FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa ako misliš da igras ligu prvaka ka cz moras imati 40 miliona budzet. Ovo sto sad ulaže dovoljno je mozda za ligu konferencija.
Pa on je kontao 100mil uloziti a ovima dovoljno 50. Kako
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Objektivac1946
- Kontakt:
Može neko screenshot taj story za nas koji ga ne pratimo 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Objektivac1946 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 16:29Može neko screenshot taj story za nas koji ga ne pratimo![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Hvala drugBordo23 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 16:36Objektivac1946 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 16:29Može neko screenshot taj story za nas koji ga ne pratimo![]()
![]()

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Da su svi u drzavi sposobni kao Mirvic,mi bi procvjetali.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvih 11 za danasnju tekmu
Šutkovic
Mulalic Serbecic Celik Radovic
Balta Mustafic
Ikic Varesanovic Ljukovac
Catakovic
Šutkovic
Mulalic Serbecic Celik Radovic
Balta Mustafic
Ikic Varesanovic Ljukovac
Catakovic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Objektivac1946
- Kontakt:
Zasto nema nase utakmice na yt??
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 01 jul 2023, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Anicica izgleda halaliti opet,jedini igrac koji nema minuta na pripremnim,opasno nas je zmija ujela sa njim,ja mislim da on nije sekunde jeftin a i marka je puno za ovo sto smo dobili,kakva fula
I sto mi je zanimljivo ovo sto radi sa stoperima kroz pripremne,forsira dva niska skupa (Traku i Soldu) a ovamo dva jablana skupa (Besima i Celika).

I sto mi je zanimljivo ovo sto radi sa stoperima kroz pripremne,forsira dva niska skupa (Traku i Soldu) a ovamo dva jablana skupa (Besima i Celika).

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vjerovatno ce Adalberto i Kevin dobiti sansu u drugom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kakva je ova ekipa danas (protivnička)?
-
- Kontakt:
Ni Dupovca se nemozes rijesiti,opet otisao na posudbu.miky_hz je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:25Anicica izgleda halaliti opet,jedini igrac koji nema minuta na pripremnim,opasno nas je zmija ujela sa njim,ja mislim da on nije sekunde jeftin a i marka je puno za ovo sto smo dobili,kakva fula![]()
I sto mi je zanimljivo ovo sto radi sa stoperima kroz pripremne,forsira dva niska skupa (Traku i Soldu) a ovamo dva jablana skupa (Besima i Celika).![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njemu je ugovor sa nama istekao tako da je otišao u Igman kao slobodan igrač.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:43Ni Dupovca se nemozes rijesiti,opet otisao na posudbu.miky_hz je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:25Anicica izgleda halaliti opet,jedini igrac koji nema minuta na pripremnim,opasno nas je zmija ujela sa njim,ja mislim da on nije sekunde jeftin a i marka je puno za ovo sto smo dobili,kakva fula![]()
I sto mi je zanimljivo ovo sto radi sa stoperima kroz pripremne,forsira dva niska skupa (Traku i Soldu) a ovamo dva jablana skupa (Besima i Celika).![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, 30-godišnji vezni fudbaler Gojko Cimirot, karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. On je potpisao dvogodišnji ugovor s ekipom Al-Fayha. 

Poslije njih da aBd nama dodjebordobijelisampion je napisao/la: ↑01 jul 2023, 17:56Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, 30-godišnji vezni fudbaler Gojko Cimirot, karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. On je potpisao dvogodišnji ugovor s ekipom Al-Fayha.![]()

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bosnas_, ebi46, Haksss, JavierBosnia, MNON, Varijantas8 i 54 gosta.