Tvrde pazar da im se bolje podmaze, a i treba im se solidno podmazat. Manje vise nosioci igre.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
To bi sigurno bilo dobro za ligu,jedva čekam derbiredbull93 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:13Cisto sumnjam u to, ali da vam bude sa srecom. Ajde pocni te dovoditi igrace da i nase malo motivisete, mozda neko jako ime i kod nas svane.montolivo18 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:15![]()
![]()
![]()
Sve smo dogovorili i na sjednici Skupštine, koja je sazvana za utorak, 4. jula, trebali bismo preuzeti klub, po istom principu rada kao do sada. Da bismo promijenili aktuelni model potrebno je provesti proceduru što zahtijeva određeno vrijeme. Zbog toga ćemo preuzeti klub po postojećem modelu, a potom pristupiti promjeni Statuta, kazao je Husić za Raport.

Ma je.beš ligu ovu smrdljivu, daj samo najlakši i najbrži način da je osvojimo. Nadam se da će svi konkurenti biti najslabiji mogući.montolivo18 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 22:58To bi sigurno bilo dobro za ligu,jedva čekam derbiredbull93 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:13Cisto sumnjam u to, ali da vam bude sa srecom. Ajde pocni te dovoditi igrace da i nase malo motivisete, mozda neko jako ime i kod nas svane.montolivo18 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:15![]()
![]()
![]()
Sve smo dogovorili i na sjednici Skupštine, koja je sazvana za utorak, 4. jula, trebali bismo preuzeti klub, po istom principu rada kao do sada. Da bismo promijenili aktuelni model potrebno je provesti proceduru što zahtijeva određeno vrijeme. Zbog toga ćemo preuzeti klub po postojećem modelu, a potom pristupiti promjeni Statuta, kazao je Husić za Raport.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hoće da piju bolje sokače, jbg.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sivac je štata ako ode jer je medju 3 najbolja igrača a Žuna gdje god ode nece spojiti 3 utakmice kao starter. Kod nas je igrao standardno i tek dobre dvije partije pruzio u baražu..
Koji bi ga klub čekao 15 utakmica i trpio da spoji dvije odlicne ? Samo matični..
Tako da bilo bi mi žao za Sivca a Žuna moze odmah pa i u Slobodu.
Koji bi ga klub čekao 15 utakmica i trpio da spoji dvije odlicne ? Samo matični..
Tako da bilo bi mi žao za Sivca a Žuna moze odmah pa i u Slobodu.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Havenija je ustvari Avdo Avdicavenija je napisao/la: ↑30 jun 2023, 12:06Hoce ljudi rezultate hahah **** obraz, cast, ugled, postenje, ponos itd itd, pa samo ono sto je uradio kada je nazvao svoje igrače da izadju iz autobusa i tuže Slobodu kada je on odlazio je dovoljno da vam bude vječni neprijatelj a ne 5 godina gori od Ratka Mladica pa sada sve zaboravili, niste vi ribice pamtite vi sve.
Uopstalom koga boli k, cijela javnost zna sta radi i kako potkrada državu preko isplate na ruke a da ga ne prate drzavne agencije, kako da ne..Polako.

075
LeonBest je napisao/la: ↑01 jul 2023, 01:50Havenija je ustvari Avdo Avdicavenija je napisao/la: ↑30 jun 2023, 12:06Hoce ljudi rezultate hahah **** obraz, cast, ugled, postenje, ponos itd itd, pa samo ono sto je uradio kada je nazvao svoje igrače da izadju iz autobusa i tuže Slobodu kada je on odlazio je dovoljno da vam bude vječni neprijatelj a ne 5 godina gori od Ratka Mladica pa sada sve zaboravili, niste vi ribice pamtite vi sve.
Uopstalom koga boli k, cijela javnost zna sta radi i kako potkrada državu preko isplate na ruke a da ga ne prate drzavne agencije, kako da ne..Polako.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Havenija, kako nam je postenjacina Dzidic/Djidic? Kako se ono zenićććka keljurina prezivala?
075
Ajmo sada svi.
Slo slo slobodo ba k**** te nabodo.
Ljudi smo nismo uz tuzle
Slo slo slobodo ba k**** te nabodo.
Ljudi smo nismo uz tuzle
Conjvicts vole ćelik, ćelik voli conjvicts
Kaze rijesili se krimosa Fude, Ayde i politike, a slave titule 90ih

Kaze rijesili se krimosa Fude, Ayde i politike, a slave titule 90ih

075
Ja sam magnet za budale
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Zaboravio si spomenuti i da primaju ponovo pare od istog tog Fude

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne razumijem prozovanje to za primanje para od Fude?
Vama grad milione upumpava, a nama ne smije ni marku

I Fudo sa Celikom nema nista, dosao i priznao svoju gresku, ponizio se, i platio sto je trebao. Sva saradnja sa Fudom je cisto iz interesa, al Fudo nema nijednog svog covjeka blizu Celika.
De malo dozovite se, covjek vas preuzima tako sto napise par imena i tjt. Podrzavate sto daje plate na crno i slicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Ovo za pucanje cireva, mislim da su vama do sad svi popucali haha. Jedan dan vas sisoja preuzima, drugi dan neka zajebancija oko toga, stresno vrijeme za simpatizere slobode. Nije ni cudo sto se tako ponasate.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Čirevi u Zenici

Šta će ih preuzet, više ima prihoda od ulaznica na utakmicama Tuzla City-a nego Slobode

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Jesul odblokirali 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BatistutA19
- Kontakt:
Meni najsmjesniji navijaci samo mastaju da ce ih kupit neko trosit milione i zelje im ispunjavat,uzdaju se u milionere a na protestu ih 12 bude a plan B nikakav nemaju kad ih izdignu lopovi.Da ih hoce vise preuzet i tek im onda krecu spletke od raznih tuzbi do prepucavanje politickih stranaka preko Slobode i bot masinerija po drustvenim mrezama .I nas je Aydin preuzeo na listu papira i obeco Europski Celik,Akademiju,sportske terene,vrhunska pojacanja,prejaki sponzori i na kraju nismo imali sapuna i deterzenta i bez marke uz ogroman dug sto je napravio..Sto se mene tice odmah bez utakmica nek vas vrate u PL ali vas rat sa politikom ,gradom i raznim strujama tek pocinje bio Azmir ili ne bio ,vas to ceka kad tad ..Nek vam je bog na pomoci Slobodi zelim sve najbolje ,mi smo se bar politike i raznih struja rijesili a PL kad se poklopi nebitno.Nama dodje protiv Klisa 9000 sto realno moze privuc toliku publiku samo Sarajevo i Zeljeznicar i niko vise ,uz duzno postovanje prema ostalim ali tako je i nece nam ni falit toliko PL a tu smo stepenica jos jedna.