Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Jel Muslic u opticaju?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
"Neposredno nakon katastrofe protiv Luxemburga i dva-tri dana poslije, uvaženo i općeprihvaćeno mišljenje je da će stručni štab činiti bivši reprezentativci na čelu sa Barbarezom, Spahićem i Bajramovićem. Meďutim, kako je se situacija smirivala i emocije ohladile i kako Zlatan nije mogao sa sigurnošću tvrditi da bi se prihvatio posla u jako nezahvalnom trenutku...ta ideja je sve više gubila na značenju.
Hladne glave, ljudi u Savezu (budući da ima puno vremena) i s obzirom na jako tešku situaciju za BH.fudbal, su dali sebi prostora da ipak u pokušaju pregovarat sa već dokazanim trenerskim imenima da bi se mogućnost ponovne pogrešne odluke svela na minimum odnosno kako bi donijeli najbolju moguću odluku.
Trenutno se u strogoj tajnosti vode pregovori sa 'eminentnim' trenerima većinom strancima a koji su to niko ne zna čak ni svi ljudi u organima saveza.... koje je jako teško uskladit s obzirom da dogovor mora biti obostran, tako da imena koja se spominju po medijima su većinom u formi nagađanja, osim možda Jakirovića iako ni sa njim ništa za sad još konkretno nije učinjeno.
U slučaju da propadnu svi pregovori sa tim provjerenim imenima, Savez će se okrenut bivšim reprezentativcima jer se to smatra druga najbolja i najrealnija opcija."
Izvor......Sinan
P.s. Navodno bi u srijedu trebala biti sjwdnica IO na kojoj bi se trebalo objavit konkretna imena, ali moje lično mišljenje je da se ni u srijedu neće mnogo znati ali eto vidjećemo ipak mislim da će se to odužit još.
Hladne glave, ljudi u Savezu (budući da ima puno vremena) i s obzirom na jako tešku situaciju za BH.fudbal, su dali sebi prostora da ipak u pokušaju pregovarat sa već dokazanim trenerskim imenima da bi se mogućnost ponovne pogrešne odluke svela na minimum odnosno kako bi donijeli najbolju moguću odluku.
Trenutno se u strogoj tajnosti vode pregovori sa 'eminentnim' trenerima većinom strancima a koji su to niko ne zna čak ni svi ljudi u organima saveza.... koje je jako teško uskladit s obzirom da dogovor mora biti obostran, tako da imena koja se spominju po medijima su većinom u formi nagađanja, osim možda Jakirovića iako ni sa njim ništa za sad još konkretno nije učinjeno.
U slučaju da propadnu svi pregovori sa tim provjerenim imenima, Savez će se okrenut bivšim reprezentativcima jer se to smatra druga najbolja i najrealnija opcija."
Izvor......Sinan
P.s. Navodno bi u srijedu trebala biti sjwdnica IO na kojoj bi se trebalo objavit konkretna imena, ali moje lično mišljenje je da se ni u srijedu neće mnogo znati ali eto vidjećemo ipak mislim da će se to odužit još.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Samo jedno ime mi je mrze od Faruka a to je Sinan.
Molim vas nemojte ga ni spominjati ni citirati.
Čak i Vico lijepo zvuci u odnosu na ovu dvojicu gore.
Molim vas nemojte ga ni spominjati ni citirati.
Čak i Vico lijepo zvuci u odnosu na ovu dvojicu gore.

-
- Kontakt:
@hureme
Ti kao brat musliman u vjeri ne bi trebao mrziti čak ni ime nečije, to nije odlika pravih mu' mina
Zezam se naravno, nisu to Sinanove rijeci ali eto njega naveo kao izvor jer znam sa uvijek izazove neke negativne reakcije i nepovjerenje
Ti kao brat musliman u vjeri ne bi trebao mrziti čak ni ime nečije, to nije odlika pravih mu' mina
Zezam se naravno, nisu to Sinanove rijeci ali eto njega naveo kao izvor jer znam sa uvijek izazove neke negativne reakcije i nepovjerenje
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Volim kako se ova tema utišala dok ne vidimo šta će biti sa Jakirovićem
Hvala Bogu, one liste slobodnih portugalskih i spanskih trenera su najveci krindz od nastanka foruma
naprijed rejal
Priča sa Jakirovićem u poodmakloj fazi. Ozbiljno je zagrijan da bude selektor.
Rodjeni su pitarske picke!
Kada je Petev izabran Barbarez predlozio Jakirovica da s njim vodi ako ga se izabere i prije nego sto je rezultate napravio neke, bilo je ono dva Sergeja kandidatura..to je najbolje rijesenje trebalo biti.
Pa bi mozda sad i on uletio u strucni stab Jakirovica malo radi motivacije ako se izmiri sa vrlim predsjednikom Zeljkovicem.
Pa bi mozda sad i on uletio u strucni stab Jakirovica malo radi motivacije ako se izmiri sa vrlim predsjednikom Zeljkovicem.
BašČelik!
Informacija je od čovjeka koji je nekada bio član IO u NFSBiH. Obostrana želja postoji, nadam se da Rijeka neće raditi probleme.
Rodjeni su pitarske picke!
Realno odlicna opcija, za klasu bolji od Faketa
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Tesko je to izvedivo, pogotovo sad na jesen kad pocne prvenstvo, a u 3 mjeseca zaredom imas 6 kvalifikacionih utakmica. Jos ako se plasira Rijeka u grupnu fazu KL, fakticki moras voditi dvije ekipe na 3 fronta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ne znam je li ima ijedna repka trenutno da tako radi?
nismo na to spali
nismo na to spali
Ko bi reko da ce Jakirovic trenerski napredovati, kao igrac onomad je bio verzija danasnjih Sanicanina i Civica.
Nemoj samo brt da bude ko sa Vahidom onomad kad si pisao da se pregovara i slicno. Nadam se da nije loza neka jer Sinan dns govori da se nista konkretno s Jakirom nije pregovaralo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!