FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Može li samo neko objasniti kako igramo ovako lijepo? Je li do našeg stručnjaka ili je nesto drugo u pitanju?
Ako je do Mirze, skidam kapu. Od utakmice do utakmice to izgleda sve ljepše i efikasnije.
Ako je do Mirze, skidam kapu. Od utakmice do utakmice to izgleda sve ljepše i efikasnije.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Slabi su bez njega
Imali neko link od Utakmice eura
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 01 jul 2023, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kyeremeh je brutalan igrac, trebalo mu je malo vremena da se privikne ali sada se vidi da ce pravit malu djecu. Takodje odlican buljubasic kao i nurkovic, obecavaju ovi akademci bas. Steta za Mulalica nadam se da nije nista ozbiljno i da ce se oporaviti ubrzo. Sve u svemu, fino odradjene prve tri tekme bez primljenog gola. Fino je ovo sve sad za sad ne ureklo se
U ovoj našoj standardnoj formaciji,taman i da nema ogranicenja za strance neznam na koji bi nacin uklopio ovu cetvorku skupa iskreno. Dosta slicnih profila jedino je Kyeremeh drugaciji profil i ono pravo krilo kakvo treba biti ,mislim da cemo malo siliti gore i nazor to nekad gurati,višak mi je uvijek jedan iskreno.
Vrancic je najbolji igrac bez dileme,sto mi je drago ove pripremne je puno bolji nego u polusezoni,više se i krece mislim da tu ima zasluga i Zeljkovica koji mu pokriva više prostora.
Vrancic je najbolji igrac bez dileme,sto mi je drago ove pripremne je puno bolji nego u polusezoni,više se i krece mislim da tu ima zasluga i Zeljkovica koji mu pokriva više prostora.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najviše iz razloga sto je poredao igrace na svoje pozicije u formaciji 4-2-3-1, i pustio ih da igraju, slicno kao što je uradio Jakirovic kada je počeo prvu punu sezonu u Zrinjskom. To je nažalost bila atomska fizika za Sablica, Dudića i Uščuplića.
-
- Kontakt:
Pa ovaj retard skide Gulishi loptu sa noge ccc
Ima li iko od ovih koji se dopisuju s Mirvicem informaciju kad ce doci golman i ko ce to biti?
-
- Kontakt:
Gdje je onaj brat sa foruma,kaze Francis je sve osim fudbalera kad smo ga doveli i nakon jednog kiksaLucas je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:58Neka Ikica, moramo imati i dobru rezervu, imat ce prostora za igru.f0rest1946 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 19:46Ovaj Francis brutalan, koliko moze trcati u oba pravca..
Ima odlican centarsut mogao bih i on dosta asistencija imati ove sezone
Tesko da ce Ikic upast pored njeg, neko ce morati ici il na posudbu il prodaju
- Objektivac1946
- Kontakt:
Treba nekog Gulijevog saigrača dovesti, borbeni su 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Daje ga Gulisha u penal seriji za pobjedu 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ovaj golman gruzije za valensiju brani a nama ko biva Saha ne smije..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
E moj Gagua
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ovaj je odbranio 3 pensla njemcima
- Objektivac1946
- Kontakt:
Blizu je bilo
Joj samo da mi ljetos ne pucali penale u Evropi, tesko bi to prezivio.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast