Da da, zanemaricemo odgovor na to boldovano, ne bi onda mogle pertle viritikraljttbvb je napisao/la: ↑03 jul 2023, 07:48Meni bas izgleda kao dobar advokat kome mozak radi 100 na sat.AshburtonG je napisao/la: ↑01 jul 2023, 18:42Koji je ovo admin po redu? Nema sanse da je ovaj isti kao onaj tokom korone. Sudeci po ovim postovima, ovaj nema ni 20 godina.
Onaj rece da ne valja portal i da ne ulazi na isti, kaze frajer pa kako znas da ne valja kad napisa da ne ulazis na njega, sveti periguzan se sam iskljuci iz diskusije nakon sto ga je upitao koji posao radi, gulasa secira ko veterinar zabu, opisa ga u 2 recenice i poklopi momacki.
Frajer pisa po raji maximalno, sto neko rece svaka mu je ko Njegoseva.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Izgleda da ima neki bug pa meni taj limit nije nikad dostignutanonymousHD je napisao/la: ↑02 jul 2023, 13:42Tuzno sta debil uradi od najbolje platforme na Internetu. Ja sam limit za 5 min sjebo, danas vazdan ne mogu nista procitat, a Twitter mi bio glavni izvor informacija.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Prvo, uvrijedio si I mene i njega, a ja ti sigurno nikad nista vulgarno Nisam rekao. Drugo, zar ne vidis da ne misle svi isto kao ti? Neko se slaze, ali neko ne, nema razloga za vrijedjanje.
Trece o karijeri sam te pitao, izbjegao si odgovor, nista nije slagao.
A pitao sam te jer mnogo mudrujes, iza toliko mudrosti bi valjala neka podloga licnih uspjeha, jer ko sto rece kolega gore nema logike da oni koji nemaju posla ismijavaju one koji rade
A pitao sam te jer mnogo mudrujes, iza toliko mudrosti bi valjala neka podloga licnih uspjeha, jer ko sto rece kolega gore nema logike da oni koji nemaju posla ismijavaju one koji rade
Konjicu nedostaje parking prostora, primjer na Vardi il preciznije pocev od restorana Ur Nar pa do Vardacke dzamije, kao i na nekim drugim ulicama, jer ako kvalitetno zelimo ugostiti turiste, pogotov u danasnje vrijeme gdje vozilo sastavni dio putovanja.
Onda, Konjic nema park cak ni onaj na foru Jablanice (iza hotela). Pa ulica Luka u Konjicu je otvorena kanalizacija, a vjerujem da dobro osjete i ovi u Koloniji, koji zive tik do Neretve.
Konjic pod hitno treba kruzni tok, te da se regulise zagadjenje Neretve, sto su mozemo reci dva prioritetna projekta uz jos par njih, koji bi barem malo rasteretili ovaj grad, u bilo kojem smislu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ne može sine, imamo Gibsona kod kuće

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ljudi misle da je lako održavati firmu. Država nikoga ne pita može li platiti PDV do 10. u mjesecu. Može li platiti obaveze na plate. Ako ne platis, dodje kazna.admin je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:06Prvo, uvrijedio si I mene i njega, a ja ti sigurno nikad nista vulgarno Nisam rekao. Drugo, zar ne vidis da ne misle svi isto kao ti? Neko se slaze, ali neko ne, nema razloga za vrijedjanje.
Ne vidim da ss išta radi nelegalno. Možda nije moralno biti sportska stranica, a kaciti gole tete, ali ko te pita o moralu kad dodje 1. u mjesecu i kad trebaš isplatiti plate uposlenima.
A ovi mudroseri što glume stručnjake i seru na dnevnoj bazi, kad si takav stručnjak što nisi ostao u Bosni, pa pokrenuo neki biznis ili bar sebi našao posao.
Blatis ove što su pokrenuli biznis, a nisi bio sposoban sam sebi zaraditi dnevnicu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jah jer inače samo stručnjaci ostaju u Bosni.
Druze ti imaš nekog problema sa dijasporom. Ne znam jesu li kompleksi ili šta ali valjaš takve gluposti na temu dijaspore da to nije realno.
Druze ti imaš nekog problema sa dijasporom. Ne znam jesu li kompleksi ili šta ali valjaš takve gluposti na temu dijaspore da to nije realno.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nekolicina je vjerovatno primjetila da sam i ja vani pa mozda iz toga razloga se osjetim prozvanim da odgovorim ali ne mogu da ne budem iznenadjen nekakvom vrstom odbojnosti koja je poprilicno uzajamna sa obje strane. Kako od onih koji su ostali dole, tako i od ovih koji su odselili jer toboze, oni su pametniji od drugih jer su vidjeli malo svijeta.
Kakvi se tu kompleksi ispoljavaju i djeljenje kao da nas ima 300 miliona. Zauzvrat sto dijaspora manje-vise ima to neko nisko razmisljanje prema onima koji dole zive, preostali narod koji zivi u matici "oduzima pravo" ovima da se "bave" domacim temama, jer, sva njihova prava su prestala jednom kada su prekoracili prag drzave iz koje su potekli.
Bas simptomaticno.
Kakvi se tu kompleksi ispoljavaju i djeljenje kao da nas ima 300 miliona. Zauzvrat sto dijaspora manje-vise ima to neko nisko razmisljanje prema onima koji dole zive, preostali narod koji zivi u matici "oduzima pravo" ovima da se "bave" domacim temama, jer, sva njihova prava su prestala jednom kada su prekoracili prag drzave iz koje su potekli.
Bas simptomaticno.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Pogriješio si.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:02Nekolicina je vjerovatno primjetila da sam i ja vani pa mozda iz toga razloga se osjetim prozvanim da odgovorim ali ne mogu da ne budem iznenadjen nekakvom vrstom odbojnosti koja je poprilicno uzajamna sa obje strane. Kako od onih koji su ostali dole, tako i od ovih koji su odselili jer toboze, oni su pametniji od drugih jer su vidjeli malo svijeta.
Bas simptomaticno.
Ovdje se jedino pljuje i vrijedja dijaspora.
Od dijaspore samo bolesni leorey radnik McDonald’sa prosipa pamet.
A za dijasporu ces čuti periguzani, krezoubi, baustelci…
- Marsal
- Kontakt:
Pa zato što uglavnom idu ljudi te struke.jasmin10 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:04Pogriješio si.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:02Nekolicina je vjerovatno primjetila da sam i ja vani pa mozda iz toga razloga se osjetim prozvanim da odgovorim ali ne mogu da ne budem iznenadjen nekakvom vrstom odbojnosti koja je poprilicno uzajamna sa obje strane. Kako od onih koji su ostali dole, tako i od ovih koji su odselili jer toboze, oni su pametniji od drugih jer su vidjeli malo svijeta.
Bas simptomaticno.
Ovdje se jedino pljuje i vrijedja dijaspora.
Od dijaspore samo bolesni leorey radnik McDonald’sa prosipa pamet.
A za dijasporu ces čuti periguzani, krezoubi, baustelci…
A to nećeš čut od normalnog insana nego od mrtvog kompleksaša tako da zapravo imaš odličan filter. Kad te neko tako nazove bauštelcem odmah znaš s kim imaš posla i znaš da nije vrijedan tvog vremena.
Ne znam što vas to vrijeđa iskreno. To je bukvalno blessing.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bgm me ne vrijedja ni najmanje. Staviše ne bih uopste imao ništa protiv da sam neki majstor na bausteli. Imao bih platu vecu nego sada.
Al idu svi, od baustelaca, medicinara, šofera, radnika u metalnoj struci pa do inžinjera, IT struke…

Al idu svi, od baustelaca, medicinara, šofera, radnika u metalnoj struci pa do inžinjera, IT struke…
- Marsal
- Kontakt:
Šta radiš ti ako nije tajna?
Jedno vrijeme su najviše išli baš ti njegovatelji, a kasnije svi. Možda ako se karte poklope, planiram i ja.
Nisam zasad još prelomio ali držim to kao opciju.
Nema ovdje normalnog života nit će ga ikad bit.
Cnc operater. Bas mo je termin za produženje vize za par dana pa se onda mislim prebaciti na programiranje aBd.
Ti koliko znam imaš i završenu školu, te plus radno iskustvo. Ako bi se odlučio za Austriju danas da pokreneš proceduru, u roku mjesec i pol bi već počeo raditi. Nerealno brzo se dobije viza.
Jedini je problem sto moraš dvije godine raditi kod istog poslodavca, osim ako ti on da otkaz, pa onda možeš mijenjati.
Ali nakon dvije godine možeš sebi birati i firmu i posao. Ti bi uz solidan njemački lagani upao u ÖBB i mislim da ne bi mijenjao firmu do penzije.
- Marsal
- Kontakt:
Ma vidjet ćemo šta život nosi, za jezik se najmanje brinem. Volio bih samo kad bih sve to mogao sa djevojkom, da zajedno život gradimo. Još smo na početku veze i osjećam da i ona nema ništa protiv ali još mi je rano planove pravit.jasmin10 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:39Cnc operater. Bas mo je termin za produženje vize za par dana pa se onda mislim prebaciti na programiranje aBd.
Ti koliko znam imaš i završenu školu, te plus radno iskustvo. Ako bi se odlučio za Austriju danas da pokreneš proceduru, u roku mjesec i pol bi već počeo raditi. Nerealno brzo se dobije viza.
Jedini je problem sto moraš dvije godine raditi kod istog poslodavca, osim ako ti on da otkaz, pa onda možeš mijenjati.
Ali nakon dvije godine možeš sebi birati i firmu i posao. Ti bi uz solidan njemački lagani upao u ÖBB i mislim da ne bi mijenjao firmu do penzije.
Austrija je zemlja mojih snova.
Marsal je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:47
Ma vidjet ćemo šta život nosi, za jezik se najmanje brinem. Volio bih samo kad bih sve to mogao sa djevojkom, da zajedno život gradimo. Još smo na početku veze i osjećam da i ona nema ništa protiv ali još mi je rano planove pravit.

Želim ti svu sreću svijeta, na dobro da se izrodi

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako je neko zaslužio, Maršal je
Ljudina 1/1 kako na forumskim terenima, tako i van njih.

Ljudina 1/1 kako na forumskim terenima, tako i van njih.

U Austriju nije nikada bilo lakše nego sada. Ako ti trebala bilo kakva pomoć ono vize, slobodno se javi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑03 jul 2023, 13:47Ma vidjet ćemo šta život nosi, za jezik se najmanje brinem. Volio bih samo kad bih sve to mogao sa djevojkom, da zajedno život gradimo. Još smo na početku veze i osjećam da i ona nema ništa protiv ali još mi je rano planove pravit.

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 03 jul 2023, 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Op Marsal se usrecio nema dalje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Austrija je previse socijalna drzava. Porezi definitivno preveliki i prevelike povlastice imaju oje.bine koje ne zele da rade. Cijene stanova u vecim gradovima takodjer ozbiljno skocile, a plate jos nisu to dovoljno ispratile.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.