Doviti svaki dan da se proda! Dosta smo vise bili taoci Dalare i njegove 3-4 dobre tekme po sezoni..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- ExchangeOffice
Dal i dalje trn u oku
Covjek napise nesta perverzno dobro, on napise "nista to ako Dal ostane"

Ne moze ono biti sretno, makar prvaci evrope bili... Valja istrajati u svome ccc

Ne moze ono biti sretno, makar prvaci evrope bili... Valja istrajati u svome ccc
Šta pričitah... Pa lik je prije 2 dana tek na pripremama. Polahko. Treba njemu pola godine da se vrati u formu. Ako gospodinu Mirviću odgovara. Odgovara i nama. To je njegova odluka. Pozdrav.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:59Posteno receno nisam nasikiran zato sto je Penis bio los danas, vec sto je zapustan dote mjere da bi Djemo smjecanin bio bolji od njeg..
Covjek koji uzima milion maraka od kluba godisnje nesmije bit ovako debeo nespreman cak i da si aperiso krizne ligamente..
Neozbiljno ne profesionalno, i bojim se da nebude istina to da mu cheap pussy weed marihuana na prvom mjestu a fudbal dobar business da to sve lagano iz finansira
On ako nebude spreman do torpede da odigra bar 10 minuta na nivou Renea Mirva treba odma popricat sanjim o raskidu ugovora..
RENEU IZDUZIT UGOVOR BAR JOS NA 2 je godine
Osim ako je Penis podpisao ugovor po ucinku ondaga nebi dirao
Jebote igrac od kojeg ces imat samo zadnji6 mjeseci hajra placas ga 36
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
He he he.ExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:11Dal i dalje trn u oku![]()
- FKS -
https://www.fussball-nachrichten.de/new ... ch-2022-11
Prošle godine ga ganjao Leverkusen, danas potpisao za naš klub.
Dobro nam došao Kevine!

Prošle godine ga ganjao Leverkusen, danas potpisao za naš klub.
Dobro nam došao Kevine!

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Dovoljne su dvije pripremne bile da se vidi koliko nas je gusilo neigranje Avramovskog zbog forsiranja Dala. I zasto svaki tvoj post mora biti vezano za dvojac babe i sina? Ovo Sarajevo bi bilo jos mocnije da sin ode ako Bog da u Ajax a umjesto babe sjedne skolovan trener jer ovaj sve sto je dobio, dobio je na individualni kvalitet.ExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:11Dal i dalje trn u oku![]()
Istog sam misljenja, po meni bas bezpotrebno dovodjenje ali eto hajd, nadati se da ce se dohaviza jer kao sto je neko vec napisao da je htio lezati i uzmati pare mogao je to raditi u portugalu, nadati se je da je dosao da igra i da ozivi karijeru.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:06Uopšte nisam u fazonu da pljujem i nesto ja sad kritikujem al realno Pena ti je nagazna mina u svlačionici. Evo javnost ga predstavila kao da je došao Ronaldo ljudi ocekuju od njeg slalome kao Said protiv levskog, ne mozes ga ni na klupi drzati skup, saigraci ce sigurno isto ocekivati od njeg puno a on izgleda apsolutno tromo. Mi imamo dobru ekipu i bez njeg, ne znam ne volim ovu atmosferu došao Pena igrao tamo vamo i mi sad smo kao glavni favoriti i sve moramo trpati po 3 razlike a lik nista specijalno, garantujem da cemo biti zadovoljni Beganovićem, Zeljkovićem i Durakovicem nego s Penom. Opet kazem volio bi da grijesim da me popiša pena i da rasturi u dresu SarajevaChony533 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:55Ljudi prestanite prat o momku, ni po kojoj osnovi ga ne mozemo procjeniti kakav je igrac trenutno nit kakav ce bit. Lik ne zna sta znaci igrat, nije igrao preko godinu dana. Smirite tenzije pa cemo psovat ako bude trebalo za dva mjeseca bude li isti problem, zavrsena stvar…
-
- Kontakt:
Da sam Zuka ja bih Renanu metno 2.900.000€ 

Nismo losi nismo, Renan je babo.
Domzale ce biti mjera da vidimo kako stojimo sa ozbiljnijim protivnicima. Ne umanjujem ozbiljnost ni ovih do sad. Bitan je rezultat iako su pripremne, da je zijan ne bi nas nigdje bilo. Za sad to ide unorav smjeru.
Domzale ce biti mjera da vidimo kako stojimo sa ozbiljnijim protivnicima. Ne umanjujem ozbiljnost ni ovih do sad. Bitan je rezultat iako su pripremne, da je zijan ne bi nas nigdje bilo. Za sad to ide unorav smjeru.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šteta što nećemo moći gledati ali eto treba ispoštovati ljude.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne dipr Zipče..ExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:11Dal i dalje trn u oku![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ExchangeOffice
ABd da ode Dal, pa da svi ovde pobjede slavimo.keli je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:23Dovoljne su dvije pripremne bile da se vidi koliko nas je gusilo neigranje Avramovskog zbog forsiranja Dala. I zasto svaki tvoj post mora biti vezano za dvojac babe i sina? Ovo Sarajevo bi bilo jos mocnije da sin ode ako Bog da u Ajax a umjesto babe sjedne skolovan trener jer ovaj sve sto je dobio, dobio je na individualni kvalitet.ExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:11Dal i dalje trn u oku![]()
aBdExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:31ABd da ode Dal, pa da svi ovde pobjede slavimo.keli je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:23Dovoljne su dvije pripremne bile da se vidi koliko nas je gusilo neigranje Avramovskog zbog forsiranja Dala. I zasto svaki tvoj post mora biti vezano za dvojac babe i sina? Ovo Sarajevo bi bilo jos mocnije da sin ode ako Bog da u Ajax a umjesto babe sjedne skolovan trener jer ovaj sve sto je dobio, dobio je na individualni kvalitet.ExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:11Dal i dalje trn u oku![]()
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ne može se za 20 min pripremne utakmice reći ko je kakav igrač. Vrijeme će sve pokazati, za Renana se isto pisalo da je drugi mianmarac.
- ExchangeOffice
Nadamo se Mak, aBdExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:31ABd da ode Dal, pa da svi ovde pobjede slavimo.keli je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:23Dovoljne su dvije pripremne bile da se vidi koliko nas je gusilo neigranje Avramovskog zbog forsiranja Dala. I zasto svaki tvoj post mora biti vezano za dvojac babe i sina? Ovo Sarajevo bi bilo jos mocnije da sin ode ako Bog da u Ajax a umjesto babe sjedne skolovan trener jer ovaj sve sto je dobio, dobio je na individualni kvalitet.ExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:11Dal i dalje trn u oku![]()
Voljeli ga ili ne, momak nas je u nekoliko zadnjih kola spasio. Navijači drugih klubova bi bili sretni da ga imaju u klubu ali mi smo navijači Sarajeva.keli je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:47Nadamo se Mak, aBdExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:31ABd da ode Dal, pa da svi ovde pobjede slavimo.keli je napisao/la: ↑30 jun 2023, 21:23
Dovoljne su dvije pripremne bile da se vidi koliko nas je gusilo neigranje Avramovskog zbog forsiranja Dala. I zasto svaki tvoj post mora biti vezano za dvojac babe i sina? Ovo Sarajevo bi bilo jos mocnije da sin ode ako Bog da u Ajax a umjesto babe sjedne skolovan trener jer ovaj sve sto je dobio, dobio je na individualni kvalitet.
Nigdje ni golove sa danasnje utakmice ne mozes naci.