NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Kenan Šarić se povezuje sa nama ali nije za pozicije koju mi trebamo sigurno, niti neki napadač.Hrelja isto nije špic ali sigurno bi bio dobra konkurencija Sivcu i Arnautiviću, za Zukica, Karalica Durmiša da ne govorim može igrati na obe strane naprijed i nazad.Probijanje bi bilo ubitačno.I samo njihovu realizaciju da završi dobar napadač i to je to.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 03 jul 2023, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Nema veze, imamo uvijek Isakovica za 9tke
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ako dođu i Hrelja i Šarić, vjerovatno bi Durmiš mogao na posudbu a svakakonam je potrebna i širina, kako bi i tokom utakmice mogli mijenjati formaciju.
Očekujem 3-5-2 sa wingbackovima Sivcem i Arnautovićem, štoperi Horić, Vardo i Salkanović/Isaković
Očekujem 3-5-2 sa wingbackovima Sivcem i Arnautovićem, štoperi Horić, Vardo i Salkanović/Isaković
Povezuju se da, ali hajde sačekati ćemo još malo, nadam se samo da na kraju ne bude previše igrača.
Huzba i Mujić odlaze, vjerovatno će biti još neki posudbi ili odlazaka, jer nam se vraćaju i Čančar, Pašalić i Šibalo sa posudbi.
Huzba i Mujić odlaze, vjerovatno će biti još neki posudbi ili odlazaka, jer nam se vraćaju i Čančar, Pašalić i Šibalo sa posudbi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kup BiH
Mečevi 1/16 finala su na rasporedu 26. septembra, dok se osmina finala igra 25. oktobra ove godine.
Prvi mečevi četvrtfinala igraju se 28. februara iduće godine, a revanši su na resporedu 14. marta (srijeda).
Polufinalne utakmice igraju se 3. aprila (srijeda) odonosno revanši su na rasporedu 17. aprila (srijeda).
Prvo veliko finale Kupa BiH igrat će se 8. maja (srijeda), dok je revanš na rasporedu 15. maja (srijeda).
Kup, kup, kup je naš!
Mečevi 1/16 finala su na rasporedu 26. septembra, dok se osmina finala igra 25. oktobra ove godine.
Prvi mečevi četvrtfinala igraju se 28. februara iduće godine, a revanši su na resporedu 14. marta (srijeda).
Polufinalne utakmice igraju se 3. aprila (srijeda) odonosno revanši su na rasporedu 17. aprila (srijeda).
Prvo veliko finale Kupa BiH igrat će se 8. maja (srijeda), dok je revanš na rasporedu 15. maja (srijeda).
Kup, kup, kup je naš!

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta smo stali, cekamo dalje, samo 2 i po sata do prozivke..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

"Ti me izluđuješ!"
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Almir Pliska, Denijal Brković i Duško Sakan!
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
- prisonbreak
- Kontakt:
Si živ

Pliska je tito bio

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Pa dje si seha, legendo!
@seha brat dočeka da mu Čelik u grad dođe, ako sam obro uhvatio da je iz Gračanice 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma ovo je danas organizovano samo da Fukarama vade mast... 

Živ sam, tu sam čitam svaki dan šta pišete samo se ne javljam. Bio sam protiv Klisa na BP. A sad imam Rahić, Srebrenik, Gradačac, Gračanica, Banovići, Tešanj, Kosova pa koju i na BP.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
-
- Kontakt:
ozbiljan klub s ozbiljnim namjerama, za razliku od kozojeba iz tz
Cuvaj se Mice i Cokare

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Skidajte gaće prvoligaši!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.