NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Convicts » 30 jun 2023, 19:44

Truhlo je napisao/la:
30 jun 2023, 19:41
Convicts je napisao/la:
30 jun 2023, 19:30
Šta @Truhlo kažeš za ovog golmana? :kafa:

https://www.transfermarkt.com/tarik-abd ... ler/396651
Odlican, 17 clean sheets :tokralju:

Kazem vam ja nedavno tesko ce biti zadrzati Sivca, zreo je za PL, momak na mjestu i ako odluci da ide neka je sa srecom. Isto vazi i za Zunu :thumbup:
Dovodimo ga ;)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 jun 2023, 19:56

Najbolji golman Prve lige RS, u izboru trenera i kapitena ekipa iz Prve lige RS, je Tarik Abdulahović
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 30 jun 2023, 19:57

Ja ne znam sta ovdje ova dvojica napadaju se i ja bi prvi otišao gdje je bolje
Kad ti lupam neko ponudi duplu platu svako bi otišao
E sad je druga stvar da li će Sivac imati priliku za igru u Igmanu hoće li presjediti na klupi ili imat zagarantovano prvih 11 u nas to nek dobro razmisli
A financijski svako ide gdje mu je bolje
Sto se Zune tice imam neki osjećaj da će ostat on u Čeliku ali eto vidjet ćemo brzo sve

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 30 jun 2023, 20:09

Žuna ne može u FL igrat a kamo li u PL! On samo u Čeliku može igrat i u vašim očima može biti dobar.Da hoče otiči da se više ne računa na njeg nikad! A i nije neki igrač bio ebat ga,daj bože da ode.Sivac je momak dobar i dobar igrač,tako da njemu sve najbolje želim.Arežina došo ko živi amater,poklopio Žunu za 2 sedmice😁 i smjestio ga u čoše gdje mu je i mjesto . Isakovič produžio a i gdje drugo može otiči? Tek če sad naši mladi igrači biti pod večom lupom drugih klubova,jer FL je puno ozbiljnija liga. Eto vam vaše ne treba niko sa strane imamo mi našu La masiju,imaš ti kurko u usta ako ti još odu Durmiš,Ali,Arnautovic,Durmo! A jelde nečete pozajmice i igrače sa strane!
::::SAMO ČELIK::::

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jun 2023, 20:24

Convicts je napisao/la:
30 jun 2023, 19:44
Truhlo je napisao/la:
30 jun 2023, 19:41
Convicts je napisao/la:
30 jun 2023, 19:30
Šta @Truhlo kažeš za ovog golmana? :kafa:

https://www.transfermarkt.com/tarik-abd ... ler/396651
Odlican, 17 clean sheets :tokralju:

Kazem vam ja nedavno tesko ce biti zadrzati Sivca, zreo je za PL, momak na mjestu i ako odluci da ide neka je sa srecom. Isto vazi i za Zunu :thumbup:
Dovodimo ga ;)
1, 96m kakva mrcina :tokralju:

Ljudi opusteno, nemojte se vezati za igrace i pljuvati pojedince koji su iznjeli proslu polusezonu. Mozda i Sivac i Zuna ostanu, nije fer pljuvati. Sivac je sigurno nas najbolji igrac a zuna je tu u rosteru, mozda nije top kvalitet kao arezina ali je dosta zasluzan za nase rezultate u prosloj sezoni, pogotovo playoff.

Morate shvatiti da je njima to posao i gledaju da imaju sto bolje uslove. Niko nije nezamjenjiv, tako da idemo svojim putem. Koga mozemo cemo zadrzati, koga ne, hvala na svemu i idemo dalje :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 30 jun 2023, 20:58

zamorano je napisao/la:
30 jun 2023, 20:09
Žuna ne može u FL igrat a kamo li u PL! On samo u Čeliku može igrat i u vašim očima može biti dobar.Da hoče otiči da se više ne računa na njeg nikad! A i nije neki igrač bio ebat ga,daj bože da ode.Sivac je momak dobar i dobar igrač,tako da njemu sve najbolje želim.Arežina došo ko živi amater,poklopio Žunu za 2 sedmice😁 i smjestio ga u čoše gdje mu je i mjesto . Isakovič produžio a i gdje drugo može otiči? Tek če sad naši mladi igrači biti pod večom lupom drugih klubova,jer FL je puno ozbiljnija liga. Eto vam vaše ne treba niko sa strane imamo mi našu La masiju,imaš ti kurko u usta ako ti još odu Durmiš,Ali,Arnautovic,Durmo! A jelde nečete pozajmice i igrače sa strane!
Vidi se da voliš Čelik, čim si iz svog pravopisa izbrisao slovo ć
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 jun 2023, 21:04

Trenutno svakog navijača Čelika boli da mu može jedan GOŠK, Igman, Posusje, Zvijezda, jbna Sloga Doboj uzeti igrača jer su finansijski jači a ono što me tješi i daje mi utjehu je činjenica da će za 2 godine biti obrnuta situacija.

Da će Čelik biti premijeligaš a npr Igman u federalnom rangu.
To na umu trebaju imati i svi igrači.
Svakako treba pokušati zadržati kostur ako načneš ekipu koju gradiš tri godine nije dobro nikako.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 jun 2023, 21:09

Nemoj da sere iko protiv igraca, ako procijene da trebaju ici, nek idu, nek prave sebi karijeru. Iznijeli su veliki teret ove ekipe, hvala im puno za to, ne smijemo neke stvari zaboraviti.

Nadam se da klub ima sredstva da potpise profi ugovore sa ovom djecom, pa makar i neku solidnu platu, samo nek su vezani za klub. Naravno davat im sansu, usavrsavat ih, gurat ih maksimalno da i oni sto dalje doguraju.

Nekad je bolje za manje para igrati, a biti standardan, nego za vece para, a da te nakon jedne sezone nema nigdje.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jun 2023, 21:17

redbull93 je napisao/la:
30 jun 2023, 21:09
Nemoj da sere iko protiv igraca, ako procijene da trebaju ici, nek idu, nek prave sebi karijeru. Iznijeli su veliki teret ove ekipe, hvala im puno za to, ne smijemo neke stvari zaboraviti.

Nadam se da klub ima sredstva da potpise profi ugovore sa ovom djecom, pa makar i neku solidnu platu, samo nek su vezani za klub. Naravno davat im sansu, usavrsavat ih, gurat ih maksimalno da i oni sto dalje doguraju.

Nekad je bolje za manje para igrati, a biti standardan, nego za vece para, a da te nakon jedne sezone nema nigdje.
Ako ne moze sad, barem na zimu ponuditi pro ugovore. Ako to ne odradimo na zimu, opeljusit ce nas PL klubovi nakon dobre sezone kao Stupcanicu ovo ljeto, pa onda hajde ponovo pravi ekipu bez 5, 6 kljucnih igraca iz prosle...

Ovo je i odlicno da su svi ostali potpisali ugovore osim Zune i Sivca za sad. Nadam se da ce barem Sivac ostati, ponos Celika iz prosle sezone :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 30 jun 2023, 21:18

E to je najgore. Imas uigranu ekipu i trenera na okupu duzi niz godina i sada kada si se stabilizovao i skoro dosao do izvora ( na sportskom i administrativnom planu ) nije dobro da se ova nasa omladina raspe.
Mislim da je i za njih bolje da ostanu u Celiku i zajedno rastu zajedno kao i igraci a i klub kao klub nego da odu u neke epizodne premijerligase koji ce kao sto je avenija napisao za par godina najverovatnije biti liga ispod Celika.
Sretno momcima u svakom slucaju ali velika bi bila steta da ovako uigranu ekipu napuste oni mladi koji su prosli sve ovo zajedno sa klubom sto je iza nas.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 jun 2023, 22:01

Samo vi govorite nije dobro ovo nije ono.I trebaju ići gdje im je bolje i gdje će veću pinku dobiti, nisu na zalasku karijere da ostaju i gledaju Čelik a pogotovo što su dali svoj doprinos itekako za 3 godine.Ne znam sta hoćete još 3 godine da igraju za kikiriki i da im vi govorite kako će propasti ako odu.Na nama je da unovčimo to, a ne da idu besplatno.Sivac se pokazao komplet sezonu.Kad sam govorio produžajite ugovore sa Sivcem,Alijem,Arnautovićem na dvije godine prije nego što dobiju ponudu, stalno sa ponavljao kao papagaj svaki dan, ono gleda se prvo da se dovedu neka pojačanja koja ce biti pretežno zamjena igračima na klupi, a tvojim igračima ističu ugovori i imaš mladu uigranu ekipu gdje se mogu nositi sa ekipama iz PLa, gdje se vidi neki potencijal koje znaš da su kičma ekipe i ko imalo ima oko trebao je da strahuje da ti ne odu besplatno a ne da igraš na njihova osjecanja eto zato sto su iz Zenice i našu školu prošli.Manite se socijane priče,oni su svoj doprinos klubu dali,sad je na redu da to klub nagradi ugovorom ali i platom.Ne može Vardo i Sivac isto biti i isto koštati.
Sve to stoji dugovi primarni cilj,ali tolimo opsjednuti dugom da zanemarujemo ostale stvari.Dosao si dovde napravio igrače od njih trebaš ih sad besplatno pustati?Ne znam stvarno sta su mislili da nece niko dati ponudu nasima zato sto smo 1.FL nekontam,neigramo vise kanton, pa doce kada tad ponuda, a dobro znaš za šta igraju,pogotov prva 3-4 kluba iz PLa da posalju ponudu otici ce bez razmisljanja.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jun 2023, 22:08

Celicni je napisao/la:
30 jun 2023, 22:01
Samo vi govorite nije dobro ovo nije ono.I trebaju ići gdje im je bolje i gdje će veću pinku dobiti, nisu na zalasku karijere da ostaju i gledaju Čelik a pogotovo što su dali svoj doprinos itekako za 3 godine.Ne znam sta hoćete još 3 godine da igraju za kikiriki i da im vi govorite kako će propasti ako odu.Na nama je da unovčimo to, a ne da idu besplatno.Sivac se pokazao komplet sezonu.Kad sam govorio produžajite ugovore sa Sivcem,Alijem,Arnautovićem na dvije godine prije nego što dobiju ponudu, stalno sa ponavljao kao papagaj svaki dan, ono gleda se prvo da se dovedu neka pojačanja koja ce biti pretežno zamjena igračima na klupi, a tvojim igračima ističu ugovori i imaš mladu uigranu ekipu gdje se mogu nositi sa ekipama iz PLa, gdje se vidi neki potencijal koje znaš da su kičma ekipe i ko imalo ima oko trebao je da strahuje da ti ne odu besplatno a ne da igraš na njihova osjecanja eto zato sto su iz Zenice i našu školu prošli.Manite se socijane priče,oni su svoj doprinos klubu dali,sad je na redu da to klub nagradi ugovorom ali i platom.Ne može Vardo i Sivac isto biti i isto koštati.
Sve to stoji dugovi primarni cilj,ali tolimo opsjednuti dugom da zanemarujemo ostale stvari.Dosao si dovde napravio igrače od njih trebaš ih sad besplatno pustati?Ne znam stvarno sta su mislili da nece niko dati ponudu nasima zato sto smo 1.FL nekontam,neigramo vise kanton, pa doce kada tad ponuda, a dobro znaš za šta igraju,pogotov prva 3-4 kluba iz PLa da posalju ponudu otici ce bez razmisljanja.
Tehnicki u trecem rangu nije moguce ponuditi profesionalni ugovor jer je amaterski rang i nisi mogao potpisati duzi ugovor od amaterskog na godinu dana. Tek sada mozes potpisivati pro ugovore.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 jun 2023, 22:29

Truhlo je napisao/la:
30 jun 2023, 22:08
Celicni je napisao/la:
Tehnicki u trecem rangu nije moguce ponuditi profesionalni ugovor jer je amaterski rang i nisi mogao potpisati duzi ugovor od amaterskog na godinu dana. Tek sada mozes potpisivati pro ugovore.
To znam, ali prvo se trebalo gledati ko će ostati od naših igrača sa kim produžiti ugovor na godinu, a sa kim na dvije i kome se zahvaliti pa onda tek dovoditi pojačanja.Čim je zavrsila sezona vidilo se ko je kalibar, poslije Klisa smo odma otvarali temu o pojačanjima i igračima kojima treba ponuditi veći ugovor.Znam šta govorim.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jun 2023, 22:33

Celicni je napisao/la:
30 jun 2023, 22:29
Truhlo je napisao/la:
Celicni je napisao/la:
To znam, ali prvo se trebalo gledati ko će ostati od naših igrača sa kim produžiti ugovor na godinu, a sa kim na dvije i kome se zahvaliti pa onda tek dovoditi pojačanja.Čim je zavrsila sezona vidilo se ko je kalibar, poslije Klisa smo odma otvarali temu o pojačanjima i igračima kojima treba ponuditi veći ugovor.Znam šta govorim.
Pa i gledalo se, na osnovu toga se i dovode pojacanja. Drugi je par cipela sto samo Zuna i Sivac nisu prihvatili produzenje jos i to je to.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 jun 2023, 22:43

Truhlo je napisao/la:
30 jun 2023, 22:33
Celicni je napisao/la:
Truhlo je napisao/la:

Pa i gledalo se, na osnovu toga se i dovode pojacanja. Drugi je par cipela sto samo Zuna i Sivac nisu prihvatili produzenje jos i to je to.
Pa zato sam i reko Vardo i Sivac nisu isto, nemaju istu cijenu na tržištu, a samim tim ni plata im nebi trebala biti ista i to je sasvim normalno i svugdje u svijetu ne zarađuje svaki igrač isto u istom klubu.Ako je klub ponudio više njemu ili nekom drugom igraču za koje znamo da su vrjedniji vise nego ostalima koji su ni tamo ni vamo, onda moja greška, ali čisto sumnjam.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jun 2023, 22:48

Celicni je napisao/la:
30 jun 2023, 22:43
Truhlo je napisao/la:
30 jun 2023, 22:33
Celicni je napisao/la:

Pa zato sam i reko Vardo i Sivac nisu isto, nemaju istu cijenu na tržištu, a samim tim ni plata im nebi trebala biti ista i to je sasvim normalno i svugdje u svijetu ne zarađuje svaki igrač isto u istom klubu.Ako je klub ponudio više njemu ili nekom drugom igraču za koje znamo da su vrjedniji vise nego ostalima koji su ni tamo ni vamo, onda moja greška, ali čisto sumnjam.
Ako imas sumnje ikakve, clanska i pravac klub. Momci su tu na raspolaganju i nisu nikakve babaroge. Mozes slobodno razgovarati o svim temama koje te muce i pitati detalje. Isto tako posalji mail, ako nisi u mogucnosti doci na noge :bih:

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 30 jun 2023, 22:57

Ako nam ode najbolji igrac to je korak unazad,mora se poceti I placati igraci malo boljee bar oni sto su najbolji.
Pa imamo taj neki budzet vjerovatno ce biti oko million,a dug samo 300000 milja Pa zar se nemoze zadrzat najbolji igraci.
One je zasluzio ugovor I platu cak bi ja to uradio namjerno DA I ova druga nasa djeca vide DA se moze izboriti u Celiku solidna plata ako pokazu borbu kvalitet

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 30 jun 2023, 23:04

convict35 je napisao/la:
30 jun 2023, 22:57
Ako nam ode najbolji igrac to je korak unazad,mora se poceti I placati igraci malo boljee bar oni sto su najbolji.
Pa imamo taj neki budzet vjerovatno ce biti oko million,a dug samo 300000 milja Pa zar se nemoze zadrzat najbolji igraci.
One je zasluzio ugovor I platu cak bi ja to uradio namjerno DA I ova druga nasa djeca vide DA se moze izboriti u Celiku solidna plata ako pokazu borbu kvalitet
20 igraca zadovoljno uslovima i povisicama za visi rang, dvojica nisu i ovdje se nekakve plate i pogresne informacije valjaju :rol:

Doduse ovo je tek pocetak, na godinu ce tek krenuti vriska za jakim ljudima i kako sta "treba" :kafa:

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 30 jun 2023, 23:16

Truhlo je napisao/la:
30 jun 2023, 23:04
convict35 je napisao/la:
30 jun 2023, 22:57
20 igraca zadovoljno uslovima i povisicama za visi rang, dvojica nisu i ovdje se nekakve plate i pogresne informacije valjaju :rol:

Doduse ovo je tek pocetak, na godinu ce tek krenuti vriska za jakim ljudima i kako sta "treba" :kafa:

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 30 jun 2023, 23:23

Plitak si momak vidi se DA nemas pojma o biznisu I pravljenju kesa hahha.
Bolja ekipa,bolja igra vise publike vise novca vise sponzora bez uloga nema ni dobiti racunaj mada je za tebe to naucna fantastika.
Nije is to borit se za vrh I imat prosjek 2000do 3000 milje I bit sredina tabele I DA te gleda 1000ljudi max I to je puno jer poslije poraza od nekih sela na Bilinom znamo sta slijedi but iduca tekma 500 zagrizeni ljudi na stadionu.
Znaci samo borba za vrh,ne mislim ulazak u PL nego borba donosi kes sponzore I nastavlja pozitivnu pricu oko celika I u gradu htjeli mi to priznati ili ne

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.