Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
To address extreme levels of data scraping & system manipulation, we’ve applied the following temporary limits:
Piše privremeno, šta ste zapeli toliko.
Al' evo sad reddit odjednom zajebava, ne sumnjam da će nekako okriviti Muska za to.
Piše privremeno, šta ste zapeli toliko.
Al' evo sad reddit odjednom zajebava, ne sumnjam da će nekako okriviti Muska za to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Apartheid merchant
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Musk je teški retard.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa jes privremeno, uskoro će popustiti papučicu

Da propustim uživo #SzoboszlaiSunday zbog ovog

I found freedom. Losing all hope was freedom.
SS?

Twitter pod Muskom je čak i vrijedan korištenja

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ti druze picke u zivotu nisi vidio
Konjic veći, ljepši, uspješniji, napredniji, izgrađeniji, više firma, veće plate...

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
To je subjektivno.
- VivaLaStella
- Kontakt:
+1
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni bas izgleda kao dobar advokat kome mozak radi 100 na sat.AshburtonG je napisao/la: ↑01 jul 2023, 18:42Koji je ovo admin po redu? Nema sanse da je ovaj isti kao onaj tokom korone. Sudeci po ovim postovima, ovaj nema ni 20 godina.
Onaj rece da ne valja portal i da ne ulazi na isti, kaze frajer pa kako znas da ne valja kad napisa da ne ulazis na njega, sveti periguzan se sam iskljuci iz diskusije nakon sto ga je upitao koji posao radi, gulasa secira ko veterinar zabu, opisa ga u 2 recenice i poklopi momacki.
Frajer pisa po raji maximalno, sto neko rece svaka mu je ko Njegoseva.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kako da kazes da se gusis adminovom kitom, bez da kazes da se gusis adminovom kitom
naprijed rejal
- numanumaye22
- Kontakt:
Samo kod nas ljudi bez posla i zanimanja vrijedjaju ljude koji imaju neki posao i neko zanimanje. 

Ostavi se ti adminove kite.
Nadam se da se mozemo dogovoriti da se diskutuje bez uvreda i vulgarnosti. Ovo je za bana, al bice da te banujem jer mi smeta sto si se uhvatio bas moje kite, pa evo neka prodje sad s upozorenjem, a naredni put mislim da je sve jasno. Bilo kakve kite u ustima I slicne stvari i zaista cu morati da reagujem.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa de eto reci jel ti ovaj kralj il kako vec dickrajda ili neadmin je napisao/la: ↑03 jul 2023, 10:27Ostavi se ti adminove kite.
Nadam se da se mozemo dogovoriti da se diskutuje bez uvreda i vulgarnosti. Ovo je za bana, al bice da te banujem jer mi smeta sto si se uhvatio bas moje kite, pa evo neka prodje sad s upozorenjem, a naredni put mislim da je sve jasno. Bilo kakve kite u ustima I slicne stvari i zaista cu morati da reagujem.

naprijed rejal