Madal je napisao/la: ↑30 jun 2023, 11:39
Truhlo je napisao/la: ↑30 jun 2023, 10:55
Ne znam ko je lupio za omladinski pogon, ali istina je da je Slobodin u top 3 u drzavi. Sto se transfera tice i tu ste bolji zadnjih 10 godina sto ima i smisla, kod nas je borba krenula za klub od 2015, tako da tesko je tu ista porediti.
Niko vam ne tovari dugove, pise vam u izvjestaju, procitajte. Milion KM kratkorocnih dugovanja. Opet to Slobodi ne bi predstavljao nikakav problem da sisoje hoce time da se bavi. Evo neka prvu godinu transu od grada usmjeri na to i vi ste na nuli, ali taj krimos je cista lopina. Imate par pismenih ljudi koji se bore za skupstinu i statut da klub lici na nesto, da ne bude sisojina privatna prcija, nazalost najmanju podrsku imaju.
Sve vam je taj vas iz nekog UG objasnio kakvo je stanje kamiondzija ostavio. Je li realno da zelite opet isto, cak i gore gdje bi on poklopio skupstinu skroz i niko ga ne bi mogao smijeniti?
Ne znam od kad je taj izvjestaj o kratkorocnim dugovima, znam da je dosta stvari kasnilo s ovom upravom ali su isto tako dosta toga isplatili, koliko sam upucen. Mozda je uhvacen samo presjek a obaveze se isplatile kroz par mjeseci. Cak sta vise bila je neka prica da ostavljaju klub bez dugova Azmiru, ili novih dugova nisam to uhvatio. Ma smijesne su to cifre koje sad imamo za iole normalan klub. Ko sto ti kazes samo da se pare od grada tu usmjere i sve cisto.
A nije istina da ga ne interesuju dugovi, pa bruku tudjih dugova covjek vratio. A nabio je dosta dugova iz inata jer ga je bagra tjerala i jer su mu je.bavali sve podrinjsko. Vi uopste niste svjesni sta se desavalo u gradu i kakav je to pritisak bio na njega. Ne opravdavam ga sto je iz inata onda nabio dugove, da se razumijemo, cisto iznosim punu pricu.
A kad saberes i oduzmes taj krimos nam je vise dugova vratio/para ostavio u klubu nego sto ih je stvorio + smo igrali Europu. Sasvim solidan ucinak.
A to za njega i skupstinu ne znam sta da ti kazem, inicijalno nisam za to da ima potpunu vlast u skupstini ali kad vidim koliko se bagra aktivirala protiv njega a trenutnim grobarima su bez rijeci protiv prepustili potpunu vlast u skupstini... I opcenito nijedna uprava nije imala pritisak kao Azmir od samog starta. Valjda jer je on seljak i podrinjac a ostali carsija, sta li.
Vjeruj da ce mu izaci na nos ovaj minimalac na racun, ostalo na ruke, kad tad. Pa otvoreno vara drzavu pred cijelom javnosti, drzava jeste spora, ali dodje po svoje kad tad. Evo ovaj zapisnik porezne iz 2015te godine, dosao na red tek 2021e, gdje su nam natovarili jos milion duga iz perioda 2011-2015.
Ma zestoka je to kod vas igranka, ako ne preuzme kontrolu nad skupstinom, jeb.at ce ga carsijaneri i sdp u narednim mjesecima. Opet u drugu ruku ako das takvoj seoskoj loli punu kontrolu nad klubom, sta znas kad ce ga prenjeti i sta je spreman uraditi. Eto ko sto kazes iz inata ostavio dugove, potuko se sa jasminom, usao u politiku, inat klub napravio, provocirao sa fuzijom, cvijet srebrenice, ma ne znam kako iko normalan kod vas moze njega podrzati
Jos ovaj izdiktirani papir, zapisnik sa sastanka, bas fuj

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.