FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adoni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adoni » 05 mar 2011, 17:53

Jednom kad sve ovo bude juce :D :D pljuvaci i kriticari hocel vas tad biti stid i progovoriti?????
Prizeljkivao sam i ja danas tri bobe iz Gradacca,al opet zadovoljan i bodom..'ebi ga,nismo imali srece,al siguran sam da ce nam se to jednom i vratiti...fino smo otvorili sezonu,4 bobe iz dvije tekme sasvim dovoljno..to sto je Borac mazno 6 je neka druga stvar i to nije ni do Amara ni do nasih igraca pa da osipamo drvljem i kamenjem..Borac u prvom kolu uzeo isti onaj S.Brijeg kojeg je danas Rudar trebao napuniti kao kantu,danas na jadevite muke pobjedise fenjerasa i daleko najslabiju ekipu lige u kojoj niko lopte posteno primiti nezna..i jos im takva ekipa stvori 100% sansu..Borac ce kiksati vise nego sto se i nadamo,zivi bili pa vidjeli...-7 nezvuci previse obecavajuce,al kad se pogleda nas i njihov raspored i u obzir uzme 39 bodova koji su jos u igri,onda neizgleda i nedostizno 'ebi ga...vec od sljedeceg vikenda tih -7 se pocinje topiti i laganice u nas plus do kraja preci akoBogda ;) ;)
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 05 mar 2011, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 05 mar 2011, 17:54

Grbavica moj zivot je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Otoplilo u BL, stiže crveno-plavo proljeće, sad je već +7 :)

Vidim ima vas još maštate o tome da nas stignete, sada je priča da nas Velež dobija, vi pobjedjujete sledeće dve kuci. Tako je ste pričali da nakon 16, kola razlika se smanjuje na -2, a sada već imate 7 bodova zaostatka. Ali ima i realnih koji su svjesni da vam je titula sve dalje... Pa niko ne garantuje ni da će te vi obe sledeće utakmice dobiti kući! Borac puno bolje igra u gostima, što je i pokazao, uz to je i kvalitetnija ekipa sa boljim pojedincima, što vam je neutralno rekao i navijač Zvijezde, i to će biti nadam se dovoljno da se sačuva ova prednost.
Pa eto i da budete sampioni vi ste tolko pametni da ce te same sebe iz europe istjerati :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 05 mar 2011, 17:54

Ima jos utakmica , iako je sada dosta teze jos uvijek nije nedostizno i kako ti kolega ranije rece , ko se zadnji smije... :D
A za ove nase negativce nemam rijeci , nadam se da ce evolucija odraditi svoj dio , jer pokusaji emancipacije koje smo par nas ovdje na forumu pokusali nije urodilo plodom...... :lol:
......NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA..........
Željezničar za život cijeli !

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 mar 2011, 17:58

sta je sad ...sanjajte i dalje lazarove "golove" ,vodi ga kuci ako ti vlja..je*o vas on vise :!:
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 mar 2011, 18:00

Buddy je napisao/la:slika
lazar slavi go....to neki vic ?

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 05 mar 2011, 18:03

irridu je napisao/la:
Buddy je napisao/la:slika
lazar slavi go....to neki vic ?
buraz kada su ljudi iz tobola vidjeli klocinu zijanili se..odma mu platili povratnu kartu on može samo kod nas igrati :oops:

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 mar 2011, 18:07

ne mrzim lika stvarno ne mrzim,al sto je dosta dosta je...nemoj sad da mi neko kaze nije on kriv za dns.Iskreno zadovoljan sam bodom nema veze danasnja tekma.ali lik koji igra najisturenijeg igraca i koji je odigro svaku **** minutu dao je 3 gola samo i to 3 leotaru kad smo dali 8,a realno i tada je mogo dat bar jos 3...DOSTA VISE :!:

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 05 mar 2011, 18:13

SJETITE SE VREMENA KAD JE ZA NAS BIO POJAM BOD U GOSTIMA, I POGLEDAJTE SAD ! ŠATRO KRIVO NAM ŠTO NE MOŽEMO ZVIJEZDU POBIJEDITI, KOJU NIKAD NISMO POBIJEDILI U GOSTIMA !!! MALO SE ZAMISLITE I BUDITE ZADOVOLJNI !!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
G R B A V I C A 2

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 18:15

ajd ne galami!!

inace,zelji u subotu u goste stize cetvrti na tabeli! :D .
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/13/premijer-liga-bih

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 05 mar 2011, 18:52

Hajde nemojte plakati opet ce vas Velez spasiti :mrgreen: :mrgreen:

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 05 mar 2011, 18:55

Sramota za gradacac,onako sabanski kamenovati i pobjeci,pa dobro smo zivu glavu izviklu,i opet moja ekipa dobila po glavi :evil:
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 05 mar 2011, 18:56

LudLo 2 je napisao/la:Sramota za gradacac,onako sabanski kamenovati i pobjeci,pa dobro smo zivu glavu izviklu,i opet moja ekipa dobila po glavi :evil:
haman ti losa ekipa cim opet tvoja fasovala
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 05 mar 2011, 18:57

[quote="luckyh"]postaje sve hladnije -7,pozdrav iz tople BL[/

HAMO....ne KONTAM
inace se dugo nisam javio na ovom forumu samo citam, ali kad vidim kakvih levata pise moram uskocit u intervenciju!
tek drugo proljetno kolo i oni vec slave titulu, pa eto slijedece kolo -4 sta onda jel toplije ili hladnije J**** te u glavu meteorolsku.... :evil:
Slavite vi titulu u 18tom kolu tako je bilo i prosle godine....

SAMO ZELJEZNICAR....SVE ostalo je sporedno!!!

ZELJOOOOOOOOO!!! :o
BAS SVE TI DAJEMO.....

ecif
Kontakt:

Post Postao/la ecif » 05 mar 2011, 18:58

Baby je napisao/la:SJETITE SE VREMENA KAD JE ZA NAS BIO POJAM BOD U GOSTIMA, I POGLEDAJTE SAD ! ŠATRO KRIVO NAM ŠTO NE MOŽEMO ZVIJEZDU POBIJEDITI, KOJU NIKAD NISMO POBIJEDILI U GOSTIMA !!! MALO SE ZAMISLITE I BUDITE ZADOVOLJNI !!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
ccc mozes se sjetit i kad je bilo normalno svakom napuniti mrezu i na gostovanju ;) (nama je bitno kakvi smo sad nemamo nista sto smo prije bili dobri ili losi)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 18:58

Kad je bilo normalno napuniti mrežu protivniku na svakom gostovanju?

Evo, kad smo najjači bili (odnosno, postavili onaj rekord nepobjedivosti u PLBiH): 19 7-9-3 19:15. Gol po utakmici dali, skoro gol po utakmici i primili, bruku neriješenih.

edit:
Sezona nakon te, kad smo po Odovićem odigrali najbolju polusezone jedne ekipe ikad, 15 4-5-6 22:23.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 05 mar 2011, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 05 mar 2011, 19:00

Nisam gledao utakmicu, prenos na radiju sam slusao prvo poluvrijeme...ne mogu suditi o utakmici, jer je nisam gledao a niti slusao prenos do kraja, nisam mogao...

Proljetni dio je tek poceo, ima jos jako puno utakmica pred nama, ali u ovoj situaciji (kada zaostajemo vec 7 bodova), nije dobro vise kiksati iako nije ni sa sljedecim nekim kiksom sve gotovo, nije dobro kiksati jer ekipa Borca svakim ocuvanjem bodovne prednosti ili njenim povecanjem, stice sve vece samopouzdanje i sigurnost sto im moze donijeti samo uspjeh...

Mi trenutno to nemamo, zaostajemo osjetno na tabeli, a ako se tako nastavi nakon sljedeceg gostovanja, mogla bi se stvoriti i pomalo negativna atmosfera oko ekipe (navijaci, novinari...)

Sretno nam bilo u nastavku prvenstva...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 05 mar 2011, 19:02

elSaik je napisao/la:Kad je bilo normalno napuniti mrežu protivniku na svakom gostovanju?
možda nije bilo normalno napuniti mrežu u bukvalnom smislu,ali je bilo normalno pobijediti. ;)
ali nema para,sve se rastalilo....

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 05 mar 2011, 19:18

U nastavku najbolju priliku za Željezničar propustio je Lazar Popović kada je glavom pucao u okvir Zvijezdinog gola..
pa dokle vise svaku utakmicu ista prica covjek je dokazao da ne zna zabiti i zato ce ga osim opet 'nagraditi' tako sto ce igrati medju prvih 11..a bajro spahic koji se dokazao da moze zabiti ne dobija priliku stvarno svi se zapitajte i dajte neki realan sud lako je podrzavati i meni je drag kao covjek ali stvarno kad nije u formi ne treba ni da igra i molim ga da pojaca Zelju svojim odlaskom iz kluba..
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 19:25

Završi rečenicu, nemoj iz konteksta izvlačiti pri citiranju.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 05 mar 2011, 19:28

imam osjecaj da bi pojedincima sve bilo u redu samo u slucaju da nas zeljo, tokom jednog prvenstva, osvoji 90 bodova, uz gol razliku 143-16. naravno, pod uslovom da je liga u sadasnjem obimu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.