Da
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nadam se da ce Jakirovica dovesti
Samo da se ne petljaju covjeku u rad i mozemo svasta ocekivati. Djeluje mi nekako ko da nece dati da ga yebu kako stignu i da mora slati pozive ovim placenicima tipa Mesanovic i slicno

Samo da se ne petljaju covjeku u rad i mozemo svasta ocekivati. Djeluje mi nekako ko da nece dati da ga yebu kako stignu i da mora slati pozive ovim placenicima tipa Mesanovic i slicno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno gledano, Jakirović je uradio ogroman posao sa Rijekom, bio je 8. kad je tek stigao, u 19 utakmica je uspio vratiti pobjednički mentalitet ekipi, a cilj je bio opstanak a on je na kraju bio 4. i izborio kvalifikacije lige konferencije, drugo pretkolo. I baš zbog tog posla kojeg je uradio, vjerujem da mu ti ljudi ne bi stojali na putu ako odluči da bude selektor.
Mislim da je sad do njega, kako god da smo ustrojeni kao reprezentacija, Zrinjski, Rijeka, reprezentacija je ogroman uspjeh i uspon za jednog trenera. A da ne pričamo kako bi plasmanom na EP bilo kroz grupu ili baraž bio na meti mnogih velikih ekipa i reprezentacija.
Mislim da je sad do njega, kako god da smo ustrojeni kao reprezentacija, Zrinjski, Rijeka, reprezentacija je ogroman uspjeh i uspon za jednog trenera. A da ne pričamo kako bi plasmanom na EP bilo kroz grupu ili baraž bio na meti mnogih velikih ekipa i reprezentacija.
Rodjeni su pitarske picke!
A i ne moze uraditi gori posao od Rukfasa da ga yebes. Probati sta u kvalifikacijama, ako nista ima baraz. Da probijemo i tu led jednom i odemo preko njega na EP1921boy je napisao/la: ↑30 jun 2023, 18:12Realno gledano, Jakirović je uradio ogroman posao sa Rijekom, bio je 8. kad je tek stigao, u 19 utakmica je uspio vratiti pobjednički mentalitet ekipi, a cilj je bio opstanak a on je na kraju bio 4. i izborio kvalifikacije lige konferencije, drugo pretkolo. I baš zbog tog posla kojeg je uradio, vjerujem da mu ti ljudi ne bi stojali na putu ako odluči da bude selektor.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze Jakirovic. Jos ako je bjelosvjetski hostapler @zukanovic sa svojim retardiranim tm izdrkavanjima protiv njega, onda sam jos vise za.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Mah, nezgodan je vakat. Ulazi se u sezonu, teško da će ga pustiti baš sad.
Prije mjesec dana možda i bi.
Prije mjesec dana možda i bi.
- prisonbreak
- Kontakt:
Moze Jakirovic.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ima li ko da je protiv Jakirovića? Kako smo svi postali protiv Rukfaša sa Spačekom, možda smo sad svi za Jakirovića?
ide jakir
-
- Kontakt:
Niko nije protiv Jakirovića 

Znači nema niko ništa protiv Jakirevića? Onda dobro došao selektore!
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jeste li svjesni da ce s Jakirovicem na klupi Nemanja bit u prvih 11. Oce li javnost moci podnijeti to
Od svih ovih imena, Miron mi je definitivno najprimamljivije ime, ma da evo izgleda da se Jakirovic spominje kao opcija i ako jeste opcija, vjerujem da ce on biti prije Mirona...
Meni se ne svidja, sto ocito Mamic ima uticaja na Jakirovica i ako bi bio Jakirovic, nadam se da nece biti menadzerski selektor...
Neka se Miron i dalje usavrsava u Belhiji, pa neka on naslijedi poslije Jakirevica kada zavrsi svoj mandat...
Samo nek Husara nema uticaja, odmah cemo se preporodit.Vaya je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:25Od svih ovih imena, Miron mi je definitivno najprimamljivije ime, ma da evo izgleda da se Jakirovic spominje kao opcija i ako jeste opcija, vjerujem da ce on biti prije Mirona...
Meni se ne svidja, sto ocito Mamic ima uticaja na Jakirovica i ako bi bio Jakirovic, nadam se da nece biti menadzerski selektor...
Neka se Miron i dalje usavrsava u Belhiji, pa neka on naslijedi poslije Jakirevica kada zavrsi svoj mandat...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Evo nek nam Jakirovic nekako obezbjedi u reprezentaciji Jankovica i ovog golmana iz Dinama (da nam bude zamjenski golman) i bujrum mu je...forgempp je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:28Samo nek Husara nema uticaja, odmah cemo se preporodit.Vaya je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:25Od svih ovih imena, Miron mi je definitivno najprimamljivije ime, ma da evo izgleda da se Jakirovic spominje kao opcija i ako jeste opcija, vjerujem da ce on biti prije Mirona...

> preuzeo zrinjski
> osvojio ligu i uveo ih u playoff konf
> odvojio se od svih na polusezoni sa zrinjskim i ode u rijeku
> izvuce rijeku sa 11. pozicije u europu
> hrvat
sign him up
> osvojio ligu i uveo ih u playoff konf
> odvojio se od svih na polusezoni sa zrinjskim i ode u rijeku
> izvuce rijeku sa 11. pozicije u europu
> hrvat
sign him up
- NerminFatic
- Kontakt:
Hrvat? Otac Enver, al’. hajd, lik se pokatolicio iz prakticnih razloga!
Sta god da je, mogao bi kao selektor valjati.

Ma nek je vodozemac ako zna radit posao nek dođe. Dosta smo mi jugobalijskih fosila imali na klupi koji su upropastili mnoge generacije.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nek dođe, a zna i štos baciti na parkingu ako treba.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Izgleda da je priča oko Jakirovića itekako ozbiljna.
Rodjeni su pitarske picke!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 26 gostiju.