FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li ponuda za Dala, hoće li se maknuti više?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
E sad, da mi posaljemo upit, recimo za Sanicanina i ponudu od 500 000 e, mislim da bi bili predmet sprdancije na svim portalima u Srbiji...
Ne prodati Ziljku, opet moze izazvati nezadovoljstvo kao sto smo vec imali ranije kod igraca...
Po meni, najbolje ,moze, one milion juros
i vas je...
Ne prodati Ziljku, opet moze izazvati nezadovoljstvo kao sto smo vec imali ranije kod igraca...
Po meni, najbolje ,moze, one milion juros

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima ali puno tražimo.. trebamo odustati od nerealnih zahtjeva i prihvatiti što nam se nudi u protivnom nećemo ništa dobiti i ostat će kod nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pusti ovoga on je prije mjesec ili dva pričao kako je Kiš 10X bolji igrač od Renana i kako on nece zabiti 5 golova ove sezone. Samo ako je €1 mio+ prihvatiti, a porediti Ikića i Ziljkića je glupost. Baš mi je smiješno kako su neki toliko srali o Almedinu nakon nekih slabijih utakmica a sada kao da 3 Renana iduf0rest1946 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 16:59Ovaj lik je jedan od gorih na ovom forumu, ne znam kako ga nije stid i pisati vise jer je smarao za Renana da je kita od igraca prosjek itdBosniak10 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:48NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:45Ma Partizan je u nekoj konstrukciji ekipe, ne znaju ni šta imaju u ekipi, gdje će im trebati pojačanja. Ništa. Imaju pare, budžet za transfere će im biti sigurno 2-3 miliona €. Što se nas tiče, Ziljkić, ništa više nije pokazao od drugih krila, i uopće ga ne bi bilo teško zamjeniti. Ako je ponuda dobro, neka ide. Imaš Ikića, prebaci na tu stranu, dobit ćeš top igrača, mnogo direktnijeg i potencijalno opasnijeg od Ziljkića. Potraži još krilo koje igra sa lijevom nogom i za konkurenciju i to je to.
Po trenutnom stanju, nakon dolaska golmana ekipa bi trebala biti kompletirana, možda eventualno još jedan veznjak, nešto što je bio Čirjak, eto samo da imaš zamjenu za Vrančića.![]()
![]()
![]()
Jel moguće ovo
![]()
Ziljkica ostaviti obavezno, alo covjece on je prosao pripreme s nama, uigrao se sa ekipom i ovaj tupan pise tjerat ga.
Ja bih ovakve banovao bgmi

Koliko trazimo i kome ako nije tajna (moze i u pp)?
Olimpija nudila 400.000€ nasim bilo malo i odustali.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
450 k eu je zvanicna ponuda za Ziljkica od Partizana.
-
- Kontakt:
Možda i treba da ostane , raja ga podcjenjuje. Ima on kvalitet, samo mu babo smeta. Malo čudno, ali je tako. Da se preziva Ikic bio bi zahtjev navijača 2 mil. ,
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Odbiti tu ponudu sutra ujutro
odbiti nek se j.ebu oni i njihovi 450 tisuca modernih
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Znam da bi svi klubovi za blizu milion km prodali igraca,ali mi smo digli ljestivicu mnogo vise.
Pitanje je vremena kad cemo za 2 mil eura I vise prodavati igrace.
Pitanje je vremena kad cemo za 2 mil eura I vise prodavati igrace.
Velika greska je odbijanje te ponude od 400 000 € za Dala, tesko da postoji klub koji ce dati i feninga vise od te cifre. Najbolja opcija za klub i za njega je transfer u ovom prelaznom roku.
Odbijena je ponuda ba 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma reko' nedjelja 20h pa neka se malo odmore uz neki Netflix

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Red bi bio a i sta je danas 2mil u fudbalskom svijetu. Ziljkic moze ali za 1.0 mio €
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ogromna glupost bi bila prodati Ziljku, a posebno za neke sitne pare. Ako ćemo ponajbolje igrače svake sezone prodavati, nema od nas ništa. Ono što je dobro i što ti odgovara ostaviš, dovedeš novo tamo gdje nisi zadovoljan, rasprodaš ono što ti nije bitno i ne uklapa se u viziju. To bi trebao da bude neki normalan proces. Imalo bi smisla da dobiješ neku ponudu koja se ne odbija, ali ako ćeš dobiti ponudu u iznosima koje si spreman i sam da plaćaš, to nema nikakvog smisla. Vjerujem da i Ziljki više odgovara okruženje u Sarajevu. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Prodati i poslati Dala gratis
Još je partizan kokuz. Bog zna kad bi pare dobili. Ziljkica minimalno ostaviti još godinu.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: ledesma, napoleon72 i 69 gostiju.