NK Zvijezda Gradačac

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 18:22

a jel kod vas jos onaj fini gospodin curguz,urban tip,prefinjenih manira?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 18:34

skituljac je napisao/la:Ne znam sta vas je zadovoljilo u Zeljinoj igri.Pritisnuti na svojoj polovini su bili cim smo se brojcano poravnali.Pokusali kao gotivno da nas odrade sa sudijama,to moram spomenuti, jer su ono danas bila 3 kriminalca.
Steta sto nam je iskljucen napadac,bespotrebno,pa nije imao ko realizovati pritisak koji smo napravili daleko bolje nego druga ekipa.Momci odigrali borbeno,na tome cestitke.
Gostujuci navijaci nek ovo dobro zapamte,jer ovo ima samo kod nas.Koristiti pirotehniku i odgledati do kraja,to na grbavici nikad niko nije ni mogao niti ce moci.
Kad pozelite ostaviti dobar i kulturan utisak,posudimo vam trenera,jer ono seljace sa brcicima,je DNO DNA.Pljuvati,psovati i izvoditi one sanerske fore,Osime koji si ti seljak.Nije bitno gdje si rodjen,nego kako si odgojen(na stranu trenerske sposobnosti),treba se znati ponasati.
Koliko će navijači ostati određuje MUP odgovarajućeg kantona, odnosno entiteta (u slučaju RS), tako da tvoje piskaranje i prozivanje navijača nema nikakvog smisla. I nije tačno da niko nikad nije mogao niti će, mogu Hz kad god se odluče doći.

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 05 mar 2011, 18:41

Neprilagodjen je napisao/la:a jel kod vas jos onaj fini gospodin curguz,urban tip,prefinjenih manira?
Nije,a i on je manja seljacina od gore navedenog.
elSaik je napisao/la:
skituljac je napisao/la:Ne znam sta vas je zadovoljilo u Zeljinoj igri.Pritisnuti na svojoj polovini su bili cim smo se brojcano poravnali.Pokusali kao gotivno da nas odrade sa sudijama,to moram spomenuti, jer su ono danas bila 3 kriminalca.
Steta sto nam je iskljucen napadac,bespotrebno,pa nije imao ko realizovati pritisak koji smo napravili daleko bolje nego druga ekipa.Momci odigrali borbeno,na tome cestitke.
Gostujuci navijaci nek ovo dobro zapamte,jer ovo ima samo kod nas.Koristiti pirotehniku i odgledati do kraja,to na grbavici nikad niko nije ni mogao niti ce moci.
Kad pozelite ostaviti dobar i kulturan utisak,posudimo vam trenera,jer ono seljace sa brcicima,je DNO DNA.Pljuvati,psovati i izvoditi one sanerske fore,Osime koji si ti seljak.Nije bitno gdje si rodjen,nego kako si odgojen(na stranu trenerske sposobnosti),treba se znati ponasati.
Koliko će navijači ostati određuje MUP odgovarajućeg kantona, odnosno entiteta (u slučaju RS), tako da tvoje piskaranje i prozivanje navijača nema nikakvog smisla. I nije tačno da niko nikad nije mogao niti će, mogu Hz kad god se odluče doći.
Ima smisla,kulturniji narod u ovoj regiji.Ne mozes da shvatis bit.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 05 mar 2011, 18:41

elSaik je napisao/la:
o tome ne odlucuje samo MUP, vec MUP u suradnji sa klubom, te zastitarskom agencijom koja je zaduzena za sigurnost utakmice...itd..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 05 mar 2011, 18:46

Sramota SRAMOTA OGRMONA ZA GRADACAC ,mislio sam da ste kulturni ljudi ali onako papanski kamenovat kombi i pobjeci je nevidjeno,pa drug mi zbog vas zamalo oko nije izgubio seljaci jedni zaguljeni,ko da smo mi ustase ili ne znam ti ni ja sta ,ne mogu jos da vjerujem kakvi ste SRAMMOTA TREBA VAS U TREECU KANTONALNU
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 18:47

jedino dobro na ovoj tekmi:ŠERIF HASIĆ king.

Osim seljačina kakve nema nadaleko.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 18:49

LudLo 2 je napisao/la:Sramota SRAMOTA OGRMONA ZA GRADACAC ,mislio sam da ste kulturni ljudi ali onako papanski kamenovat kombi i pobjeci je nevidjeno,pa drug mi zbog vas zamalo oko nije izgubio seljaci jedni zaguljeni,ko da smo mi ustase ili ne znam ti ni ja sta ,ne mogu jos da vjerujem kakvi ste SRAMMOTA TREBA VAS U TREECU KANTONALNU
o čemu se radi pojasni mallo šta je bilo i ne generaliziraj ćuj Gradaćac ga kamenovao

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 mar 2011, 18:51

sta zamjerate osimu ?

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 05 mar 2011, 18:52

seven je napisao/la:
LudLo 2 je napisao/la:Sramota SRAMOTA OGRMONA ZA GRADACAC ,mislio sam da ste kulturni ljudi ali onako papanski kamenovat kombi i pobjeci je nevidjeno,pa drug mi zbog vas zamalo oko nije izgubio seljaci jedni zaguljeni,ko da smo mi ustase ili ne znam ti ni ja sta ,ne mogu jos da vjerujem kakvi ste SRAMMOTA TREBA VAS U TREECU KANTONALNU
o čemu se radi pojasni mallo šta je bilo i ne generaliziraj ćuj Gradaćac ga kamenovao
Pojasniti cu kasnije sad idem do druga,pa ono je sigurno bilo dogovoreno tako da isto ko da nas je cijeli gradacac kamenovao
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 18:56

jovanbl je napisao/la:sta zamjerate osimu ?
ma ništa nije on kriv što takav :D

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 mar 2011, 19:02

seven je napisao/la:
pa vidi mi nismo gldali utakmicu i akd za nekog ustvrdis da je seljak i sl. normalno je da se zainteresujemo za dogadjaj koji je izazvao takvu reakciju da bi smo i sami ogli procjenjivati i o tom diskutovati.

zato je posteno prepricati sta se covjeku zamjera konkretno, narocto kod vas jer ste inace korektna publika pa cudi kad nekog tako opletete

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 05 mar 2011, 19:05

jovanbl je napisao/la:
seven je napisao/la:
pa vidi mi nismo gldali utakmicu i akd za nekog ustvrdis da je seljak i sl. normalno je da se zainteresujemo za dogadjaj koji je izazvao takvu reakciju da bi smo i sami ogli procjenjivati i o tom diskutovati.

zato je posteno prepricati sta se covjeku zamjera konkretno, narocto kod vas jer ste inace korektna publika pa cudi kad nekog tako opletete
ne zna otvorit usta bez psovke, okrece se navijacima i hvata se za ku*ac i nesto izvodi, na svaku sudijsku odluku nije zadavoljan kada je faul za zvijezdu,ulazi u teren..itd.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 19:05

ma ništa naročito uobičajna slika sa bh terena ali ne baš i od trenera, Osim je pokazao zavidan vokabular psovki i svega ostalog što prati takav ton, valjda čovjek ima kompleks od "provincije"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 19:08

edo_malesak je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
o tome ne odlucuje samo MUP, vec MUP u suradnji sa klubom, te zastitarskom agencijom koja je zaduzena za sigurnost utakmice...itd..
Nije tačno. Ako MUP kaže moraju izaći oni moraju izaći i Klub može ušima mahati. Zbog toga u KS svi moraju napustiti pred kraj. U ZEDO, HNK i TK također. Za ZHK nisam siguran. U RS možeš ostati do kraja.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 19:10

El i Gradačac je u TK, ako u Tuzli izlaze prije i u Gradačcu bi da je do MUP-a, mislim da je više do kluba koji šreuzme rizik na sebe

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 mar 2011, 19:11

elSaik je napisao/la:Nije tačno. Ako MUP kaže moraju izaći oni moraju izaći i Klub može ušima mahati. Zbog toga u KS svi moraju napustiti pred kraj. U ZEDO, HNK i TK također. Za ZHK nisam siguran. U RS možeš ostati do kraja.
netacno!
o tom odlucuje bezbjednjak kluba

npr lesinari su ostajasli dva gostovanja zaredom do kraja na grbavici

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 mar 2011, 19:15

Do kraja se ostaje u svim sredinama gdje su insani a ne hajvani.Nije bitno dal je to Mostar,Zenica,Gradacac,Banja Luka ili Zvornik.Dobro MUP.procjenjuje,dakle,gdje su divljaci,da ne bi doslo do nereda,gostujuci navijaci se ranije odstrane zbog sigurnosti gostujucih navijaca.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 05 mar 2011, 19:15

Eto koliko je bistar da ne zna da je Gradačac u TK. Usput čestitam Borcu na osvajanju titule, a ovim šibicarima iz Sarajeva bih poručio bolje da igraju fudbala umjesto što kukaju, pa možda da nekad i pobijede Zvijezdu. Vasiliću najveći si seronja i dabogda ti cura crnče rodila.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 05 mar 2011, 19:17

husein veličanstveni je napisao/la:Eto koliko je bistar da ne zna da je Gradačac u TK. Usput čestitam Borcu na osvajanju titule, a ovim šibicarima iz Sarajeva bih poručio bolje da igraju fudbala umjesto što kukaju, pa možda da nekad i pobijede Zvijezdu. Vasiliću najveći si seronja i dabogda ti cura crnče rodila.
znali bi cije je,,,MUSINO

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 mar 2011, 19:18

husein veličanstveni je napisao/la:Eto koliko je bistar da ne zna da je Gradačac u TK. Usput čestitam Borcu na osvajanju titule, a ovim šibicarima iz Sarajeva bih poručio bolje da igraju fudbala umjesto što kukaju, pa možda da nekad i pobijede Zvijezdu. Vasiliću najveći si seronja i dabogda ti cura crnče rodila.
e aj malo se smiri ebo te i Borac i BL

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.