Samo vi govorite nije dobro ovo nije ono.I trebaju ići gdje im je bolje i gdje će veću pinku dobiti, nisu na zalasku karijere da ostaju i gledaju Čelik a pogotovo što su dali svoj doprinos itekako za 3 godine.Ne znam sta hoćete još 3 godine da igraju za kikiriki i da im vi govorite kako će propasti ako odu.Na nama je da unovčimo to, a ne da idu besplatno.Sivac se pokazao komplet sezonu.Kad sam govorio produžajite ugovore sa Sivcem,Alijem,Arnautovićem na dvije godine prije nego što dobiju ponudu, stalno sa ponavljao kao papagaj svaki dan, ono gleda se prvo da se dovedu neka pojačanja koja ce biti pretežno zamjena igračima na klupi, a tvojim igračima ističu ugovori i imaš mladu uigranu ekipu gdje se mogu nositi sa ekipama iz PLa, gdje se vidi neki potencijal koje znaš da su kičma ekipe i ko imalo ima oko trebao je da strahuje da ti ne odu besplatno a ne da igraš na njihova osjecanja eto zato sto su iz Zenice i našu školu prošli.Manite se socijane priče,oni su svoj doprinos klubu dali,sad je na redu da to klub nagradi ugovorom ali i platom.Ne može Vardo i Sivac isto biti i isto koštati.
Sve to stoji dugovi primarni cilj,ali tolimo opsjednuti dugom da zanemarujemo ostale stvari.Dosao si dovde napravio igrače od njih trebaš ih sad besplatno pustati?Ne znam stvarno sta su mislili da nece niko dati ponudu nasima zato sto smo 1.FL nekontam,neigramo vise kanton, pa doce kada tad ponuda, a dobro znaš za šta igraju,pogotov prva 3-4 kluba iz PLa da posalju ponudu otici ce bez razmisljanja.