FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 255

Chony533
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Chony533 » 01 jul 2023, 00:14

Fakat sta je sa Avramom i njegovim ugovorom, kolko znam istice prije kraja 2024.
Hoce li se to sta produzivat il ga kontaju djabaluka pustit bude li dobar bio?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 jul 2023, 00:26

Chony533 je napisao/la:
01 jul 2023, 00:14
Fakat sta je sa Avramom i njegovim ugovorom, kolko znam istice prije kraja 2024.
Hoce li se to sta produzivat il ga kontaju djabaluka pustit bude li dobar bio?

Sad će on igrati za sebe i da Bog da da odigra kao Crepulja, šteta bi se debelo smanjila. Je li njega Mirvic doveo ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 jul 2023, 00:31

Ono sto bi mogao biti problem je zadnja linija. Koga god stavio Traku ili Serbecica sva četvorica neće imati 5 tekmi u paru do CL. Samo njihov induvidualni kvalitet, a i ZV nov (Zeljkovic). Dobri svi,ali neuigrani .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 jul 2023, 00:40

Amcho1 je napisao/la:
Polako ba sa Penom, pa i za Renana ste na osnovu prvog utiska govorili novi Cezar, za Baltu da ne govorim. Mora se čovjek malo adaptirati, uklopiti u ekipu, dobiti osjećaj, prihvatiti stil igre ekipe, itd. Pa Ronaldo tek kad je otišao u Arabiju bio je očajan neko vrijeme. Samo lagano, Pena je danas na terenu bio vanzemaljac i to je normalno.poz
Litvanska liga je ocaj,zamisli kad je tamo ovaj kloc Renan bio prvi strijelac,uvala godine. Keymerah,odma vidis da je amater,lik uopste ne lici na fudbalera,samo su neki od komentara nasih strucnjaka. Rahmanovic je bio klocina,govorili mu da ode da se bavi MMA sportom,Kova je bio antitalenat itd. Prije sam rekao,klub ce na pravi put izvesti samo osoba koja ne hebe zivu silu,fura svoje bez da slusa bilo koga.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 01 jul 2023, 01:04

mosarajvosa83 je napisao/la:
01 jul 2023, 00:40
Amcho1 je napisao/la:
Polako ba sa Penom, pa i za Renana ste na osnovu prvog utiska govorili novi Cezar, za Baltu da ne govorim. Mora se čovjek malo adaptirati, uklopiti u ekipu, dobiti osjećaj, prihvatiti stil igre ekipe, itd. Pa Ronaldo tek kad je otišao u Arabiju bio je očajan neko vrijeme. Samo lagano, Pena je danas na terenu bio vanzemaljac i to je normalno.poz
Litvanska liga je ocaj,zamisli kad je tamo ovaj kloc Renan bio prvi strijelac,uvala godine. Keymerah,odma vidis da je amater,lik uopste ne lici na fudbalera,samo su neki od komentara nasih strucnjaka. Rahmanovic je bio klocina,govorili mu da ode da se bavi MMA sportom,Kova je bio antitalenat itd. Prije sam rekao,klub ce na pravi put izvesti samo osoba koja ne hebe zivu silu,fura svoje bez da slusa bilo koga.
Ne kontas sustinu price, mi sto vise pljujemo u startu, to nas vise igraci demantuju :rol:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 01 jul 2023, 01:13

ajdohordas je napisao/la:
01 jul 2023, 00:10
Pa zar Renan nije novi Cezar ? Bar je tako proglašen ovdje nakon tri utakmice, od velikih forumskih stručnjaka...
Uzmi bolan masazu, ne mora biti s happy endom, i smiti se malo

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 01 jul 2023, 01:43

Samozdravlje je napisao/la:
01 jul 2023, 00:31
Ono sto bi mogao biti problem je zadnja linija. Koga god stavio Traku ili Serbecica sva četvorica neće imati 5 tekmi u paru do CL. Samo njihov induvidualni kvalitet, a i ZV nov (Zeljkovic). Dobri svi,ali neuigrani .
Nešto kontam, sto ne bi vratili Lazica. Vidim da ga nema više u Borcu, a vjerovatno je bolji od svih naših trenutnih štopera.

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 01 jul 2023, 02:34

Amcho1 je napisao/la:
"Renan jedini brazilac koji ne zna igrati", "Ziljkic i Mirza se pobili"
Ovdje bi izdvojio meni lično dvije najjače, najvećeg forumskog stručnjaka i navijača Stupčanice iz Olova @nazoruso, čak ovu drugu su prenijeli mediji.
Ima dobrih za Baltu, ali drugom prilikom. 🍓 :guz:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 01 jul 2023, 03:09

Mogo bi Mirva kakav autobus kupiti. Dosta više Centre.
🇵🇸

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 jul 2023, 06:59

Netreba se uzbudjuvat vec treba sto vise kudit, jer koga god falimo bude promasaj

Falili dizdarevica kad ono flopcina gora nego alaim i adilovic zajedno

Falili saida 2 mandat, cak pisalo se i nastakam ce prekucavat kad ono prevara gora od melunovica i covjek prelezo citav ugovor nije htio po marke oprostit, jos nesto prijetio e vidjecete kad ja u slobodu odem koliko ja vrijedi kad i tamo kita

Jesic kasapin disciplina brazilci od 200 golova necemo nikog podcjenit necemo niko precjnit to jedino sto je znao reci za njega je klaun murinjo

Ikanda kad je doso igrali utakmicu prijateljsku u travniku ovde se pisalo igra ko delpijero i toti vise se pisalo o njemu nego o benki kad covjek doso na lijecenje

Nadam se samo da Sehinovic nece zajebat drogiranog sa ovih par obrana pa da nedovedemo DELACA

SEHA JE NIVO ALIMA TRENA POSTENO SVAKO 7 utakmica jednu dobar, jedino sto je bolji od alaima u penalima..

Dovest golmana
Z

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 jul 2023, 07:01

Netreba se uzbudjuvat vec treba sto vise kudit, jer koga god falimo bude promasaj

Falili dizdarevica kad ono flopcina gora nego alaim i adilovic zajedno

Falili saida 2 mandat, cak pisalo se i nastakam ce prekucavat kad ono prevara gora od melunovica i covjek prelezo citav ugovor nije htio po marke oprostit, jos nesto prijetio e vidjecete kad ja u slobodu odem koliko ja vrijedi kad i tamo kita

Jesic kasapin disciplina brazilci od 200 golova necemo nikog podcjenit necemo niko precjnit to jedino sto je znao reci za njega je klaun murinjo

Ikanda kad je doso igrali utakmicu prijateljsku u travniku ovde se pisalo igra ko delpijero i toti vise se pisalo o njemu nego o benki kad covjek doso na lijecenje

Nadam se samo da Sehinovic nece zajebat drogiranog sa ovih par obrana pa da nedovedemo DELACA

SEHA JE NIVO ALIMA TRENA POSTENO SVAKO 7 utakmica jednu dobar, jedino sto je bolji od alaima u penalima..

Dovest golmana

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 01 jul 2023, 08:03

Torino je napisao/la:
01 jul 2023, 03:09
Mogo bi Mirva kakav autobus kupiti. Dosta više Centre.
Ako prodjemo prva dva kola mozdai bude
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 jul 2023, 08:27

Bukvalno nama bi pod moranjem bilo proci najmanje 2 pretkola.
Velike pare su se ulozile u ovaj igracki kadar.Tu je i Dal koji treba da se proda.Valjda i Poljaci prodaju Kovacevica I sredstva bi se uveliko vratila.Ne znam koliko imamo za Dizdarevica.
Tu su karte od Evrope,I tu se nadam odlicnoj posjecenosti.Dijaspora fan shop bi trebao dobro raditi.
Bilo kako bilo rizik jest,ali bez rizik nema ni profita.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 jul 2023, 08:50

Amcho1 je napisao/la:
Nije uopšte isto Pena dolazi kao neko ko treba da pravi razliku, neko ko je bombastično najavljen niko i ne pise da je kloc, levat itd. Nego je problem sto tesko da on moze izborit i startnu postavu, podsjeća me na Saida iz drugog mandata svi ocekuju od njeg a on jednostavno ne moze. Meni najvise smeta sto je on došao tu kao neka mega zvijezda i kao na jednoj nozi ce da razvlaljuje ligom.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 01 jul 2023, 10:34

Hahah pogledajte isjecak od Ziljkica sa podcasta, bas primjeren za ovog foruma 🤣🤣🤣

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 jul 2023, 10:51

Bijednici,cuj opstina ce vratiti pare haha. Za gljive mora opstina reci,dali smo savezu pare,sad ih tuzimo jer su uvalili bolesnu travu,sloj iz Cernobila a platili smo cijenu terena na Old Trafordu, novi teren,odstetu za finansijske gubitke itd oderat ih al nista.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 01 jul 2023, 10:58

Ovo oko Delača se oteglo duže nego što smo čekali Kapića. Na hajr da bude.

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 01 jul 2023, 11:05

Još jedna prijateljska utakmica odigrat će se danas protiv NK Nafta

🏟️ Lendava stadium
⏰ 18:00
📺 Besplatan stream

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 01 jul 2023, 11:07

Psg nije imao svlacionicu ujedinjenu, dok mi to imamo. Sto smatram vrlo bitnim za uspjeh, kad svlacionica dise ko jedan. Vidjet cemo kako ce biti poslije ovih novih pojacanja

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 01 jul 2023, 11:09

Bilo bi odlicno da idemo i do grupne faze, niko sretniji od nas, pa tako shvatam i one koji su glasali za takvu opciju. Samo kazem da nastojim biti realan, a to je 2 ili 3 pretkolo, bas kako je to i receno iz kluba.

Nama prednost domaceg terena i ne igra neku ulogu bez navijaca (pri tome mislim na UNFKS).
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.