Uopšte nisam u fazonu da pljujem i nesto ja sad kritikujem al realno Pena ti je nagazna mina u svlačionici. Evo javnost ga predstavila kao da je došao Ronaldo ljudi ocekuju od njeg slalome kao Said protiv levskog, ne mozes ga ni na klupi drzati skup, saigraci ce sigurno isto ocekivati od njeg puno a on izgleda apsolutno tromo. Mi imamo dobru ekipu i bez njeg, ne znam ne volim ovu atmosferu došao Pena igrao tamo vamo i mi sad smo kao glavni favoriti i sve moramo trpati po 3 razlike a lik nista specijalno, garantujem da cemo biti zadovoljni Beganovićem, Zeljkovićem i Durakovicem nego s Penom. Opet kazem volio bi da grijesim da me popiša pena i da rasturi u dresu SarajevaChony533 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:55Ljudi prestanite prat o momku, ni po kojoj osnovi ga ne mozemo procjeniti kakav je igrac trenutno nit kakav ce bit. Lik ne zna sta znaci igrat, nije igrao preko godinu dana. Smirite tenzije pa cemo psovat ako bude trebalo za dva mjeseca bude li isti problem, zavrsena stvar…
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neka svi od njega očekuju a neka im Renan siluje majke kao što je i počeobordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:06Uopšte nisam u fazonu da pljujem i nesto ja sad kritikujem al realno Pena ti je nagazna mina u svlačionici. Evo javnost ga predstavila kao da je došao Ronaldo ljudi ocekuju od njeg slalome kao Said protiv levskog, ne mozes ga ni na klupi drzati skup, saigraci ce sigurno isto ocekivati od njeg puno a on izgleda apsolutno tromo. Mi imamo dobru ekipu i bez njeg, ne znam ne volim ovu atmosferu došao Pena igrao tamo vamo i mi sad smo kao glavni favoriti i sve moramo trpati po 3 razlike a lik nista specijalno, garantujem da cemo biti zadovoljni Beganovićem, Zeljkovićem i Durakovicem nego s Penom. Opet kazem volio bi da grijesim da me popiša pena i da rasturi u dresu SarajevaChony533 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:55Ljudi prestanite prat o momku, ni po kojoj osnovi ga ne mozemo procjeniti kakav je igrac trenutno nit kakav ce bit. Lik ne zna sta znaci igrat, nije igrao preko godinu dana. Smirite tenzije pa cemo psovat ako bude trebalo za dva mjeseca bude li isti problem, zavrsena stvar…

Produzit ugovor sa Renanom i neka odradi top sezonu usput će se dignuti cijena,garant sljedeće ljeto boli glava ponuda i hvala i doviđenja.A ostane ti Kevin umjesto njega taman
- ExchangeOffice
Kako nije, za Baltu je 10* gore pricalo nakon pripremne.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:37ExchangeOffice je napisao/la: ↑30 jun 2023, 19:28Ma Peni se mozete samo sageti.
Ovi isti su ruzno pricali i o Balti nakon Sahtjora, evo strucnjaci opet isto rade...
Ma vala nije ovoliko pompe bilo oko Renan i Balte. Iskreno vise bi volio vidjeti Gulya s ekipom nego ovog Penu stvarno ne vidim potrebu sta ce nam. Donosi pritisak igracima, treneru kao neka mega zvijezda a nista specijalno, a predstavlja se kao Ronaldo i treba da bude prevaga. Viveros mislim da bi mogao biti ok ovaj teško,volio bi da zabije 20 golova ovu sezonu al uopšte ne djeluje optimisticno.
Dobro je neko napisao Penarandu u najboljem slucaju ako bude motiva mozemo ocekivati pred zimu ili nakon zimske pauze.
Nego predgleda malo ovaj Torpedo danasnja utakmica. Nisu bezveze ekipa, cak u prvih 20min bolji od Batumia, bas se mora zapeti da se prodje. Bolji jesmo sigurno ali max max ozbiljno se pripremiti za ove.
Nikakva prekucavanja ne najavljujte zivota vam. Pogledajte malo i Zrinjski kako igra, njima i ne treba previse pojacanja, uigrani max.
Nego predgleda malo ovaj Torpedo danasnja utakmica. Nisu bezveze ekipa, cak u prvih 20min bolji od Batumia, bas se mora zapeti da se prodje. Bolji jesmo sigurno ali max max ozbiljno se pripremiti za ove.
Nikakva prekucavanja ne najavljujte zivota vam. Pogledajte malo i Zrinjski kako igra, njima i ne treba previse pojacanja, uigrani max.
Zasad Duraković, Began i Zeljković nalegli pravo, k'o da im je treća a ne prva sezona. Ove mrke ćemo morat' malo sačekati al' nijedan nije doveden za prvu postavu tako da imamo nekog prostora za manevrisanje. Mirzu ne volim na slici vidjet a kamoli na klupi Svetinje al' moram bit iskren i reći da je primjetan neki napredak u defanzivi, sad koliko je to do njega a koliko do kvaliteta samih igrača nisam školovan da procijenim.
Ja ne znam da li ovo Mirza slaze ili mu neko pise puskice, ali zaista mocno izgleda.
Za ovu fazu priprema, nemam rijeci.
Ovo danas, onako rutinski, tacno se vidjelo da znaju da ce bez problema ovo dobiti.
Bravo momci
Za ovu fazu priprema, nemam rijeci.
Ovo danas, onako rutinski, tacno se vidjelo da znaju da ce bez problema ovo dobiti.
Bravo momci

A znaš da je Mirvić to sve poklopio sa externim skautingom, pametan ba covjek.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bilo bi dobro malo ubaciti Mustafića i Ikića u startnu postavu čisto da se uigraju sa ostalima jer najbolje izgledaju od ovih što uđu u drugom poluvremenu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Stara piratska boljka je da smo svaki put pojeli g.ovno kada smo "po jutru dan poznali". Svježi primjeri: Renan, Francis (lično ja prvi jeo g.ovna) Balta. Evo vidim nastavilo se s Peñom.nokee je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:19Dobro je neko napisao Penarandu u najboljem slucaju ako bude motiva mozemo ocekivati pred zimu ili nakon zimske pauze.
A zavrsilo sa jadnim GalibomMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:30Stara piratska boljka je da smo svaki put pojeli g.ovno kada smo "po jutru dan poznali". Svježi primjeri: Renan, Francis (lično ja prvi jeo g.ovna) Balta. Evo vidim nastavilo se s Peñom.nokee je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:19Dobro je neko napisao Penarandu u najboljem slucaju ako bude motiva mozemo ocekivati pred zimu ili nakon zimske pauze.

Realno ovoj ekipi samo malo hajc treba sa tribina ,da nas je u prosjeku 10k po domacoj i eto titule
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Oni su meni generalno bas top joker igraci, pogotovo Ikic. Vjerujem da ce nekad biti kombinacija sa njima u prvih 11, samo sto ce Ikicu trebati duplo vise da se za to izbori.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Vala buraz, ne znam cime je poklopio, ali mi ne ide u mozak da ovo Mirza sam slaze...
Jedno je bilo ono sa Dudicem, onaj hajp,ona jurnjava po terenu sa puno praznog medjuprostora, ali ovo je neka druga dimenzija.
Kao sto rekoh, sve ima i glavu i rep za ovu fazu priprema.
Nekako me najvise dojmilo iznosenje lopte.
Ono ranije se ili kerala loptu prema naprijed ili nekakvi pokusaji po zemlji uz aritmiju srca i iscekivanje ko ce dati pogresan pas.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ih da sam se o njih ogriješio ko o Galiba, pa ne bih imao kud na onaj svijet.Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:32A zavrsilo sa jadnim GalibomMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:30Stara piratska boljka je da smo svaki put pojeli g.ovno kada smo "po jutru dan poznali". Svježi primjeri: Renan, Francis (lično ja prvi jeo g.ovna) Balta. Evo vidim nastavilo se s Peñom.nokee je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:19Dobro je neko napisao Penarandu u najboljem slucaju ako bude motiva mozemo ocekivati pred zimu ili nakon zimske pauze.
Nikakva prekucavanja ne najavljujte zivota vam. Pogledajte malo i Zrinjski kako igra, njima i ne treba previse pojacanja, uigrani max.![]()
![]()
Eno sad mirvic zasluzan za taktiku i postavku na terenu, onda kad izgubimo psujte mirvicu, nemojte mirzi... 

Ja mislim da ti iz dzamije ne izlazis , ali nema sanse da speres grijehe prema jadnom GalibuMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:43Ih da sam se o njih ogriješio ko o Galiba, pa ne bih imao kud na onaj svijet.Vanja8 je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:32A zavrsilo sa jadnim GalibomMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2023, 20:30
Stara piratska boljka je da smo svaki put pojeli g.ovno kada smo "po jutru dan poznali". Svježi primjeri: Renan, Francis (lično ja prvi jeo g.ovna) Balta. Evo vidim nastavilo se s Peñom.![]()
![]()

Ali napad ziljkic renan viveros
iza njih Avram (ako uhvati kontinuitet zdravlja i forme) a u pozadini Vrancic i Zeljkovic 
Zestoko brate, zestoko!
Golman i jedan AM da se potuce s Avramom za prvu postavu.

Zestoko brate, zestoko!
Golman i jedan AM da se potuce s Avramom za prvu postavu.
Posteno receno nisam nasikiran zato sto je Penis bio los danas, vec sto je zapustan dote mjere da bi Djemo smjecanin bio bolji od njeg..
Covjek koji uzima milion maraka od kluba godisnje nesmije bit ovako debeo nespreman cak i da si aperiso krizne ligamente..
Neozbiljno ne profesionalno, i bojim se da nebude istina to da mu cheap pussy weed marihuana na prvom mjestu a fudbal dobar business da to sve lagano iz finansira
On ako nebude spreman do torpede da odigra bar 10 minuta na nivou Renea Mirva treba odma popricat sanjim o raskidu ugovora..
RENEU IZDUZIT UGOVOR BAR JOS NA 2 je godine
Osim ako je Penis podpisao ugovor po ucinku ondaga nebi dirao
Jebote igrac od kojeg ces imat samo zadnji6 mjeseci hajra placas ga 36
Covjek koji uzima milion maraka od kluba godisnje nesmije bit ovako debeo nespreman cak i da si aperiso krizne ligamente..
Neozbiljno ne profesionalno, i bojim se da nebude istina to da mu cheap pussy weed marihuana na prvom mjestu a fudbal dobar business da to sve lagano iz finansira
On ako nebude spreman do torpede da odigra bar 10 minuta na nivou Renea Mirva treba odma popricat sanjim o raskidu ugovora..
RENEU IZDUZIT UGOVOR BAR JOS NA 2 je godine
Osim ako je Penis podpisao ugovor po ucinku ondaga nebi dirao
Jebote igrac od kojeg ces imat samo zadnji6 mjeseci hajra placas ga 36
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mire971, napoleon72, Varijantas8 i 27 gostiju.