FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ubise ga postapalice ali ne treba mu uzimati za zlo. Nije jedini.
Veoma dobar stav ima. Sasvim realan. Poprilično pozitivan lik.
Transfer...samo ako dodje izdasna ponuda.
Malo je danas ofanzivno orijentisanih igraca koji znaju stati na loptu, smiriti igru, krenuti u prodor, dribling, desno lijevo, proturiti pas. Takvi igrači zlata vrijede u našoj ligi.
Zamjerka jeste što je nekad nonsalantan i na to mu treba ukazati.
Malo je danas ofanzivno orijentisanih igraca koji znaju stati na loptu, smiriti igru, krenuti u prodor, dribling, desno lijevo, proturiti pas. Takvi igrači zlata vrijede u našoj ligi.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 02:02Hvala ti brate iskreno, primjer ti navodim

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
njegovo je da loptom govori, primjer ti navodim. A Ziljkic brat nashurem je napisao/la: ↑03 jul 2023, 09:00Ubise ga postapalice ali ne treba mu uzimati za zlo. Nije jedini.

- 1 9 4 6 -
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
A ko će znati da će ti čitanje postova izazvati zbunjenost, pa ćeš morati grah razbacivati?! Čitaj, trudi se, budi istrajan, pa ćeš vidjeti da će ti se, već kod trećeg-četvrtog posta, sve samo kazati. Grah jedeš, a knjigu čitaš. Ne obratno.kenoHZ je napisao/la: ↑02 jul 2023, 22:42Sljedeći put ću baciti grah pa da znam šta se krije u pozadini posta. Smisao mog posta nije bila odbrana nekoga, nego čuđenje kakvu mahalsku glupost sam pročitao jedne lijepe i mirne nedjelje.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 jul 2023, 21:23Da si pročitao ono što sam napisao u slijedećem postu, bilo bi ti vjerovatno jasnije šta sam htio reći.
Drugi put se pokušaj udubiti u napisano, kao i sagledati cjelokupnu sliku. Nemoj se odmah uspravljati na stražnje noge u namjeri da odbraniš nečiji lik i djelo. Čitaj sa razumijevanjem.
Ziljkić brat raspričao se s Jusmirom, imam osjećaj da je podcast mogao trajati 5 sati
Lud je pravo, mentalitetom vjerovatno nešto najbliže što smo imali od Rahmanovića, i sigurno da puno puno znači za svlačionicu i mlađe igrače. Ne treba ga puštati ni slučajno, a po ovim njegovim riječima čini se da ni sam ne bi išao nigdje od nas, zadovoljan je uslovima, projektom, itd

Lud je pravo, mentalitetom vjerovatno nešto najbliže što smo imali od Rahmanovića, i sigurno da puno puno znači za svlačionicu i mlađe igrače. Ne treba ga puštati ni slučajno, a po ovim njegovim riječima čini se da ni sam ne bi išao nigdje od nas, zadovoljan je uslovima, projektom, itd

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Shategabri
- Kontakt:
Ma Rahman je baš bio lud, Ziljkić mi djeluje nekako mekan u odnosu na njega.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To brate moj, samo iskrenoumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑03 jul 2023, 02:02Hvala ti brate iskreno, primjer ti navodim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ziljka je vise Bruno Fernandez kapiten fazon a Rahman je ipak Japp StamShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:05Ma Rahman je baš bio lud, Ziljkić mi djeluje nekako mekan u odnosu na njega.
- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Rahman je Roy KeaneLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:28Ziljka je vise Bruno Fernandez kapiten fazon a Rahman je ipak Japp StamShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:05Ma Rahman je baš bio lud, Ziljkić mi djeluje nekako mekan u odnosu na njega.

Ili još bolje Paul Scholes.
Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
moze Keane al sa malo boljim tehnickim znanjem.Shategabri je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:36Rahman je Roy KeaneLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:28Ziljka je vise Bruno Fernandez kapiten fazon a Rahman je ipak Japp StamShategabri je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:05Ma Rahman je baš bio lud, Ziljkić mi djeluje nekako mekan u odnosu na njega.![]()
- 1 9 4 6 -
- Shategabri
- Kontakt:
Zato i navedoh Scholesa, al bliži Keanu svakako po prgavosti, Scholes je onako bio više hinjav.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:39moze Keane al sa malo boljim tehnickim znanjem.Shategabri je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:36Rahman je Roy KeaneLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:28
Ziljka je vise Bruno Fernandez kapiten fazon a Rahman je ipak Japp Stam![]()
Koševo Zapad
Samo je Rahmanovic bio dovoljno lud da dobije crveni karton protiv Buducnosti Podgorica a pred Celtik jer se cini mi se nije mogao suzdrzati da ne vrati po nogama 

U novi boj ...
Gattuso.Shategabri je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:45Zato i navedoh Scholesa, al bliži Keanu svakako po prgavosti, Scholes je onako bio više hinjav.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:39moze Keane al sa malo boljim tehnickim znanjem.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Taj njegov crveni nista nije znacio, jer bi svakako zbog žutog koji je dobio u prvom propustio Seltika.
A i fakat je glupo porediti Rahmana i Ziljkica, dugo ce proteci da mu ovaj primirise na bilo koji nacin, ovaj drugi je dobro iritantan sa svojim papanlukom, jos pogotovo kad smo ga vec potpisali ne znam kome je palo na pamet da mu daje kapitensku nakon one slike, ali kod nas moze sve kao i za vecinu stvari

Dajte ljudi da ovog Dala nekako prodamo,sljedece sezone ce stagnirati i neces uzet nista za njega.Sad ili nikad Bgm,ajde Ankaragucu molim te 500 milja i 20 posto od sljedeceg transfera.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Sva sreca pa Ovcinu ublehu nismo doveli.Sad nek zeljkanu postavi uslove haha otiso levat iz Veleza za vecim plat9m,kad ono za duplo manje ce igrat haha
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i on se sam cudu ne moze nacuditi otkud mu kapitenskaguadalupe je napisao/la: ↑03 jul 2023, 11:45
Taj njegov crveni nista nije znacio, jer bi svakako zbog žutog koji je dobio u prvom propustio Seltika.
A i fakat je glupo porediti Rahmana i Ziljkica, dugo ce proteci da mu ovaj primirise na bilo koji nacin, ovaj drugi je dobro iritantan sa svojim papanlukom, jos pogotovo kad smo ga vec potpisali ne znam kome je palo na pamet da mu daje kapitensku nakon one slike, ali kod nas moze sve kao i za vecinu stvarizamisli samo da kapiten Zvezde, Dinama, Hajduka, Partizana ima sliku gdje se pali šal od kluba
![]()

malo je reci mjera. Mada grehota ga u Tursku, on bi trebao put Austrije, Poljske, Njemacke. Nalik na strasilo pticama nece daleko, makar imao dodir ko Maradona pokojni
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Neko link za izvlacenje?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, OsmanhodzicBuco, PeppermintSA, svihsedamsamuraja, ubipara i 113 gostiju.