Brate kako ti nije jasno da jos ne mozes angazovati strance, ne mozes zavrsiti papirologiju i stranci nam ne trebaju dok ne budemo ciljali Premijer ligu i nastupali u istoj.

Moderator/ica: GracanicaAA
Brate kako ti nije jasno da jos ne mozes angazovati strance, ne mozes zavrsiti papirologiju i stranci nam ne trebaju dok ne budemo ciljali Premijer ligu i nastupali u istoj.
Znam ja to sve, mokri snovi samodinodino2019 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:10Brate kako ti nije jasno da jos ne mozes angazovati strance, ne mozes zavrsiti papirologiju i stranci nam ne trebaju dok ne budemo ciljali Premijer ligu i nastupali u istoj.![]()
Stahor matori, samo zenicko-dobojska golobrada jalija do 23 godineavenija je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:52https://www.transfermarkt.com/selmir-ma ... ler/187891
Jel se otvorio prostor za Čelikovo dijete?![]()
Samo u kost TruhloTruhlo je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:20Stahor matori, samo zenicko-dobojska golobrada jalija do 23 godineavenija je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:52https://www.transfermarkt.com/selmir-ma ... ler/187891
Jel se otvorio prostor za Čelikovo dijete?![]()
![]()
Nije los ni on, bar statisticki gledano. SIgurno jeftinija varijanta nego Nedim Hadzic, ali pokusati, pa sta bude.
Slazem se i sa tim koga god uprava dovede podrzavam a ovo je moje misljenje samo od starijih samo bi Horica..Svidja mi se ovaj sistem dovodjenja igraca a kvalitet ne poznajem ni od jednog igraca da nesto kazem vise.prisonbreak je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:01Nek struka odluciBatistutA19 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:57Ne treba nama Jusic imamo Isakovica a ko zna mozda i Horic dodje .Mi gradimo vise klub sa mladjim igracima uz par iskusnija .da zabranimo nasem momku koji je uvijek bio uz Celik da se ne oprosti iz kluba?
![]()
redbull93 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:28Pitanje je, da li ce klub moci "odrijesiti" kesu za malo jace pojacanje u napadu, da nam se ne desava situacija na 15 sansi - 1 gol. Sigurno da cemo biti interesantni i igracima koji zele ozivjeti karijeru. Izdvaja se jedan igrac, koji je slobodan, mlad, a ima iskustva. Ne znam je li bas previse nerealno i razmisljati o njemu, ali uz dobar dogovor ne vjerujem da bi puno kostao. Karijera mu ide silaznom putanjom, steta, mlad napadac jos uvijek i sigurno da bi i mi njemu, a i on nama osvjezenje bili. Mozda pokusati dovesti, pa ako uspije, uspije. Imamo i mi dosta drugih stvari ponuditi, nije uvijek sve u parama.
Nedim Hadzic
https://www.transfermarkt.com/nedim-had ... ler/372850
Ovom se malcu samo sestre mozemo nayebatBandit88 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 16:29redbull93 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 15:28Pitanje je, da li ce klub moci "odrijesiti" kesu za malo jace pojacanje u napadu, da nam se ne desava situacija na 15 sansi - 1 gol. Sigurno da cemo biti interesantni i igracima koji zele ozivjeti karijeru. Izdvaja se jedan igrac, koji je slobodan, mlad, a ima iskustva. Ne znam je li bas previse nerealno i razmisljati o njemu, ali uz dobar dogovor ne vjerujem da bi puno kostao. Karijera mu ide silaznom putanjom, steta, mlad napadac jos uvijek i sigurno da bi i mi njemu, a i on nama osvjezenje bili. Mozda pokusati dovesti, pa ako uspije, uspije. Imamo i mi dosta drugih stvari ponuditi, nije uvijek sve u parama.
Nedim Hadzic
https://www.transfermarkt.com/nedim-had ... ler/372850![]()
![]()
Dosta je Čelik oživljavao karijere igračima koji bi na prvi mig drugog kluba otišao. Pogotovo ne Nedimu, nakon njegovog prvijenca za Sarajevo na Bilino i proslave ispred Robijaša
Vjeruj da sam bio svjedok u prošloj sezoni kada je morao nakon tekme na BP trčat da bi stigao na posao jer mu smjena odmah poslije utakmice počela,tako da ga razumijem volio bi da je ostaoMarsal je napisao/la: ↑02 jul 2023, 18:43Trebali su ići u pravcu da Mirso bude možda zamjena, džoker sa klupe i tako ako bi on pristao na to, mada razumijem i ovu odluku i kluba i Mirse. Nisam znao da je policajac...nažalost to je profesija gdje se radi puno sati tako da...
Sretno Mirso legendo i hvala ti na svemu.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 8 gostiju.