Odbili su sigurno.Cim je dosla
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra je žrijebanje premijer lige, to treba ispratiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ikicevi golovi - Borac, Sloga, Leotar, Zeljo, Velezf0rest1946 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:37+1nokee je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:33Joj sto mozes nekad pametovati. Bez ljutnje ali bas! Pa uticaj na igru Ziljkica vs Ikica je neuporediv. Ne znam kako mozes tako prosto poredjenje napraviti a sam znas da to nema veze sa vezom i fudbalom. Ako poredia Dal-a i Avrama po tim statistikama ovaj prvi je De Brujne za njega. Pa nije jel? Iako i statisticki je korisniji Ziljkic.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:20Ikic u 1066 minuta 5 golova i 2 asistencije - ubleha, nije kvalitet za Sarajevo, nikakva steta ako ode, smotan, trom, los...
Ziljkic u 1035 minuta 5 golova i 4 asistencije - bog igrice, raspadamo se ako ode, ne dajte da, masina, doktor.
Statistika ovisi i o saigracima, Ikic je namjestao sanse Suljicu i Mulahusejnovicu, Ziljkic Kevinu i Renanu. Ikica proigravao Cirjak a Ziljkica Vrancic. Hocu da kazem, u puno goroj konkurenciji statisticki u pet deka, jos Ikic mladji 5 godina. Strasno koliko se pravi pompa oko Ziljkica, lome se koplja ko da je za Renana dosla ponuda.
Tebi je i Renan nikakav upgrade bio u odnosu na Mulahusejnovica tako da.
Ovdje raja s pravom kuka ako ode Ziljkic, vjerovatno uz Vranvica najbitniji igrac nas 100% mozes ti ublehariti do sutra sad ali je tako. A ti isto tako konstantno dizes tog Ikica, covjek bi rekao razvalio u turskoj a on ni poluasistenciju nema a kamoli go. Ma hakde bjezi ba kakav Ikic, dabogda da me popisa, al cisto ne vjerujem mu nikako. Bogotovo njega ostaviti da ti bude glavno krilo..
Plus dodas Ziljkic skoro sam borac odveo do titule, 10 golova 10 asistencija plus naravno sudije borcu tad pomagale ali velik doprinos je dao, pa u Olimpiji odigrao sasvim korektno..
Ikic fin igrac ali ni blizu Ziljkica i te golove sto je davao bilo je vs Leotara , Sloge i tjt.
Mlad je moze se od njeg napraviti dobar igrac al sad da je bolji od Almedina to je smijesno.
Ziljkicevi golovi - Siroki, Posusje, Sloboda, Leotar, Velez
Kad dajes "argumente" barem istrazi malo, nemoj ovako napamet lupat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Valja ga opet trpit 28 kola kako igra sa bolom u nekoj stvari, mlatara rukicama, gura kroz noge, i onda kad u 2 tekme u nizu donese koji bod, odma je veličanstven.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Valja biti opet rob njegovih bravura.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je izrazio želju da ide davno, Mirza je rekao da 99% ide, iz kluba će ga pustiti bez problema samo da se proba naći neka cifra koja će nas zadovoljiti i to je to, samo me brine što i nema baš toliko ponuda jbg. Dosta menadžera radi na tome i nude ga raznim klubovima pa ćemo vidjeti, ima još vremena.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 jul 2023, 20:29
Valja biti opet rob njegovih bravura.
Daj plavu kurvu odmah prvo kolo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Taman negdje na početku, dobro bi bilo

- napoleon72
- Kontakt:
Vakat je za neki derbi na otvaranju sezone. Dvije sezone zaredom su bili rano derbiji (16/17 i 17/18) i to je zadnji put.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
I to je sve u karijeri sto je uradio a neces reci da je Ziljkic vodio borac do titule.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 20:27Ikicevi golovi - Borac, Sloga, Leotar, Zeljo, Velezf0rest1946 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:37+1nokee je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:33
Joj sto mozes nekad pametovati. Bez ljutnje ali bas! Pa uticaj na igru Ziljkica vs Ikica je neuporediv. Ne znam kako mozes tako prosto poredjenje napraviti a sam znas da to nema veze sa vezom i fudbalom. Ako poredia Dal-a i Avrama po tim statistikama ovaj prvi je De Brujne za njega. Pa nije jel? Iako i statisticki je korisniji Ziljkic.
Tebi je i Renan nikakav upgrade bio u odnosu na Mulahusejnovica tako da.
Ovdje raja s pravom kuka ako ode Ziljkic, vjerovatno uz Vranvica najbitniji igrac nas 100% mozes ti ublehariti do sutra sad ali je tako. A ti isto tako konstantno dizes tog Ikica, covjek bi rekao razvalio u turskoj a on ni poluasistenciju nema a kamoli go. Ma hakde bjezi ba kakav Ikic, dabogda da me popisa, al cisto ne vjerujem mu nikako. Bogotovo njega ostaviti da ti bude glavno krilo..
Plus dodas Ziljkic skoro sam borac odveo do titule, 10 golova 10 asistencija plus naravno sudije borcu tad pomagale ali velik doprinos je dao, pa u Olimpiji odigrao sasvim korektno..
Ikic fin igrac ali ni blizu Ziljkica i te golove sto je davao bilo je vs Leotara , Sloge i tjt.
Mlad je moze se od njeg napraviti dobar igrac al sad da je bolji od Almedina to je smijesno.
Ziljkicevi golovi - Siroki, Posusje, Sloboda, Leotar, Velez
Kad dajes "argumente" barem istrazi malo, nemoj ovako napamet lupat.
Al ajd ipak za tebe Francis i Renan su tarabe tesko se s tobom raspravljati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
aBd prvo kolo idemo na gostovanje Selji 

- napoleon72
- Kontakt:
Vodio bi ih do pichke materine da im sudija nije bilo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- skullcrusher
- Kontakt:
Nek smo docekali da nam je i 450.000 eura malo, hvala Bogu sve ide kako treba.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Jel danas utakmica protiv slovenaca
Kad igraju juniori lp
Kad igraju juniori lp
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Počinje podcast sa Ziljkićem
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Daleko da ga hejtam, jednostavno mi ne lezi kao igrac. Vjerujem da ce negdje u europi pod njihovim trenaznim procesom bolje izgledati. Zelim mu puno srece pa makar i ove dviie protiv gruzijaca da odigra najbolje sto zna. Nek se opusti i zapne. Jedno dvaes percent i 450k je mjera, nek ne zatezuMortemHz je napisao/la: ↑02 jul 2023, 20:31On je izrazio želju da ide davno, Mirza je rekao da 99% ide, iz kluba će ga pustiti bez problema samo da se proba naći neka cifra koja će nas zadovoljiti i to je to, samo me brine što i nema baš toliko ponuda jbg. Dosta menadžera radi na tome i nude ga raznim klubovima pa ćemo vidjeti, ima još vremena.

- 1 9 4 6 -
Da si pročitao ono što sam napisao u slijedećem postu, bilo bi ti vjerovatno jasnije šta sam htio reći.kenoHZ je napisao/la: ↑02 jul 2023, 19:37Al' preblizak sa Mirzom hahahahahVenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 jul 2023, 17:54Dobro, yebiga, stave se na papir pro et contra razlozi i dobiješ rješenje.
Dobre stvari su: iskustvo, uigranost, brzina, efikasnost, svlačionica, domaći igrač.
Loše: prgavost, nezrelost, preblizak sa Mirzom, povremena bezidejnost ("peljanje" lopte).
Ključne: godine, sklonost povredama, visina transfera.
Staviš na papir, izračunaš, podvučeš i ako ti se isplati - tušneš!
Gaće i frizuru nisam uzimao u obzir.
Drugi put se pokušaj udubiti u napisano, kao i sagledati cjelokupnu sliku. Nemoj se odmah uspravljati na stražnje noge u namjeri da odbraniš nečiji lik i djelo. Čitaj sa razumijevanjem.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne vjerujem ni da bi Ziljkic isao kod čedi igrati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Chony533, HyperOS, SamoDaKazeem i 51 gost.