Cekamo puncaprisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:37Dje zapelo u Tuzli? Ozb pitam, sta se desavaantisisoja1919 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:34Otkud vi na ovoj temi?prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:31Malo prije Horic problem, a sad problem blokiran racun![]()
Zar niste na temi PL?![]()
![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Volim tebe, više od sebe
Sto je Horic problem? Top pojacanje, jedva cekam crveno-crni derbiprisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:31Malo prije Horic problem, a sad problem blokiran racun![]()

A sutra cemo sve vidjeti jel sta zapelo. Ali s obzirom na dosadasnji tempo, mozda i necemo

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- prisonbreak
- Kontakt:
Jest se razvuklo havaricno, al eto bolje po nasMadal je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:39Sto je Horic problem? Top pojacanje, jedva cekam crveno-crni derbiprisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:31Malo prije Horic problem, a sad problem blokiran racun![]()
Valjda i mi skuckamo makar 11ak igraca
![]()
A sutra cemo sve vidjeti jel sta zapelo. Ali s obzirom na dosadasnji tempo, mozda i necemo![]()

Ma ja ne sumnjam sekunde u jaku ekipu od strane vas ak dodje Husic.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
A ako ne dodje, s obzirom da nemamo nikakve ekipe trenutno, mogli bismo vrlo lako ici vasim stopama u nize lige, ali mi ne svojom voljomprisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:43Jest se razvuklo havaricno, al eto bolje po nasMadal je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:39Sto je Horic problem? Top pojacanje, jedva cekam crveno-crni derbiprisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:31Malo prije Horic problem, a sad problem blokiran racun![]()
Valjda i mi skuckamo makar 11ak igraca
![]()
A sutra cemo sve vidjeti jel sta zapelo. Ali s obzirom na dosadasnji tempo, mozda i necemo![]()
![]()
Ma ja ne sumnjam sekunde u jaku ekipu od strane vas ak dodje Husic.

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma opet vi imate dosta para od Grada. Ko god dodje umjesto njega a koliko vidim ima kandidata biti ce tu neka ekipa.
Mislim da nemate potrebe ici u nize lige, dosta drugacija je situscija kod vas, nego sto je bila kod nas.
Imate reprogram, neki dug vjerovatno do milion KM i tjt.
Mislim da nemate potrebe ici u nize lige, dosta drugacija je situscija kod vas, nego sto je bila kod nas.
-
- Kontakt:
Ma ko god da dodje, bice ekipa koja ce se borit za ulazak.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:49Ma opet vi imate dosta para od Grada. Ko god dodje umjesto njega a koliko vidim ima kandidata biti ce tu neka ekipa.
Al problem su ova desavanja i **** u zdrav mozak.
Bukvalno svaki dan neka nova opcija.
Volim tebe, više od sebe
Mislio sam mogli smo nenamjerno ispast ako on ne dodjeprisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:49Ma opet vi imate dosta para od Grada. Ko god dodje umjesto njega a koliko vidim ima kandidata biti ce tu neka ekipa.

A to sam i ja objasnjavao nekima ovdje da nije ista situacija nasa i vasa, vecinom bezuspjesno, kao i da smo zbog toga u nesto boljoj poziciji od vas trenutno cak i kad ne bi Azmir preuzeo.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Volim tebe, više od sebe
- prisonbreak
- Kontakt:
Slazem se, biti ce to birba za vrh. Al vi nista manje novca od Veleza nemate, a uvijek belaj. Da bar imate grupu neku kao sto smo mi, bili bi u puno boljem polozaju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:52Ma ko god da dodje, bice ekipa koja ce se borit za ulazak.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:49Ma opet vi imate dosta para od Grada. Ko god dodje umjesto njega a koliko vidim ima kandidata biti ce tu neka ekipa.
Al problem su ova desavanja i **** u zdrav mozak.
Bukvalno svaki dan neka nova opcija.
@Madal
To za trenutno se mozda i ne bi slozio. Objektivno gledam da govorim, nas stvarni dug je trenutno 300 k, vas je sigurno blizu milion KM, vi imate vise para od grada, a mi manje duga. Bara-bara. Samo sto mi imamo stabilnu upravu i neke objektivne ciljeve, plus racionalno poslovanje.
- BatistutA19
- Kontakt:
Slobodi ako dodje Husic oni ce imat jaku ekipu i prvi ce bit favorit to bez daljneg e sad kako to sve uigrat ne znam ,nama nije prioritet PL tu je nasa prednost a vec sad imamo dobru ekipu svi ostali i odlicna pojacanja.
E sad ako ne dodje Husic mogu problemi ispast i sa ovom sadasnjom upravom i gradom sta oni imaju cilj dragi samo bog zna e bgm tad ce te morat otet klub preuzet ga kao mi sto smo uradili da budale nemaju plan kao sa KK Sloboda Dita.Ne treba nikad im vjerovat mada i sa Husicem meni se ne svidja jer ce i to puknit kad tad .Morate vi svoja ledja postavit i plan B bit spreman a ne samo cekat milionere koji opet samo gledaju sebe i svoje bitke vode preko klubova.
E sad ako ne dodje Husic mogu problemi ispast i sa ovom sadasnjom upravom i gradom sta oni imaju cilj dragi samo bog zna e bgm tad ce te morat otet klub preuzet ga kao mi sto smo uradili da budale nemaju plan kao sa KK Sloboda Dita.Ne treba nikad im vjerovat mada i sa Husicem meni se ne svidja jer ce i to puknit kad tad .Morate vi svoja ledja postavit i plan B bit spreman a ne samo cekat milionere koji opet samo gledaju sebe i svoje bitke vode preko klubova.
Moze izvor za nas dug od milion? Po mojim informacijama i onome sto cujem, daleko je manji od tog miliona.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:57@Madal
To za trenutno se mozda i ne bi slozio. Objektivno gledam da govorim, nas stvarni dug je trenutno 300 k, vas je sigurno blizu milion KM, vi imate vise para od grada, a mi manje duga. Bara-bara. Samo sto mi imamo stabilnu upravu i neke objektivne ciljeve, plus racionalno poslovanje.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- prisonbreak
- Kontakt:
Vas izvjestaj, neko je bas govorio po njemu da imate toliki dug.Madal je napisao/la: ↑03 jul 2023, 18:12Moze izvor za nas dug od milion? Po mojim informacijama i onome sto cujem, daleko je manji od tog miliona.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:57@Madal
Mozda grijesim.
Madal je napisao/la: ↑03 jul 2023, 18:12Moze izvor za nas dug od milion? Po mojim informacijama i onome sto cujem, daleko je manji od tog miliona.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 17:57@Madal
Na dan 31.12.2022Dugoročne obaveze Slobode smanjene su sa 4 147 369 na 4 069 681 KM, ali su kratkoročne povećane sa 1 142 179 KM na 1 179 705 KM.
1,2M kratkorocne obaveze, nema sanse da su za 5 mjeseci spustili to na neki podnosljiv iznos. Skupo im bilo Zakarica i Denkovica dovesti, tako da...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Pitat ce se nesto i bihacko jedinstvo hhhhh
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Oko 450-500k su dugovi van reprograma. Bili prije 6mj.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakva je situscija u Jedinstvu?
Vama treba pola miliona sam na odlazak na gostovanje, svako vam daleko bruki

-
- Kontakt:
Bice solidna ekipa medju prvih 5 sigurno...pomrsit cemo mnogima racuneprisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 18:45Kakva je situscija u Jedinstvu?
Vama treba pola miliona sam na odlazak na gostovanje, svako vam daleko bruki![]()
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Bihacit1937 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 18:49Bice solidna ekipa medju prvih 5 sigurno...pomrsit cemo mnogima racuneprisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2023, 18:45Kakva je situscija u Jedinstvu?
Vama treba pola miliona sam na odlazak na gostovanje, svako vam daleko bruki![]()

To Bihac, vrijeme je i vi da se trznete. Samo u kost

Predaj se sisoje izgubio si boj

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakav je to raspad u Tuzli 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.