FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma i VAR je qrac kad opet zadnju odluku ima sudija. Dodje Mrkaic i ubaci ti loptu rukama u gol, Gigovic pogleda snimak i dosudi.gol. Isti qrac kao i prije. Bio je VAR u finalu Evropske lige pa je Roma ostecena za cist penal, na kraju ljudi izgubili finale. Kod nas bi VAR bio samo bacanje para i jos vece zamazivanje ociju. Tad bi imali i debeo argument da te ubijede da je sve uredu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Već je započeto renoviranje svlačionica, koje će vrlo brzo dobiti novi izgled, a radi se i kompletna izmjena mokrih čvorova, tuševa, garderobera te će kao takve u potpunosti izmijeniti dosadašnji izgled.
Planirano je u narednom periodu da se uradi i renoviranje doping sobe, press sobe, svih toaleta na tribinama, ograde, mix zone, kao i čišćenje svih tribina te čišćenje i uređivanje vanjskog dijela stadiona.
Planirano je u narednom periodu da se uradi i renoviranje doping sobe, press sobe, svih toaleta na tribinama, ograde, mix zone, kao i čišćenje svih tribina te čišćenje i uređivanje vanjskog dijela stadiona.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta je sa klupama, tartanom, to nista ovaj put?MortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2023, 14:34Već je započeto renoviranje svlačionica, koje će vrlo brzo dobiti novi izgled, a radi se i kompletna izmjena mokrih čvorova, tuševa, garderobera te će kao takve u potpunosti izmijeniti dosadašnji izgled.
Gledaj kjafira Beganovica i Durakovica ne znaju ni Fatihu prouciti.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Var samo go liniju tehnologiju uvesti najvise. Ovo ostalo bi samo jos veci javasluk i kradja bila.
Samo reci igracima tipa Trake, Pene da ne ispadaju levati i da moraju ici oprezno skroz. Ne sudi im marchinak. Trako je vec jednom fasovao a ni luk jeo ni mirisao. Pa nek se cuvaju. (Jes da je Trako duel igrac a i Pena voli da se gura) Brzo lopta da ide, sto manje remplovanja i duela. Jednostavno akcije kao na sokeru moraju biti da bi mogao uraditi nesto a da minimiziras djelovanje sudije. Sve ostalo je materijal za gigovica i nema nista od pobjede.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Joj fuj Ado haha e ne vjerujem lakrdije
- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Minimalna ulaganja koja će direktno značiti da se kategorizacija stadiona malo podigne odnosno vrati na stari nivo. Klupe nije niko spomenuo a staza svakako neće ovaj put jer je nebitna za ovaj dio, ne može ti ni pomoći ni odmoći.skoJaa je napisao/la: ↑01 jul 2023, 14:49Šta je sa klupama, tartanom, to nista ovaj put?MortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2023, 14:34Već je započeto renoviranje svlačionica, koje će vrlo brzo dobiti novi izgled, a radi se i kompletna izmjena mokrih čvorova, tuševa, garderobera te će kao takve u potpunosti izmijeniti dosadašnji izgled.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Da li ce stici uraditi sve do revans utakmice ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ja sam smiren, a ti ako hoćeš da se smiriš, sagni mi se malo.BordoBBoja je napisao/la: ↑01 jul 2023, 01:13Uzmi bolan masazu, ne mora biti s happy endom, i smiti se maloajdohordas je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:10Pa zar Renan nije novi Cezar ? Bar je tako proglašen ovdje nakon tri utakmice, od velikih forumskih stručnjaka...
Ma mislio sam bar neka ukrasna, nisam mislio bas tartan. A i one klupe nekako siromašno izgledaju. Drago mi je sto će doći do vanjskog uređenja, pa i onaj Tusanj izgleda pristojno sada kada su malo ono ofarbali.MortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2023, 15:11Minimalna ulaganja koja će direktno značiti da se kategorizacija stadiona malo podigne odnosno vrati na stari nivo. Klupe nije niko spomenuo a staza svakako neće ovaj put jer je nebitna za ovaj dio, ne može ti ni pomoći ni odmoći.skoJaa je napisao/la: ↑01 jul 2023, 14:49Šta je sa klupama, tartanom, to nista ovaj put?MortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2023, 14:34Već je započeto renoviranje svlačionica, koje će vrlo brzo dobiti novi izgled, a radi se i kompletna izmjena mokrih čvorova, tuševa, garderobera te će kao takve u potpunosti izmijeniti dosadašnji izgled.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imamo “fore” još 10 dana da potpišemo stopera i golmana.
Do 7. Jula moramo prijaviti listu igrača za Europu, a do 12. jula imamo pravo da još 2 igrača prijavimo. Što znači uz silne papirologije i zeleno svjetlo saveza, morali bi do iduće nedjelje dovesti stopera i golmana(i potencijalno desetku ).
Do 7. Jula moramo prijaviti listu igrača za Europu, a do 12. jula imamo pravo da još 2 igrača prijavimo. Što znači uz silne papirologije i zeleno svjetlo saveza, morali bi do iduće nedjelje dovesti stopera i golmana(i potencijalno desetku ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma nista od toga sada, ogromna je povrsina i samim tim, to je preskuposkoJaa je napisao/la: ↑01 jul 2023, 15:29Ma mislio sam bar neka ukrasna, nisam mislio bas tartan. A i one klupe nekako siromašno izgledaju. Drago mi je sto će doći do vanjskog uređenja, pa i onaj Tusanj izgleda pristojno sada kada su malo ono ofarbali.
Avramovski i Mustafic su sasvim ok rješenja za desetku. Samo mi nekako sve miriše da ce Dal ostati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2023, 15:41Imamo “fore” još 10 dana da potpišemo stopera i golmana.
Ne bi autobus prezivio mjesec dana, neki indijanci bi dosli i sjebali bi ga..
Sve mi znamo.
Zagonetan story Mirvica na izjavu Terzica i 50 miliona eura 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ni meni nije jasno šta ovo treba da znači

Što kaže @ajdo, nadamo se da ide prema toj cifri, a da nije skontao da je ovo rupa bez dna

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2023, 16:19Ni meni nije jasno šta ovo treba da znači![]()
Što kaže @ajdo, nadamo se da ide prema toj cifri, a da nije skontao da je ovo rupa bez dna![]()
Prije da je skontao da savez radi protiv nas svaku mogucu odluku donose na našu štetu

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.