilike ove cijene i uslove:
- Sezonska vazi za ligaske utakmice + za kup fbih i kup BiH do cetvrtfinala.
- Jug 40KM za clanove kluba (30KM)
- Istok 50KM za clanove kluba (40KM)
- Zapad 60KM za clanove kluba (50KM)

Pojedinacne cijene ulaznica:
- Jug 4KM
- Istok 5KM
- Zapad 6KM
NIKAD VIŠE BESPLATAN ULAZ ZA UTAKMICU ČELIKA,NIKAD!!! Baš što je sezona godišnjih i što stiže dijaspora to treba iskorustiti kroz karte! Dajuči slobodan ulaz nekom za utakmicu ne podstičeš ga da bude član il kupi sezonsku!!! Ko če se učlaniti učlanit če se i bez besplatnog ulaza na utakmice! Računam da protiv Laktaša hladno bude 2 milje ljudi nek ulaz bude 3 km i 6000 km klub dobar! Uz besplatan ulaz dobit češ 2 milje raje,kitu klubu ,3 nova člana i prodat češ sezonsku ipo!!! NIKAD VIŠE BESPLATAN ULAZ NA UTAKMICU ČELIKA!
::::SAMO ČELIK::::

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 04 jul 2023, 16:13

Ja jednom kupio sezonsku i podjose one zayebancije sa klubom navijacima gradom i nijednu nisam utakmicu gledo sve mi propalo i bacio sezonsku 🤣🤣🤣🤣
Sto se tice tih sezonskih treba to jeftinije malo kao i kod vecine jer ti nista ne gubis tu ,bas dobijas te dodatne navijace koji bi mozda gledali 3 derbija i cao i slazem se sa Marsalom steta bi bilo da propadne kod takvih navijaca 🤣🤣A kod pravih on ce svakako ici svaku a sezonsku ce bacit odmah kao.ja sto sam bacio ako nije to to.
Danas je situacija zdrava u klubu tako nit ce ko bacat sezonske a nece bgm ni propast i svi na dobitku i klub i navijaci.🤣🤣

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 04 jul 2023, 16:32

Evo i Zvijezda G. se rasipa, račun im blokiran, možda od kantona krenu, trebamo to iskoristiti, nažalost, ali imali su napadača već sada bivšeg CF Ajdin Mujagić 25 godina bio najbolji strijelac lige prošle sezone, uz to jako iskusan 103 nastupa u 1. FL i 18 u PL.Pa eto neka preporuka upravi.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 04 jul 2023, 16:35

Golem je strah od Celika :) koljena klecaju, skupstine raspustaju...

Gdje je otisao Ajdin?

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 jul 2023, 16:39

Mujagic bi bio pojacanje u rangu Horica i Hrelje a mozda i znacajnije jer bi dosao na poziciju koja je najneophodnija. Najbolji strijelac, visok 189...ubica u 1LF.

Objektivno kada bi došao jos takav igrač mi smo favoriti broj 1 gledajući sveukupno situaciju i ekipu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 04 jul 2023, 16:41

avenija je napisao/la:
04 jul 2023, 16:39
Mujagic bi bio pojacanje u rangu Horica i Hrelje a mozda i znacajnije jer bi dosao na poziciju koja je najneophodnija. Najbolji strijelac, visok 189...ubica u 1LF.

Objektivno kada bi došao jos takav igrač mi smo favoriti broj 1 gledajući sveukupno situaciju i ekipu.
Sa jakim napadacem sigurno smo favoriti za prvo mjesto.
Tipa Mujagic, Poturalic i slicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 04 jul 2023, 16:45

Eto ga, i to je završeno.

Profi ugovor za Alija Međuseljca...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 jul 2023, 16:48

Pasha je napisao/la:
04 jul 2023, 16:45
Eto ga, i to je završeno.

Profi ugovor za Alija Međuseljca...
:tokralju:

Krenulo je i to, svaka cast za upravu. U sljedece godinu dvije nadam se da ce neki nas omladinac otvoriti put transfera u inostranstvo. Ne sumnjam da nece doci i to vrijeme, na dobrom smo putu. Ovoj djeci preostaje samo da treniraju i usavrsavaju se jos jace, klub stoji iza njih.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 04 jul 2023, 16:50

KONACNO!!!!Nas DIJAMANT ALI ostaje!

Cestitam nasoj upravi sto nas je po ko zna koji put pozitivno iznenadila..Takodjer,cestitam Aliju sto ostaje u najdražem dresu uprkos interesovanju drugih klubova…Prvi igrac Celika sa profi ugovorom u novoj eri kluba..HISTORIJA kluba..LJUBAV i VJERNOST se dokazuje djelima..🖤♥️

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 04 jul 2023, 16:58

:clap: :clap: :clap: :clap:

B R A V O

:clap: :clap: :clap: :clap:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 jul 2023, 17:00

avenija je napisao/la:
04 jul 2023, 11:29
Sto se tiče akcije moje je da uplatim KM koliko mogu, 6 dana radim tako da je nerealno očekivati da farbam ograde. Jesi zadovoljan?
Sta fali.Svi ostali rade ko i ti pa se odazovu akcijama i mnogo vecim od ove.A najvise si spominjo ciscenje i sad kad je to doslo ne mozes jer radis kao i svi ostali.Gdje je ta ljubav avenijo ? :ljepota: :njanjanja: :njanjanja: :tralala:
!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 jul 2023, 17:06

Sve ovo ljudi košta, treba platiti ovo sve, pa naprimjer i nekog dobrog napadača tipa Mujagic i sve igrače i pripreme itd, zato moramo imati prosjek od 2000 prodatih ulaznica a ja se iskreno nadam i ocekujem i prognoziram ako se vezu u prva 3-4 kola dobri rezultati da će biti itekako ispunjeno Bilino Polje skoro cijelo ljeto i jesen. Evo uprava svoj posao radi kako treba, do nas je ostalo. Svakog pojedinačno.

Nešto razmisljam sto se tiče Kupa da ti dodje Željo pa oni nisu uopste favoriti kada bi se igrala jedna utakmica na BP. Njih je Zvijezda namučila sa Mujagićem prosle sezone u dvije utakmice. A pogledaj sada kod nas mnogo igrača koji se mogu nositi sa njima od Isakovića, Horića, Sivca do Hrelje i napadača tipa Mujagic ili slicno pred 10 000 ljudi..ravnopravno bi bilo..

A sto se tiće Zvijezde 09, Posusja, Goska i slicnih ekipa Premijer lige mi bi bili cak i favoriti u jednoj utakmici na BP..

@bambus tebi donosim na noge ručak i sok(nema pive da ne bi u plavo ofarbao :mrgreen: ), samo poruci sta zelis na fb i tu sam :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 04 jul 2023, 17:19

Potez izuzetno pohvalan s ovim produženjem. Ja lično sam ovo najviše čekao, da se krene s potpisom dužih ugovora s našim najkvalitetnijim mladim igračima. Ne znam kako se sa Sivcem dogovorilo ali i njega sam volio vidjet ovako sa sličnim ugovorom :) Ovo je veliki podstrek i za naše ostale mlade igrače, Arnautovića Bašića itd .. Ne sumnjam da će biti još ovakvih lijepih vijesti :ljepota:
Sada je na navijačima da ovo sve nagrade i isprate kroz cjelokupnu sezonu. Vjerujem i u to da će tako biti i da će stadion biti dobro popunjen.

Samo Čelik❗️

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 04 jul 2023, 17:29

bambus je napisao/la:
04 jul 2023, 17:00
avenija je napisao/la:
04 jul 2023, 11:29
Sto se tiče akcije moje je da uplatim KM koliko mogu, 6 dana radim tako da je nerealno očekivati da farbam ograde. Jesi zadovoljan?
Sta fali.Svi ostali rade ko i ti pa se odazovu akcijama i mnogo vecim od ove.A najvise si spominjo ciscenje i sad kad je to doslo ne mozes jer radis kao i svi ostali.Gdje je ta ljubav avenijo ? :ljepota: :njanjanja: :njanjanja: :tralala:
Eto vidiš kako karakter se pokaže na djelima. Nemoj @avenija ti četke nisi budala. Lakše je srat po forumu. Eto ovi momci što će raditi za vikend su sigurno besposličari...

Ne budeš li tamo među prvima nemaš pravo više ništa napisati oko stadiona i infrastrukture, a mislim da će se i ostali forumaši složiti s mnom :D

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 04 jul 2023, 17:33

Sta ti rece, avenijo...ovo se samo cetkom moze sprati :D :D :D :D

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 jul 2023, 17:34

Ako je iko zasluzio da prvi potpise pro ugovor jeste Ali. Bravo momcino, da te zdravlje posluzi, da nam oboris rekord izlaznog transfera, zaigras u repki i u jednoj od liga petica :bih:

Ovo sto @avenija kaze, nekon ovog razvoja situacije, minimum po tekmi 2000 prodanih ulaznica, minimum :!:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 04 jul 2023, 17:42

Osamnaestogodišnji Talha Tabaković danas je dogovorio saradnju s našim klubom i zvanično postao novi igrač Čelika za narednu sezonu!

Talha Tabaković rođen je 4. marta 2005. godine u Sarajevu. Svoju nogometnu karijeru započeo je u Omladinskom pogonu FK Sarajevo, a prethodne sezone, kao član U-19 selekcije, bio je i kapiten ekipe. Za mladu reprezentaciju BiH upisao je preko 20 nastupa.

Ovaj veznjak je dva puta osvajao Omladinski Kup Bosne i Hercegovine, te po jednom titulu prvaka Bosne i Hercegovine za U-17 i U-19 selekcije.

Talha, dobro došao! 🖤❤️

https://nkcelik.ba/talha-tabakovic-novi-igrac-nk-celik/
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 04 jul 2023, 17:45

Pih 18, ima li sta mladje? :D :D

Dobrodosao Talha. Da u Celikovom dresu postanes i U-21 reprezentativac.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 04 jul 2023, 17:47

avenija je napisao/la:
04 jul 2023, 16:39

Najbolji strijelac Prve lige FBiH u sezoni koja je za nama Ajdin Mujagić prelazi u redove NK Zrinski Jurjevac
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.