Fino ga platise.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
posteno, ovo da je odbio bio bi budala, ali mislim da bi ostao da su mu nudili 12-13mil ove ekipe koje i ne mogu viseNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:19Free agent Bruce Brown has agreed on a two-year, $45M deal with the Indiana Pacers
Fino ga platise.![]()
Jbg i nije puno.Cap skace, najbolji igraci lige (ovi koji su poptisali novije ugovore) zaradjuju i po 50mil godisnje, tako da high end role igrac moze komotno izaci na 30-35mil.
zbog situacije i kazem, trebali su vec odluciti sta ce s Dameom, a on moze sutra traziti trade, ali hajde, mozda moze biti trade kandidat, nije previse ali za POR po meni jeste...doduse, ne znam sta su mogli dobiti za te pare, kakva im je cap situacija, mozda je kao sa MPJ gdje ili mu das pare ili nemas svakako para za drugog igraca.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:26Jbg i nije puno.Cap skace, najbolji igraci lige (ovi koji su poptisali novije ugovore) zaradjuju i po 50mil godisnje, tako da high end role igrac moze komotno izaci na 30-35mil.
Druga stvar je situacija u POR, kao i cinjenica da meni Grant nije igrac koji pravi razliku u toj nekoj svojoj ulozi.
Oni njega nisu smjeli izgubiti.Nemaju prostora nikakvog.JHam je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:29zbog situacije i kazem, trebali su vec odluciti sta ce s Dameom, a on moze sutra traziti trade, ali hajde, mozda moze biti trade kandidat, nije previse ali za POR po meni jeste...doduse, ne znam sta su mogli dobiti za te pare, kakva im je cap situacija, mozda je kao sa MPJ gdje ili mu das pare ili nemas svakako para za drugog igraca.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:26Jbg i nije puno.Cap skace, najbolji igraci lige (ovi koji su poptisali novije ugovore) zaradjuju i po 50mil godisnje, tako da high end role igrac moze komotno izaci na 30-35mil.
Druga stvar je situacija u POR, kao i cinjenica da meni Grant nije igrac koji pravi razliku u toj nekoj svojoj ulozi.
ali bi on kao starter znacilo da nemaju pravog PG, trebat ce im 3 lopte barNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:41Oni njega nisu smjeli izgubiti.Nemaju prostora nikakvog.JHam je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:29zbog situacije i kazem, trebali su vec odluciti sta ce s Dameom, a on moze sutra traziti trade, ali hajde, mozda moze biti trade kandidat, nije previse ali za POR po meni jeste...doduse, ne znam sta su mogli dobiti za te pare, kakva im je cap situacija, mozda je kao sa MPJ gdje ili mu das pare ili nemas svakako para za drugog igraca.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:26
Jbg i nije puno.Cap skace, najbolji igraci lige (ovi koji su poptisali novije ugovore) zaradjuju i po 50mil godisnje, tako da high end role igrac moze komotno izaci na 30-35mil.
Usput, KBD je jako podcijenjen igrac. Popravio je sut, moze braniti vise pozicija.To je odlican potpis PHXa, vjeruj mi.
Positionless kosarka.Kreirace svako ko je s loptom.Na sta ce to liciti, ostaje da se vidi!?JHam je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:45ali bi on kao starter znacilo da nemaju pravog PG, trebat ce im 3 lopte barNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:41Oni njega nisu smjeli izgubiti.Nemaju prostora nikakvog.JHam je napisao/la: ↑01 jul 2023, 00:29
zbog situacije i kazem, trebali su vec odluciti sta ce s Dameom, a on moze sutra traziti trade, ali hajde, mozda moze biti trade kandidat, nije previse ali za POR po meni jeste...doduse, ne znam sta su mogli dobiti za te pare, kakva im je cap situacija, mozda je kao sa MPJ gdje ili mu das pare ili nemas svakako para za drugog igraca.
Usput, KBD je jako podcijenjen igrac. Popravio je sut, moze braniti vise pozicija.To je odlican potpis PHXa, vjeruj mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.