– Ono što mene raduje je da su neki signali poslani iz Nogometnog saveza da oni žele tako veliko ime, takvog autoriteta, nekog ko bi mogao da napravi jednu šok terapiju kod svih igrača i javnosti, da se ponovo vrati atmosfera kao npr. u vrijeme Ćire Blaževića. Vaha je imao neke druge planove, ima dosta ponuda, znam da ga Kosovo traži, imao je i dosta klupskih ponuda. Stvar je njegove porodice i okruženja. Najprije treba razgovarati sa svojima. Ono što raduje je da je čvrsto rekao da ga ne zanimaju nikakvi uslovi finansijske prirode. Ako se odluči na povratak, to će biti zato što vjeruje u BiH, zato što ima neke svoje patriotske razloge, zato što smatra da bi tom gestom zaustavio te priče o politici i politizaciji oko reprezentacije. Želi poslati jednu drugačiju sliku iz BiH da se preko nogometa može napraviti mnogo više nego što čine političari. Mene iskreno raduje što su iz Saveza najozbiljnije razmišljali o Vahi – smatra Sinan.
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Rodjeni su pitarske picke!
Joj svaki put ova ista glupa prica1921boy je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:01– Ono što mene raduje je da su neki signali poslani iz Nogometnog saveza da oni žele tako veliko ime, takvog autoriteta, nekog ko bi mogao da napravi jednu šok terapiju kod svih igrača i javnosti, da se ponovo vrati atmosfera kao npr. u vrijeme Ćire Blaževića. Vaha je imao neke druge planove, ima dosta ponuda, znam da ga Kosovo traži, imao je i dosta klupskih ponuda. Stvar je njegove porodice i okruženja. Najprije treba razgovarati sa svojima. Ono što raduje je da je čvrsto rekao da ga ne zanimaju nikakvi uslovi finansijske prirode. Ako se odluči na povratak, to će biti zato što vjeruje u BiH, zato što ima neke svoje patriotske razloge, zato što smatra da bi tom gestom zaustavio te priče o politici i politizaciji oko reprezentacije. Želi poslati jednu drugačiju sliku iz BiH da se preko nogometa može napraviti mnogo više nego što čine političari. Mene iskreno raduje što su iz Saveza najozbiljnije razmišljali o Vahi – smatra Sinan.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
jedi gofna vahide, dovest vahida bi bilo koda pucas sebi u nogu xd
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kaže ne može Kosovo sve dok ne bude reprezentacija mogla igrati utakmice i u Prištini i u većinski srpskim opštinama.1921boy je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:01– Ono što mene raduje je da su neki signali poslani iz Nogometnog saveza da oni žele tako veliko ime, takvog autoriteta, nekog ko bi mogao da napravi jednu šok terapiju kod svih igrača i javnosti, da se ponovo vrati atmosfera kao npr. u vrijeme Ćire Blaževića. Vaha je imao neke druge planove, ima dosta ponuda, znam da ga Kosovo traži, imao je i dosta klupskih ponuda. Stvar je njegove porodice i okruženja. Najprije treba razgovarati sa svojima. Ono što raduje je da je čvrsto rekao da ga ne zanimaju nikakvi uslovi finansijske prirode. Ako se odluči na povratak, to će biti zato što vjeruje u BiH, zato što ima neke svoje patriotske razloge, zato što smatra da bi tom gestom zaustavio te priče o politici i politizaciji oko reprezentacije. Želi poslati jednu drugačiju sliku iz BiH da se preko nogometa može napraviti mnogo više nego što čine političari. Mene iskreno raduje što su iz Saveza najozbiljnije razmišljali o Vahi – smatra Sinan.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Srećom Maroko nije podijeljena zemlja, pa je tu rado obavljao selektorski posaoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:42Kaže ne može Kosovo sve dok ne bude reprezentacija mogla igrati utakmice i u Prištini i u većinski srpskim opštinama.1921boy je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:01– Ono što mene raduje je da su neki signali poslani iz Nogometnog saveza da oni žele tako veliko ime, takvog autoriteta, nekog ko bi mogao da napravi jednu šok terapiju kod svih igrača i javnosti, da se ponovo vrati atmosfera kao npr. u vrijeme Ćire Blaževića. Vaha je imao neke druge planove, ima dosta ponuda, znam da ga Kosovo traži, imao je i dosta klupskih ponuda. Stvar je njegove porodice i okruženja. Najprije treba razgovarati sa svojima. Ono što raduje je da je čvrsto rekao da ga ne zanimaju nikakvi uslovi finansijske prirode. Ako se odluči na povratak, to će biti zato što vjeruje u BiH, zato što ima neke svoje patriotske razloge, zato što smatra da bi tom gestom zaustavio te priče o politici i politizaciji oko reprezentacije. Želi poslati jednu drugačiju sliku iz BiH da se preko nogometa može napraviti mnogo više nego što čine političari. Mene iskreno raduje što su iz Saveza najozbiljnije razmišljali o Vahi – smatra Sinan.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najveći ublehaš definitivno.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:44Srećom Maroko nije podijeljena zemlja, pa je tu rado obavljao selektorski posaoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:42Kaže ne može Kosovo sve dok ne bude reprezentacija mogla igrati utakmice i u Prištini i u većinski srpskim opštinama.
Ipak, najteže uslove je imao u Obali Slonovače, gdje su igrači bili u velikom strahu.
"Tamo su igrači živjeli u strahu i jedva su čekali da što prije sve završi i da odu kući. Pa na treningu oko stadiona vidiš naoružane bande, koje samo vrte u glavi 'Za ovog igrača, ako ga otmemo, možemo dobiti pet miliona dolara, za onoga četiri...", rekao je naš legendarni stručnjak.
Bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić nalazi se u ratnoj zoni u glavnom gradu Gvineje gdje je sutra trebao igrati kvalifikacijsku utakmicu svog Maroka protiv domaće selekcija koja je na kraju i očekivano odgođena.
"U hotelu sam, situacija je oko nas dramatična, vode se borbe, čuje se pucnjava... Mi smo u hotelu i čekamo evakuaciju. Kad će doći, ne znamo", kazao nam Halilhodžić u razgovoru za Net.hr.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:42Kaže ne može Kosovo sve dok ne bude reprezentacija mogla igrati utakmice i u Prištini i u većinski srpskim opštinama.1921boy je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:01– Ono što mene raduje je da su neki signali poslani iz Nogometnog saveza da oni žele tako veliko ime, takvog autoriteta, nekog ko bi mogao da napravi jednu šok terapiju kod svih igrača i javnosti, da se ponovo vrati atmosfera kao npr. u vrijeme Ćire Blaževića. Vaha je imao neke druge planove, ima dosta ponuda, znam da ga Kosovo traži, imao je i dosta klupskih ponuda. Stvar je njegove porodice i okruženja. Najprije treba razgovarati sa svojima. Ono što raduje je da je čvrsto rekao da ga ne zanimaju nikakvi uslovi finansijske prirode. Ako se odluči na povratak, to će biti zato što vjeruje u BiH, zato što ima neke svoje patriotske razloge, zato što smatra da bi tom gestom zaustavio te priče o politici i politizaciji oko reprezentacije. Želi poslati jednu drugačiju sliku iz BiH da se preko nogometa može napraviti mnogo više nego što čine političari. Mene iskreno raduje što su iz Saveza najozbiljnije razmišljali o Vahi – smatra Sinan.

1921
-
- Kontakt:
A otkad je Sinan relevantan da komentariše ove stvari i nameće jugosauruse?
Veliko ime = jugosaurus. Uz izuzetak Vahe koji je ozbiljan trener ipak, ostali su svi tarabe, neupitno.
Veliko ime = jugosaurus. Uz izuzetak Vahe koji je ozbiljan trener ipak, ostali su svi tarabe, neupitno.
I doci cemo od Halilhodzica do Slobodana Starcevica. Bukvalno iste price ko i prije sto pricajuStevieG8 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:16Joj svaki put ova ista glupa prica1921boy je napisao/la: ↑03 jul 2023, 19:01– Ono što mene raduje je da su neki signali poslani iz Nogometnog saveza da oni žele tako veliko ime, takvog autoriteta, nekog ko bi mogao da napravi jednu šok terapiju kod svih igrača i javnosti, da se ponovo vrati atmosfera kao npr. u vrijeme Ćire Blaževića. Vaha je imao neke druge planove, ima dosta ponuda, znam da ga Kosovo traži, imao je i dosta klupskih ponuda. Stvar je njegove porodice i okruženja. Najprije treba razgovarati sa svojima. Ono što raduje je da je čvrsto rekao da ga ne zanimaju nikakvi uslovi finansijske prirode. Ako se odluči na povratak, to će biti zato što vjeruje u BiH, zato što ima neke svoje patriotske razloge, zato što smatra da bi tom gestom zaustavio te priče o politici i politizaciji oko reprezentacije. Želi poslati jednu drugačiju sliku iz BiH da se preko nogometa može napraviti mnogo više nego što čine političari. Mene iskreno raduje što su iz Saveza najozbiljnije razmišljali o Vahi – smatra Sinan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uzeti Jakirevića ako hoće i želi..ako treba nabacit mu kakvu sisatu.Pusti Vahu ,bilo bi isto kao sa Bajevićem.Prvi poraz ,razlog bi bio što Dodik ne navija za repku..hajd brate u penziju pusti nas da se zabavimo o svom jadu.
Pa et nije djelovao toliko nezainteresovano

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vidim vodi se dubokoumna diskusija - šta nam treba za plasman

Valjda će na ovom sastanku barem tu enigmu riješiti.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ovo se moze shvatit i onako da komentarisu ,a moze se shvatit i da Vaha se raspituje kakve su mogucnosti za plasman..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma ovo je obicna birtijska priča.
Koliko mi se gadi ovaj frajer

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve i da nas preuzme Vaha u nekom imaginarnom svijetu - ne bi ostao duze od 4 utakmice na klupi poznavajuci njegov karakter. A svakako nece nas preuzeti, opet Sinan, Emir i slicni pale vatru a znaju dobro svi da od toga nema nista.
-
- Kontakt:
Vaha je doktor za ostale trenere koje smo imali realno, covjek je top strucnjak. Mada bi ja ipak prije Sergeja J zbog nekih drugih faktora.
Nezgodan u fazonu da igraci tad kad dodju, najvise se ponasaju neprofesionalno. U mislima su vec na godisnjem odmoru. Tad se Bosna, Brajlovic i kolaci pojacaju, u odnosu na inace. Sve dok pripreme budu na Ilidzi, ko god da bude selektor, isto nam se pise. Jednostavno, otjerati ove stare igrace i sa novim poceti graditi novi standard ponasanja kad se dodje na pripreme.Hansestadt je napisao/la: ↑03 jul 2023, 14:06“Šta je loše krenulo? Činjenica je da rezultati nisu bili na nivou osim u prvoj utakmici protiv Islanda. Sigurno je bilo potrebno i malo sreće da se i neke stvari poklope. Nama su, međutim, tri standardna igrača bili povrijeđeni, to su Denis Hadžikadunić, Rade Krunić i Ermedin Demirović, uz činjenicu da je ovaj termin u junu generalno jako nezgodan”, kaže Misimović.
Kako moze termin biti nezgodan, mislim svi igraju i istom terminu, kako je nama vise nezgodno naspram drugim reprezentacijama?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Google Adsense [Bot], Hafiz00, invincible1921, Maverick, UtdBiH21 i 60 gostiju.