Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
RKO
-
Kontakt:
delija je napisao/la:Za_raju je napisao/la:Uhu pa bog te mi se cudimo sto primamo lako golove,evo protiv Ciriha Lulic poceo kao spic a mi ga na beka guramo,jadna nam majka...
Ili Subasic ili Jahic kakav Lulic na beku braco moja...

Subasic buranija,Jahic povrijedjen,mislim

..Pa "ispecetel" vi prije no sto napisete.Kakve veze ima ako je jednu tekmu odigrao na spicu kad je milion utakmica u klubu odigrao na beku.
Kod nas je on najbolji "bek",svidjalo se to nama ili ne.Problematicnija nam je pozicija stopera jer je Mravac katastrofa.Jutros pogledah 1 poluvrijeme protiv Mexa i vile su nas nosale da ne primimo 2 gola radi njegovih gresaka
Lulic otkad je pozvan za nasu reprezentaciju nakon utakmice sa Totenhemom kao i u toj utakmici u svom klubu igra krilo a ne beka.Zna postici i koji gol

RIP SALE VILENJAK
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 03 mar 2011, 09:31
Lulic bi se mozda bolje snasao kod nas na lijevom krilu, a Sejo kad se vrati da bude na centralnom veznom. Sejo i Besic, ili Sejo i Medunjanin.. Obje kombinacije nisu lose jer su mladi i mogli bi biti dobra zamjena za Rahimica (Sejo je ionako uvijek borben i uvijek 200% daje od sebe)..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
-
Za_raju
-
Kontakt:
delija je napisao/la:Subasic buranija,Jahic povrijedjen,mislim

..Pa "ispecetel" vi prije no sto napisete.Kakve veze ima ako je jednu tekmu odigrao na spicu kad je milion utakmica u klubu odigrao na beku.
Kod nas je on najbolji "bek",svidjalo se to nama ili ne.Problematicnija nam je pozicija stopera jer je Mravac katastrofa.Jutros pogledah 1 poluvrijeme protiv Mexa i vile su nas nosale da ne primimo 2 gola radi njegovih gresaka
Pa ispeces li ti kad kazes da Lulic igra beka u YB-ima?
Ja boga mi dosad nisam vidio losu tekmu Subasica u Repki od mlade pa do A,ali na kraju ta pozicija je Jahiceva specijalnost i nevidim razloga da tako i ne bude...
Pusti te se vi toga sto Safet nema pravca i strategije pa izostavlja upravo onog igraca gde smo najtanji a to je naravno lijevi bek ...
Jahica na beka Lulica na krilo Besica na zadnjeg veznog i eto nam brzine koja nam fali odkako je Safet selektor !!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
delija
-
Kontakt:
Za_raju je napisao/la:
Ja boga mi dosad nisam vidio losu tekmu Subasica u Repki od mlade pa do A,ali na kraju ta pozicija je Jahiceva specijalnost i nevidim razloga da tako i ne bude...
Pusti te se vi toga sto Safet nema pravca i strategije pa izostavlja upravo onog igraca gde smo najtanji a to je naravno lijevi bek ...
Jahica na beka Lulica na krilo Besica na zadnjeg veznog i eto nam brzine koja nam fali odkako je Safet selektor !!!
Daj ba strucnjak nemoj lupati gluposti.Ne znama otkud ti hrabrost da si tako uporan sa tim svojim glupostima.Haj normala jednom dvaput reci da Susic nema pojma al ti ga buraz jos samo nisi optuzio da je on razlog zasto te muskarci privlace..
Cuj samo u Susicevom mandatu nemamo brzine,nisi cuo/vidio da Lulic igra i beka,stavio bi U21 tim da igra ovakvu vaznu tekmu protiv Rumunije..ma bjaziiiii
-
Za_raju
-
Kontakt:
delija je napisao/la:Za_raju je napisao/la:
Daj ba strucnjak nemoj lupati gluposti.Ne znama otkud ti hrabrost da si tako uporan sa tim svojim glupostima.Haj normala jednom dvaput reci da Susic nema pojma al ti ga buraz jos samo nisi optuzio da je on razlog zasto te muskarci privlace..
Cuj samo u Susicevom mandatu nemamo brzine,nisi cuo/vidio da Lulic igra i beka,stavio bi U21 tim da igra ovakvu vaznu tekmu protiv Rumunije..ma bjaziiiii
Pa zar te jos boli guza od naseg zadnjeg susreta ...?
Ma Lulic je za beka kao ja za baleta,nigdje veze,gledam redovno tekme YB-a i nisam vidio Lulu na beku ali ako "tvoj " Safet misli da moze neka tako i bude,za 2-3 utakmice 10 golova smo primili "STRUCNJACE" ...
Komotno bi mogli Safetu predloziti da zamijeni Radju kad ga otjeraju poslije ovih upropastenih kvalifikacija ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
Lulić uš'o s klupe i zabio za 2:2.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Ponos Torina
-
Kontakt:
Postao/la Ponos Torina » 05 mar 2011, 19:14
Lulic redovno kaznjava

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
soko
-
Kontakt:
Zabi Lulic pa onda Hajrovic
-
harishp
-
Kontakt:
Nego niko da spomene zadnji mec Lulica.Dobili su St Galena na strani.dva nula a Lulic asistent za obadva.
Prva asistencija pogotovo,sto bi se reklo u trepavicu svog igraca pogodio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 17 mar 2011, 22:31
Sasvim sam siguran da bi se Lulica puno bolje moglo iskoristiti na lijevom krilu. Iako je to "Sejina" pozicija, Seju bi se moglo jaaako dobro iskoristiti i na poziciji centralnog veznog. Svojom borbenoscu bi puno vise mogao pridonijeti na poziciji centralnog veznog.
Why so serious?!
-
gruezi
-
Kontakt:
prosle sedmice 2 asistencije a ove jedna tj protiv luzerna...luzern nije los kao sto mu ime govori
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2011, 22:19
Jos kad bi jedan namjestio u subotu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
ne_znam_ko_sam
-
Kontakt:
Postao/la ne_znam_ko_sam » 21 mar 2011, 23:59
Omerbavarac je napisao/la:Jos kad bi jedan namjestio u subotu?
Bice, ako Bog da, bar jedna asistencija.
Why so serious?!
-
gruezi
-
Kontakt:
neki se mozda nece sozit samnom ali ja mislim da ovaj momak ima kvalitet da igra u ligi petice u ekipama tipa eintrachta ili st etiena...imao je dosta dobrih tekmi ove sezone i redovno ucestvuje u akcijama kod postizanja golova cak bio se smio usudit i reci da je glavni igrac boysa jer mnogo cesce lopta ide na njega nego na davida degena sto na pocetku sezon nije bio slucaj...
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 22 mar 2011, 12:26
gruezi je napisao/la:neki se mozda nece sozit samnom ali ja mislim da ovaj momak ima kvalitet da igra u ligi petice u ekipama tipa eintrachta ili st etiena...imao je dosta dobrih tekmi ove sezone i redovno ucestvuje u akcijama kod postizanja golova cak bio se smio usudit i reci da je glavni igrac boysa jer mnogo cesce lopta ide na njega nego na davida degena sto na pocetku sezon nije bio slucaj...
Pa koja je svrha igrati u ovim timovima kada u Boysima uziva veliko postovanje a uz to ucestvuje u Europskim takmicenjima.
Ja bih se usudio i rekao da je on kalibar za timove poput Leverkusena, Schalkea, Stuttgarta, Wofsburga. Na kraju krajeva, ne bih se bunio ni da dodje u Bavarsku.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
brazzo
-
Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:
Pa koja je svrha igrati u ovim timovima kada u Boysima uziva veliko postovanje a uz to ucestvuje u Europskim takmicenjima.
Ja bih se usudio i rekao da je on kalibar za timove poput Leverkusena, Schalkea, Stuttgarta, Wofsburga. Na kraju krajeva, ne bih se bunio ni da dodje u Bavarsku.

ne možeš ni reći da to ne bi bio korak naprijed jer su to velikani, obje lige također jače od Švicarske a uz to bi vjerovatno tamo igrao značajnu ulogu tako da mu je to barem po onome što je do sad pokazao maksimum u karijeri.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
gruezi
-
Kontakt:
daj ba **** euro takmicenja sta je to 6-7 jakih tekmi godisnje dok u ligama petice skoro svaka ekipa je jaca od basela protiv kojeg je najjaca tekma u svici...a i u grasshopersu je bio dobar samo su ga povrede ****
-
don_burza
-
Kontakt:
zamolio bi ovog sto ej otvorio temu da stavi na kraju imena Dz.S
Thomas Müller - Fußballgott
-
miky_hz
-
Kontakt:
Gareth Bale se fura na Senada Lulica i pokusava igrati ko on...samo sto Senad puno bolje gari i dere lijevu stranu,apsolutno identicno djeluje na terenu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
L' Imperator
-
Kontakt:
Postao/la L' Imperator » 26 mar 2011, 21:37
Veliki dobitak za reprezentaciju! Zvijer je!!
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: lol89 i 12 gostiju.