NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Treba je ugasit da se udovolji i tebi i gradskom vijeću i svim tim grobarima!
- VivaLaStella
- Kontakt:
Taj grobar kojeg ti vracas u klub je i doveo Zvijezdu u ovo stanje. I kad mu sincina udje u savez, kako mislis da ce opet zavrsit sa Zvijezdom? Bukvalno do jucer ulagao zadnje napore da nas potpuno ugasi, a sad ce biti nas spasioc? Ti nisi normalan majke mi 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Eto nam Nurde. Konačno. Da se i SDA malo pokaže. Ovi crveni ne mogu nikako. I ne pričajte ovdje puno. Dobar je Nurdo, obezbijediti su krov. Nego hoće li Adi ostati. Ili je ostavka samo pravljenje pazara kod crvenih. A šta je tražio od njih znat će se brzo.
-
- Kontakt:
VivaLaStella je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:43Taj grobar kojeg ti vracas u klub je i doveo Zvijezdu u ovo stanje. I kad mu sincina udje u savez, kako mislis da ce opet zavrsit sa Zvijezdom? Bukvalno do jucer ulagao zadnje napore da nas potpuno ugasi, a sad ce biti nas spasioc? Ti nisi normalan majke mi![]()
Bgm i ja bi ulagao napore da ugasim, da mi neko psuje majku i da ne cijeni sto sam tribine uradio sa fadilom, i sto sam držao Zvijezdu par godina u PL. A vjeruj kad mi uradimo to za Zvijezdu i damo svojih toliko novaca onda možemo pricat nešto realno. Dug poreski nakon odlaska Nurde je bio izmedju 250.000-300.000 km čovjek je te pare davao godišnje Zvijezdu eh sad sto uprava nakon njega nije plaćala reprogram sto su nas kamate pojele to je veća krivica od ovog sto je ostalo iza njega. Treba malo realno sagledat i sada se lobira da on ne udje, iskreno ja bi volio da ne udje jer odmah ne moram ni ja, pa nek se kritičari zauzmu pa nek vide kako je vodit klub. Dodje utorak poslije vikenda za vikend si popušio sudije te pokrale na domaćem terenu a ti moraš 2000 platit sudije do srijede, onda ti za vikend ceka 5 gostovanje škola fudbala ide u Tuzlu, Pioniri i predpioniri u Gracanicu, kadeti i juniori u Teslic, a tipa Zvijezda u Bihac spavanje i bus 3000 prvi tim plus jedno 1000 km omladinski, da vidiš kako je lijepo. A na klupskom računu 0 km, pa onda adi i pisko budlae daju pola a pola upravni odbor ili se na prosi po gradu.VivaLaStella je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:43Taj grobar kojeg ti vracas u klub je i doveo Zvijezdu u ovo stanje. I kad mu sincina udje u savez, kako mislis da ce opet zavrsit sa Zvijezdom? Bukvalno do jucer ulagao zadnje napore da nas potpuno ugasi, a sad ce biti nas spasioc? Ti nisi normalan majke mi![]()
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa ako bi volio da ne udjes onda nemoj, niko te ne tjera.
Koliko se sjecam ne tako davno si i ovdje pisao kako vise "NIKAD" ne bi u klub uso, al dobro vec se tad znalo da ces pogazit rijec ko i svaku dosad.
A te cifre od 250-300 hiljada mozes mozda prodavat nekom ko prati klub od jucer
Klub je bio u debelim dugovima odmah poslije Nurde, zato su i ispali
Koliko se sjecam ne tako davno si i ovdje pisao kako vise "NIKAD" ne bi u klub uso, al dobro vec se tad znalo da ces pogazit rijec ko i svaku dosad.
A te cifre od 250-300 hiljada mozes mozda prodavat nekom ko prati klub od jucer

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Znaš li eto ko je bio presjednik kad smo ispali ajd da vidim to sto ti znaš. Čovjek je davao svoje pare, a mi ovdje laprdamo i laprdamo nevaljam ja nevalja Nurdo nevalja ovaj onaj. Iskreno klub samo kosta, i nebi ulazio da me nije presjednik skupštine nazvao i rekao da se uključim, da mu pomognem oko uprave, čak i načelnik i adi su me kontaktirali da pokušam da izmirim dvije strane Nurdu i Klub, jer ovo piskaranje vjerujte da samo odmazete, ja bi volio ra se neko od vas prihvati pa da vidite kako je lijepo bit u upravi. Mi trenutno nemamo boljeg i jačeg od njega u gradu koliko god ga volili ili ne, ja zivim za dan da dodju Arapi da nas kupe sve.
Može li se u pp dobiti spisak ljudi koji bi činili taj UO?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Fadil i Nurdo se vraćaju uz još par top privredika ,

Ja sam jos prije par dana na temi Pva liga FBiH napisao da je Zvijezda novi Premijerligas ali me niko nije registrovao je su tamo prepirke izmedju fukara i robijasa, a nisu svjesni da ni jedni ni drugi nece uci bezveze se svadjaju kad Zvijezda ulazi
Dobar vic

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Najbolje bi bilo da Nurdo daje novac u ovoj sezoni, a da mu tribine opet psuju. Hajd da vidimo i to čudo
Koja smo **** .

Evo vjerojatno su mnogi dosli na svoje .ode faca koga ce sad kritikovati sa tribina
Evo vjerojatno su mnogi dosli na svoje .ode faca koga ce sad kritikovati sa tribina
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kad je skupstina
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Valjda cete sad malo progledati kad su u pitanju "domaci igraci". Iskreno svaka cast obojici, ali mislim da nismo nista izgubili. Facic 30 zutih kartona po sezoni dobije zbog ponasanja, a Bijelic jednostavno nije za ozbiljnog fudbala
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Prvo ćete se jednu godinu svadjati na relaciji crveni-zeleni pa onda se spremati za ulazak u PL. To se onda poklapa sa godinom izbora i tako to hoda
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ma progledat ce se qurac, uvijek su nas najvise kostali "domaci". Da mi je samo dozivit da vjerujem il da me demantuju da je "ujedinjenje" za bolje Zvijezde, a ne pojedinca. Zvijezda i Sloboda dva jaka covjeka sad stvarno al interes mislim da je 90% fotelja saveza, vrijeme ce pokazatVivaLaStella je napisao/la: ↑02 jul 2023, 13:46Valjda cete sad malo progledati kad su u pitanju "domaci igraci". Iskreno svaka cast obojici, ali mislim da nismo nista izgubili. Facic 30 zutih kartona po sezoni dobije zbog ponasanja, a Bijelic jednostavno nije za ozbiljnog fudbala
I ja sam mogao uraditi tribine kao Nurdo i Fadil. Nakon svega tribine je platila opstina Gradacac a ne njih dvojica. Iza njih su osralu samo dugovi. Ato se tice odlazaka, prvi odlaze "domaci igraci". Jedan kome je data kapitenska traka i 10-ka iako je izgubljenim loptama kostao ekipu dosta bodova i drugi koji je "poguran" kao domaci da.odigra sezonu. Neka im je sa.srecom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.