coban nad cobanima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
E ti si nam jos treboRomariooo je napisao/la:kad vam je jos na pocetku sezone stari romario govorio da vam fali jos pola ekipe kvalitetnih igraca da trebate kupiti, bavarci su se prepotentno podsmijavali, hvaleci velicine stubera, kontenta, timoscuka i ostalih velemajstora, a sad evo bavarci vidite kako dodje maca na vratanca i sezona propade, i to sramotno propade, ali ipak ovdje ce biti prepotentnih bavaraca koji ce nama koji smo uvijek u pravu govoriti da smo nekakvi maksumi heh, i da ce bayo izvuci sezonu na ligi prvaka ipak, mozda i osvojite, mozda vas veliki nikad dokazani majstor ribery proradi heh
Romariooo je napisao/la:kad vam je jos na pocetku sezone stari romario govorio da vam fali jos pola ekipe kvalitetnih igraca da trebate kupiti, bavarci su se prepotentno podsmijavali, hvaleci velicine stubera, kontenta, timoscuka i ostalih velemajstora, a sad evo bavarci vidite kako dodje maca na vratanca i sezona propade, i to sramotno propade, ali ipak ovdje ce biti prepotentnih bavaraca koji ce nama koji smo uvijek u pravu govoriti da smo nekakvi maksumi heh, i da ce bayo izvuci sezonu na ligi prvaka ipak, mozda i osvojite, mozda vas veliki nikad dokazani majstor ribery proradi heh
Nije najbolji, ali je sigurno među 5 najboljih golmana na svijetu. Na SP je imao veliki postotak odbrana i bio je uz Casillasa daleko najbolji golman. Zadnjih par sezona brani odlično za Schalke i ako ovako nastavi mogao bi jednog dana biti najbolji. Njemačka je uvijek imala dobre golmane, a on je trenutno prvi izbor na golu reprezentacije. Moraš uzeti u obzir da su mu tek 24 godine i da može još dosta napredovati pogotovo ako pređe u Bayern. Kraft je u zadnjih par utakmicama pokazao znakove nesigurnosti. Današnja greška će ga puno koštati. Neuer je u zadnjoj utakmici protiv Bayerna pokazao da je za klasu bolji golman od Krafta.volimliverpool je napisao/la:Neuer najbolji golman na svijetu?
A gdje su sada oni sto su nas napadali kada smo pisali da Stuber trenutno nije igrac za prve postave (a mozda nece nikada ni biti)Damir_BvB je napisao/la:U 3 utakmici za redom u BL Holger doktor Badkarina izlazi van terena igracina nema sta
Najbolje rjesenje u ovom trenutku!!amerosm je napisao/la:Rafael Benitez - za mene licno odlicno rjesenje, jer ne bi mogao dovoditi igrace kao sto je to radio u Liverpoolu i Interu jer ima tu UH koji dosta toga odlucuje, no gdje je god radio dokazao je svoj kvalitet, jedini problem je jezicka barijera i Bayernova losa iskustva s Trapattonijem.
ti vjecito dodjes nesto pametovat....ti si prosle sezone razbijen argumentima od strane mene...nakon pobjede bayerna protiv manchestera si trebao svoje prnje pokupit s ovog foruma i nikad se vise nisi trebao pojavit ovde.....na kraju ces opet navijat za bayern, kad ti barca izleti iz lige prvaka...ti od barce ni el clasico ne pogledas , znaci nemas pojma o barci a hoces o bayernu da pametujes...pa vise sam ja utakmica barce od tebe pogledao...znaci romarioo prosle sezone si govorio da ce manchester izbacit bayern, govorio si o bayernovoj prosjecnosti pa si me poceo vrijedjat nakon sto sam ti ocitao lekciju....posto se zato kod mene velikog profesora nisi izvinuo gubi se s teme i mani se supljoglavi prognoza.....moje izrazavanje ak nekad ne razumijes mogu ti i prevest na jeziku takvih ko sto si tiRomariooo je napisao/la:kad vam je jos na pocetku sezone stari romario govorio da vam fali jos pola ekipe kvalitetnih igraca da trebate kupiti, bavarci su se prepotentno podsmijavali, hvaleci velicine stubera, kontenta, timoscuka i ostalih velemajstora, a sad evo bavarci vidite kako dodje maca na vratanca i sezona propade, i to sramotno propade, ali ipak ovdje ce biti prepotentnih bavaraca koji ce nama koji smo uvijek u pravu govoriti da smo nekakvi maksumi heh, i da ce bayo izvuci sezonu na ligi prvaka ipak, mozda i osvojite, mozda vas veliki nikad dokazani majstor ribery proradi heh
Svaka cast drug na postu slazem se s tobom u potpunosti svaka cast, samo bi rekao da je lahm mozda najbolji igrac bayerna ove godine i da je to najbolji igrac ove ekipe jer igra konstantno na vrhunskom nivou i za mene je to najbolji bek svijeta ali nije za kapitena i to stoji ... ali super post !thulkazal je napisao/la:mah ... Kraft najmanje kriv za poraz jer je skidao dvije-tri 1na1 situacije
Meni su od početka sezone najgori Lahm i Bastian ... dobili nove ugovore sada oni ne trebaju više da igraju nego mogu da se šećkaju po terenu uostalom Lahm NE MOŽE BITI KAPITEN jer JE TIP JE*ENA PI*KICA koja ne može da se DERE i komanduje nikome ... jednostavno nema autoriteta a isto sranje je i za Bastiana ... trebali ga uvaliti za 50 mil jer je toliko precjenjen i limitiran igrač cccc
Žalosno da više ne postoje igrači koji će svojom igrom vaditi tim kad ne igra dobro i preuzeti odgovornost ... hebes i Gomez-a koji postiže 13275125 golova kada sve ide ko po loju a isto i Robben-a koji ne zeli da igra timski nego uvijek hoće loptu na 30-40 m uz samu liniju pa da on krene na 5 igrača i ispane junak .!. a Ribery taj uopste ne igra fudbala nego mu žena uzima svu snagu
uostalom postali su FC HOLLYWOOD ... jadno!
Daj ne pričaj gluposti,pa kako je Elf na svjetskom onako odigro,a ta dvojica koje vrijeđaš bili bosovi na terenu.Ne zaboravi da su to djeca Bayerna i da bi svakom pravom navijaču ili ti ga simpatizeru trebali bit draži nego kojekakvi Holanđani il Francuzi.thulkazal je napisao/la:mah ... Kraft najmanje kriv za poraz jer je skidao dvije-tri 1na1 situacije
Meni su od početka sezone najgori Lahm i Bastian ... dobili nove ugovore sada oni ne trebaju više da igraju nego mogu da se šećkaju po terenu uostalom Lahm NE MOŽE BITI KAPITEN jer JE TIP JE*ENA PI*KICA koja ne može da se DERE i komanduje nikome ... jednostavno nema autoriteta a isto sranje je i za Bastiana ... trebali ga uvaliti za 50 mil jer je toliko precjenjen i limitiran igrač cccc
Žalosno da više ne postoje igrači koji će svojom igrom vaditi tim kad ne igra dobro i preuzeti odgovornost ... hebes i Gomez-a koji postiže 13275125 golova kada sve ide ko po loju a isto i Robben-a koji ne zeli da igra timski nego uvijek hoće loptu na 30-40 m uz samu liniju pa da on krene na 5 igrača i ispane junak .!. a Ribery taj uopste ne igra fudbala nego mu žena uzima svu snagu
kad smo ve kod nekog keite da upitam ko je to?????Romariooo je napisao/la:smijurija su ovi neki forumaci bavarci
ti vjecito dodjes nesto pametovat....ti si prosle sezone razbijen argumentima od strane mene...nakon pobjede bayerna protiv manchestera si trebao svoje prnje pokupit s ovog foruma i nikad se vise nisi trebao pojavit ovde.....na kraju ces opet navijat za bayern, kad ti barca izleti iz lige prvaka...ti od barce ni el clasico ne pogledas , znaci nemas pojma o barci a hoces o bayernu da pametujes...pa vise sam ja utakmica barce od tebe pogledao...znaci romarioo prosle sezone si govorio da ce manchester izbacit bayern, govorio si o bayernovoj prosjecnosti pa si me poceo vrijedjat nakon sto sam ti ocitao lekciju....posto se zato kod mene velikog profesora nisi izvinuo gubi se s teme i mani se supljoglavi prognoza.....moje izrazavanje ak nekad ne razumijes mogu ti i prevest na jeziku takvih ko sto si ti
pojedini likovi su toliko nafurani a sve sto je Romarioo govorio i obistinilo se, a nikad ovdje nisam pametovao jer zaboli mene u principu za argumentovanje neko, uglvanom, ja sam prenosio samo neka pisanja, kao npr da Bayern planira dovesti Keitu, a onda ovdje neki nabrijani strucnjaci tog igraca prozivaju otpadom koji nije dostojan Bayerna, a Sejdo veceras npr pogodi za pobjedu barce i odvede nas na plus deset u odnosu na veliki Real, a Bayine junacine kraj kojih Sejdo nema mjesta na minus 20 u odnosu na prejake dortmundove omladince
roy_makaay je napisao/la:Daj ne pričaj gluposti,pa kako je Elf na svjetskom onako odigro,a ta dvojica koje vrijeđaš bili bosovi na terenu.Ne zaboravi da su to djeca Bayerna i da bi svakom pravom navijaču ili ti ga simpatizeru trebali bit draži nego kojekakvi Holanđani il Francuzi.thulkazal je napisao/la:mah ... Kraft najmanje kriv za poraz jer je skidao dvije-tri 1na1 situacije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.